مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 17ئىنكاس
  • 2981كۇرىلىشى

ئاق تۇرۇپ قەلەمچىسى(萝卜丝)تەييارلاش [ئۇلىنىشنى كوپىيەلەش]

 
ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى
2
جىنسى:
ئوغۇل
دەرىجىسى
مۇنبەرباشلىقى
يازما
2108
نادىر تىما
91
مۇنبەرپۇلـــى
280
شۆھـرىتـــــى
2461
تۆھپــــــــــە
59
سودا پۇلــــى
10013325
ياخشـى باھا
8388607
تەجىربىسى
36814%
ھالىتى
ئالاقەQQ
بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
توردا:
  • 1818 سائەت
  • تىزىم:
    2009-02-12
    ئاخىرقى:
    2012-10-23
    شەرەپ مىدالى

    — بۇ تېمائاشپەز جەۋھەرلەش(2012-08-10) —
    خام ماتىريالى :ئاق تۇرۇپ(لوبو),قىزىل سەۋزە،كۆكمۇچ

    تەم خۇرۇچلىرى: تۇز،ئاق ئاچچىسۇ، ،كۇنجۇت يېغى،غولپىياز يېغى
    تەييارلاش ئۇسۇلى :ئاق  تۇرۇپ قىزىل سەۋزىنى پاكىز ئاقلاپ ئىنچىكە قەلەمچە قىلىپ توغرايمىز.
    (ياكى شاللىغۇچ ئارقىلىق شۇلسەكمۇ بۇلىدۇ)
    كۆكمۇچنى ئىنچىكە ئۇگرە قىلىپ توغرايمىز.
    . ئاندىن ئاق تۇرۇپنى تۇز سۇيىدە يۇمشىتىمىز. تۇز سۇيدىن ئېلىپ  سۇدا چايقاپ ،سېقۋېتىپ تۇرۇپنىڭ ئۇستىگە تۇز،غولپىياز
    يېغى،ئاق ئاچچىقسۇ قۇيۇپ ،ئازراق كۇنجۇت مېيى تېمىتىپ تەخسىگە ئالىمىز

    مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

    ھەيران

    تەسرلىك

    خوشال

    رەنجىش

    ئالامەت

    ياخشى

    رەھمەت
     
    تۇرمۇش تەجىربىلىرىمدىن شۇنى چوڭقۇر چۈشەندىمكى، كەمچىلىكى يوق كىشىنىڭ ئارتۇقچىلىقىمۇ ئاز بولىدۇ.
    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    9291
    جىنسى:
    قىز
    دەرىجىسى
    يېڭى  ئەزا
    يازما
    4
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    20
    شۆھـرىتـــــى
    30
    تۆھپــــــــــە
    6
    سودا پۇلــــى
    30
    ياخشـى باھا
    7
    تەجىربىسى
    78%
    ھالىتى
    توردا:
  • 26 سائەت
  • تىزىم:
    2012-10-14
    ئاخىرقى:
    2012-10-23
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 17 ئېلان قىلىنغان: 10-16
    بىلىۋالدىم كۆپ رەخمەت  

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    2
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    مۇنبەرباشلىقى
    يازما
    2108
    نادىر تىما
    91
    مۇنبەرپۇلـــى
    280
    شۆھـرىتـــــى
    2461
    تۆھپــــــــــە
    59
    سودا پۇلــــى
    10013325
    ياخشـى باھا
    8388607
    تەجىربىسى
    36814%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 1818 سائەت
  • تىزىم:
    2009-02-12
    ئاخىرقى:
    2012-10-23
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 16 ئېلان قىلىنغان: 10-16
    غولپىياز يېغىنى مۇنداق تەييارلايمىز :
    ئاۋۋال غولپىيازنى بازاردىن سېتۋالىمىز  ئاندىن ئادالاپ يۇيۇپ  بارماق ئۇزۇنلىقىدا توغراپ
    تەييارلىۋالىمىز   ئاندىن قازارنغا ياغ قۇيۇپ ياغ قىزىغاندا غولپىيازنى سېلىپ  كويدۇرۇپ قۇرۇپ
    غولپىيازنى سۇزۋېتىپ ياغنى بىر قاچىغا ئېلىپ قويساق غولپىياز يېغى تەييار بۇلىدۇ.

