مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 10ئىنكاس
  • 2690كۇرىلىشى

ئائىلىدە ئاق گۇرۇچ ئېشىنى تەييارلاش [ئۇلىنىشنى كوپىيەلەش]

 
ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى
2
جىنسى:
ئوغۇل
دەرىجىسى
مۇنبەرباشلىقى
يازما
2108
نادىر تىما
91
مۇنبەرپۇلـــى
280
شۆھـرىتـــــى
2461
تۆھپــــــــــە
59
سودا پۇلــــى
10013325
ياخشـى باھا
8388607
تەجىربىسى
36814%
ھالىتى
ئالاقەQQ
بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
توردا:
  • 1818 سائەت
  • تىزىم:
    2009-02-12
    ئاخىرقى:
    2012-10-23
    شەرەپ مىدالى

    — بۇ تېمائاشپەز جەۋھەرلەش(2012-07-08) —
    ئائىلىدە ئاق گۇرۇچ ئېشىنى تەييارلاش
    خام ماتىريالى:گۇرۇچ،گۆش ،پىياز،يېسۋېلىك،كوك-قىزىلمۇچ،پەمىدۇر.يېشىل كۆكتاتلار  (ئوزىڭىز ياقتۇردىغان كۆكتاتلار) قىزىلمۇچ چانالمىسى،

    تەم خۇرۇچلىرى:تۇز .ئاچچقسۇ.كاۋاۋىچىن.
    تەييارلاش ئۇسۇلى:گۇرۇچنى 3~4 قېتىم سۇدا پاكىز  توك قازانغا سېلىپ گۇرۇچ بىرلىك(بىر سانتىمىتىر) چوككىدەك سۇ قۇيۇپ ئازراق تۇز سېلىپ بىر نەچچە تامچە سۇمېيى تېمىتىپ دۇملىسەك بۇلىدۇ .
    گۆشنى نىپىز ياپراقچە توغرايمىز. كۆكتاتلارنى قەلەمچە قىلىپ بىر خىل شەكىلدە توغراپ تەييارلىۋالىمىز.
    قوررۇش ئۇسۇلى:قازانغا ئازراق ياغ قۇيۇپ گوشنى سېلىپ ئاندىن پىياز يۇمشىتىلغان قىزىلمۇچ سېلىپ قورۇپ ئازراق تۇز سالىمىز.ئاندىن پېسۋېلەك(ئوزىڭىز ياقتۇردىغا كۆكتاتلارنى)سېلىپ قورۇپ ئاندىن كۆك-قىزىلمۇچ،پەمىدۇر سېلىپ قورۇپ ئازراق كاۋاۋىچىن ئۇنى سېلىپ مۇۋاپىق سۇ قۇيۇپ قاينىتىپ ،تۇز،تەمىنى تېتىپ پالەك ،ئاچچقسۇ سامساق سېلىپ بىر قاچىغا ئېلۋالىمىز.


    تەۋىسىيە:ئاق گۇرۇچنى پىشۇرۇپ ئايرىم ئېلىپ ھەرخىل قورىمىلار نى قورۇپ بىرگە ئىستىمال قىلسىڭىز تېخىمۇ يىيىشلىك بۇلۇپ داستىخىنىڭىزنى رەڭدارلاشتۇرىدۇ.


    مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

    ھەيران

    تەسرلىك

    خوشال

    رەنجىش

    ئالامەت

    ياخشى

    رەھمەت
     
    تۇرمۇش تەجىربىلىرىمدىن شۇنى چوڭقۇر چۈشەندىمكى، كەمچىلىكى يوق كىشىنىڭ ئارتۇقچىلىقىمۇ ئاز بولىدۇ.
    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    8947
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    يېڭى  ئەزا
    يازما
    3
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    25
    شۆھـرىتـــــى
    25
    تۆھپــــــــــە
    5
    سودا پۇلــــى
    25
    ياخشـى باھا
    5
    تەجىربىسى
    43%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 0 سائەت
  • تىزىم:
    2012-08-22
    ئاخىرقى:
    2012-10-06
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 10 ئېلان قىلىنغان: 08-27
    مەن بۈگۈن ئەتمەكچى ئىدىم قېنى بىزنىڭكىەە كىرىڭلار بىرگە يەيلى

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    8839
    جىنسى:
    قىز
    دەرىجىسى
    يېڭى  ئەزا
    يازما
    8
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    50
    شۆھـرىتـــــى
    50
    تۆھپــــــــــە
    5
    سودا پۇلــــى
    50
    ياخشـى باھا
    10
    تەجىربىسى
    86%
    ھالىتى
    توردا:
  • 2 سائەت
  • تىزىم:
    2012-08-12
    ئاخىرقى:
    2012-10-12
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 9 ئېلان قىلىنغان: 08-18
          

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    8697
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    يېڭى  ئەزا
    يازما
    8
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    54
    شۆھـرىتـــــى
    55
    تۆھپــــــــــە
    5
    سودا پۇلــــى
    50
    ياخشـى باھا
    10
    تەجىربىسى
    89%
    ھالىتى
    توردا:
  • 4 سائەت
  • تىزىم:
    2012-08-03
    ئاخىرقى:
    2012-10-09
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 8 ئېلان قىلىنغان: 08-06
    گۈرۈچ دۈملەشنىڭ يەنە بىر خىل ئۇسۇلى:گۈرۈچنى پاكىز يۇيۇپ چوڭقۇرراق كورىغا ئالىمىز،ئاندىن ئۇنىڭغا چىلاشقۇدەك سۇ قۇيۇپ،مۇۋاپىق تۇز ۋە ئازراق سۇ ماي تېمېتىمىز-دە،مانتا پىشۇرىدىغان قازاننىڭ ئاستىنىقى جىمبىلىگە قويۇپ،نورمال ئوتقا قويۇپ 25-30 مىنۇت ئەتراپىدا قايناتساق شۇنچىلىك مېزىلىك ئاق گۈرۈچ ئېشى تەييار بولىدۇ. ئەلۋەتتە،قازانغىمۇ مۇۋاپىق سۇ قۇيۇپ ئاندىن ئوتقا قويۇشنى ئۇنتۇپ قالماڭلار،بولمىسا،... ...

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    8442
    جىنسى:
    قىز
    دەرىجىسى
    ئوت يۈرەك
    يازما
    258
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    1936
    شۆھـرىتـــــى
    1790
    تۆھپــــــــــە
    18
    سودا پۇلــــى
    1790
    ياخشـى باھا
    271
    تەجىربىسى
    58%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 109 سائەت
  • تىزىم:
    2012-07-05
    ئاخىرقى:
    2012-10-23
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 7 ئېلان قىلىنغان: 07-18
        

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    2254
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    ئالىي ئەزا
    يازما
    914
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    9285
    شۆھـرىتـــــى
    8985
    تۆھپــــــــــە
    16
    سودا پۇلــــى
    8985
    ياخشـى باھا
    969
    تەجىربىسى
    28%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 628 سائەت
  • تىزىم:
    2011-02-09
    ئاخىرقى:
    2012-10-21
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 6 ئېلان قىلىنغان: 07-04
    رەخمەت ئۇستام مالال قىپتىمەن.