    تۇرمۇش تەجىربىلىرىمدىن شۇنى چوڭقۇر چۈشەندىمكى، كەمچىلىكى يوق كىشىنىڭ ئارتۇقچىلىقىمۇ ئاز بولىدۇ.
    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    9291
    جىنسى:
    قىز
    دەرىجىسى
    يېڭى  ئەزا
    يازما
    4
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    20
    شۆھـرىتـــــى
    30
    تۆھپــــــــــە
    6
    سودا پۇلــــى
    30
    ياخشـى باھا
    7
    تەجىربىسى
    78%
    ھالىتى
    توردا:
  • 26 سائەت
  • تىزىم:
    2012-10-14
    ئاخىرقى:
    2012-10-23
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 15 ئېلان قىلىنغان: 10-16
    غولپىيىاز يىغىنى كانداخ تەييارلايمىز؟

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    9247
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    دائىملىق ئەزا
    يازما
    28
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    193
    شۆھـرىتـــــى
    195
    تۆھپــــــــــە
    8
    سودا پۇلــــى
    165
    ياخشـى باھا
    33
    تەجىربىسى
    37%
    ھالىتى
    توردا:
  • 12 سائەت
  • تىزىم:
    2012-10-07
    ئاخىرقى:
    2012-10-12
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 14 ئېلان قىلىنغان: 10-09
    پولو بىلەن يىيىشكە ماس كەلگۈدەك.

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    8833
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    دائىملىق ئەزا
    يازما
    18
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    90
    شۆھـرىتـــــى
    100
    تۆھپــــــــــە
    5
    سودا پۇلــــى
    100
    ياخشـى باھا
    20
    تەجىربىسى
    84%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 2 سائەت
  • تىزىم:
    2012-08-12
    ئاخىرقى:
    2012-09-15
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 13 ئېلان قىلىنغان: 08-17
    غولپىياز يېغى دىگەن قانداق ياغ ...؟ مەن بۇرۇن ئاڭلاپ باقماپتىكەنمەن ، چۈشەنچە بەرگەن بولساڭلار .

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    8827
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    دائىملىق ئەزا
    يازما
    33
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    200
    شۆھـرىتـــــى
    200
    تۆھپــــــــــە
    14
    سودا پۇلــــى
    200
    ياخشـى باھا
    44
    تەجىربىسى
    53%
    ھالىتى
    توردا:
  • 87 سائەت
  • تىزىم:
    2012-08-11
    ئاخىرقى:
    2012-08-25
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 12 ئېلان قىلىنغان: 08-15
    رەڭدار ،ئېسىل، كۆركەم  ئاددى...........ئومومەن بۇ سەي مۇشۇنداقلا بوپتۇ.

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    8849
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    دائىملىق ئەزا
    يازما
    16
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    94
    شۆھـرىتـــــى
    94
    تۆھپــــــــــە
    5
    سودا پۇلــــى
    90
    ياخشـى باھا
    18
    تەجىربىسى
    75%
    ھالىتى
    توردا:
  • 0 سائەت
  • تىزىم:
    2012-08-13
    ئاخىرقى:
    2012-08-25
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 11 ئېلان قىلىنغان: 08-15
    رەخمەت ..؟

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    2247
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    ئاشپەز ئۇستام
    يازما
    145
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    1010
    شۆھـرىتـــــى
    910
    تۆھپــــــــــە
    32
    سودا پۇلــــى
    910
    ياخشـى باھا
    182
    تەجىربىسى
    31%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 30 سائەت
  • تىزىم:
    2011-02-09
    ئاخىرقى:
    2012-10-21
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 10 ئېلان قىلىنغان: 08-14
    پاھ .!! قان بېسىم كىشلەرگە تازا مۇۋاپىق ئىكەن جۇمۇ..!!

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    8431
    جىنسى:
    قىز
    دەرىجىسى
    دائىملىق ئەزا
    يازما
    12
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    80
    شۆھـرىتـــــى
    80
    تۆھپــــــــــە
    5
    سودا پۇلــــى
    80
    ياخشـى باھا
    17
    تەجىربىسى
    80%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 27 سائەت
  • تىزىم:
    2012-07-03
    ئاخىرقى:
    2012-09-12
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 9 ئېلان قىلىنغان: 08-12
    رەھمەت سىزگە

    تىز سۈرئەتئىنكاس
    چەكلىك250 بايت
    ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
     
    ئالدىنقىسى كېيىنكىسى