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    4034
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    چولپان ئەزا
    يازما
    667
    نادىر تىما
    1
    مۇنبەرپۇلـــى
    1925
    شۆھـرىتـــــى
    6738
    تۆھپــــــــــە
    1
    سودا پۇلــــى
    6584
    ياخشـى باھا
    704
    تەجىربىسى
    96%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 606 سائەت
  • تىزىم:
    2011-09-10
    ئاخىرقى:
    2012-10-23
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 5 ئېلان قىلىنغان: 07-03
    (ئادەتتە گۈرۇچ ئىتىدىغان تۇكلۇق قازان بۇلمىغان شارائىتتا قانداق پىشۇرساق كۆيۇپ كەتمەي رەڭگى چىرايلىق چىقىدىغاندۇ؟)
    قازانغا تەييارلىۋالغان گۈرچىڭىز چۆككىدەك سۇ قۇيۇپ قاينىغاندا گۈرىچنى سىلىپ پەس ئوتتا چۆمۈچ بىلەن قوچىغاچ قاينىتىپ گۈرۈچنى بارمىقىڭىز بىلەن مىجىسىڭىز ئىزىلگىدەك بولغاندا  ئەسكەرتىش؛(لىكىن بەك ئۇزاق قاينىتىۋىتىشكە بولمايدۇ بولمىسا ئاش بوش ھەم مىچ-مىچ بوپ قالىدۇ ،5مىنۇت ئەتراپىدا)
    سۈزىۋىلىپ سۈينى پاكىز ساقىتىۋىتىپ تەييارلىۋالىسىز ئاندىن  قاسقان چوڭلىقىدا پاكىزە داكا  سىلىپ ئۈستىگە گۈرۈچنى تۆكىپ ئازراق تۇز سۈيى ۋە سۇماي تىمتىۋىتىپ  ئاغزىنى ھىم ئىتىپ 15 مىنۇت ئەتراپىدا دۈملىسىڭىز  تەملىك ھەم پاقىراق ئاپئاق گۈرۈچ ئىشى تەييار بولىدۇ.

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    4034
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    چولپان ئەزا
    يازما
    667
    نادىر تىما
    1
    مۇنبەرپۇلـــى
    1925
    شۆھـرىتـــــى
    6738
    تۆھپــــــــــە
    1
    سودا پۇلــــى
    6584
    ياخشـى باھا
    704
    تەجىربىسى
    96%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 606 سائەت
  • تىزىم:
    2011-09-10
    ئاخىرقى:
    2012-10-23
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 4 ئېلان قىلىنغان: 07-03
    ئوخشاپتۇ
    تىمىڭىزغا رەخمەت .

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    2254
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    ئالىي ئەزا
    يازما
    914
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    9285
    شۆھـرىتـــــى
    8985
    تۆھپــــــــــە
    16
    سودا پۇلــــى
    8985
    ياخشـى باھا
    969
    تەجىربىسى
    28%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 628 سائەت
  • تىزىم:
    2011-02-09
    ئاخىرقى:
    2012-10-21
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 3 ئېلان قىلىنغان: 07-03
    ئادەتتە گۈرۇچ ئىتىدىغان تۇكلۇق قازان بۇلمىغان شارائىتتا قانداق پىشۇرساق كۆيۇپ كەتمەي رەڭگى چىرايلىق چىقىدىغاندۇ؟

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    64
    جىنسى:
    ئوغۇل
    دەرىجىسى
    باشقۇرغۇچى
    يازما
    2898
    نادىر تىما
    45
    مۇنبەرپۇلـــى
    4195
    شۆھـرىتـــــى
    1150
    تۆھپــــــــــە
    50
    سودا پۇلــــى
    10018740
    ياخشـى باھا
    8388590
    تەجىربىسى
    36825%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 952 سائەت
  • تىزىم:
    2009-02-18
    ئاخىرقى:
    2012-09-05
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 2 ئېلان قىلىنغان: 07-03
    بۇ گۈرۈچ  تامىقىڭىزنىڭ   ئەمىلى  قىممىتى  يۇقۇرى  ،  چۈنكى  ،  ئاياللار   بەك  ئامراق تە   بۇ  كاساپەتكە  !

    جان ئارامى  ئىزدىسەڭ  ئاشپەزگە كەل ،
    شاھ تائامى  ئىزدىسەڭ  ئاشپەزگە كەل !
    تىز سۈرئەتئىنكاس
    چەكلىك250 بايت
    ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
     
    ئالدىنقىسى كېيىنكىسى