مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 11ئىنكاس
  • 449كۇرىلىشى

مەسلىھەت سورايمەن [ئۇلىنىشنى كوپىيەلەش]

 
ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى
6645
جىنسى:
قىز
دەرىجىسى
ئوت يۈرەك
يازما
139
نادىر تىما
0
مۇنبەرپۇلـــى
13
شۆھـرىتـــــى
1418
تۆھپــــــــــە
5
سودا پۇلــــى
1389
ياخشـى باھا
156
تەجىربىسى
40%
ھالىتى
توردا:
  • 107 سائەت
  • تىزىم:
    2012-02-11
    ئاخىرقى:
    2012-10-13
       ئۆيۈمدە بولكا پىشۇرۇش ماشىنىسى بار ئەڭ ياخشى تەملىك بولكا پىشۇرۇش ئۇسۇلىنى ئېيتىپ بەرسەڭلار

    مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

    ھەيران

    تەسرلىك

    خوشال

    رەنجىش

    ئالامەت

    ياخشى

    رەھمەت
     
    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    538
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    باشقۇرغۇچى
    يازما
    692
    نادىر تىما
    4
    مۇنبەرپۇلـــى
    9592
    شۆھـرىتـــــى
    7490
    تۆھپــــــــــە
    44
    سودا پۇلــــى
    5744
    ياخشـى باھا
    942
    تەجىربىسى
    21%
    ھالىتى
    توردا:
  • 767 سائەت
  • تىزىم:
    2009-05-15
    ئاخىرقى:
    2012-10-06
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 1 ئېلان قىلىنغان: 02-15
    http://axpaz.cn/bbs/read.php?tid=7890
    مۇنبىرىمىزنىڭ نادىر تېمىلار قاتارىدا كەسىپكە پىشقان ئەزايىىمىز خۇشتارنىڭ بۇ توغۇرلۇق يوللىغان تېمىلىرى خېلى كوپ ،تور ئادرىسى بىيىچە تەپسىلى كورۇپ بېقىڭ ،ياردىمى بۇلا دىگەن ئۇمۇتتىمەن ( ئىنكاستا تور ئادىرىسىنى يوللاپ قويدۇم)

    خۇاسىڭ بولكا
    خام ماتىرياللار:

    1.تۇخۇم 10تال 2.شىكەر 1كىلوگىرام 3.گەيلىياڭجى 30گىرام 4.خىمىر تۇرۇچ 40گىرام 5.تۇز 50گىرام
    6.ئادەتتىكى ئۇن 2.5كىلوگىرام  7.بولكا ئۇنى 2.5كىلوگىرام 8.سۈت پۇراقلىق ئۇن 20گىرام
    9.سىرىق ماي 250گىرام 10.سىرىق ئۇن رەڭ 0.1گىرام 11.سۇ 1-1.5كىلوگىرام
    تەييارلاش باسقۇچلىرى:

    1.سۇ.تۇخۇم.شىكەر.قاتارلىق خۇرۇچلارنى خىمىر يۇغۇرۇش ماشىنىسىغا يۆكۈپ تەكشى 2مىنۇت ئارلاشتۇرىمىز
    2. سىرىق ئۇن رەڭ تۆكۈپ 1مىنۇت تەكشى ئارلاشتۇرۇپ بولغاندىن كىيىن .ئادەتتىكى ئۇن.بولكا ئۇنى.
    خىمىر تۇرۇچ.تۇز.گەيلىياڭجى.سۈت پۇراقلىق ئۇن.قاتارلىقلارنى قوشۇپ تەكشى ئارلاشتۇرۇپ خىمىر يۇغۇرۇپ
    تەييارلايمىز.
    3. ئۇن ۋە بارلىق خۇرۇچلار تەكشى ئارلىشىپ بولغاندىن كىيىن ئەڭ ئاخىرا سىرىق ماينى قوشۇپ تىز سۈرئەتتە
    ئايلاندۇرۇپ يۇغىرۇپ تەييارلايمىز
    4. تەييار بولغان بولكا خىمىرىنى ئىلىپ.110گىرامدىن قىلىپ كىسىۋىلىپ زۇۋۋلا قىلىپ يۇمىلاقلاپ تەييارلايمىز.
    5.زۇۋلا قىلىپ يۇمىلاقلىغان بولكا خىمىرىنى.تەكشى ئۇزۇنچاقراق قىلىپ.  ئاندىن ئۇنى لەغمەن خىمىرىدەك چوڭ
    بارماق چوڭلۇقىدا قىلىپ تەييارلاپ .تەييار بولغان بولكا خىمىرىنى ئۇزۇنلىقن 80ىسانتىمىتىر قىلىپ يۇمىلاق قىلىپ
    يۆگەپ ئۈستىگە ئۇششاق ئىزىپ تەييارلانغان خۇاسىڭغا بىسىپ لىسقا تەكشى  قويۇپ تىززىپ . كۆپتۈرۈش ماشىنىسىغا
    سىلىپ كۆپتۈرىمىز
    6. كۆپۈپ تەييار بولغان بولكا خىمىرىنىىڭ.ئۈستىگە تۇخۇم سىرىقى سۈركەپ.كۈنجۈت چىچىپ. تەييارلاپ پۇشۇرساق بولىدۇ.
    دوخۇپكىدا پۇشۇرۇش گىرادۇسى
    #دوخۇپكىنىڭ ئۈستى   200 گىرادۇس                  #دوخۇپكىنىڭ ئاستى 180 گىرادۇس  
    دوخۇپكىدا پۇشۇرۇش ۋاختى
    10مىنۇتتىن 15 مىنۇتقىچە

    پۇشۇرۇق ساھەسىدە تىخنىك خادىمغا ئىھتىياجلىق بولسىڭىز.ياكى پۇشۇرۇق سەھەسىدە ئۇچۇرغان
    قىيىن مەسىللەرنى ھەل قىلماقچى بولسئىڭىز پۇشۇرۇق ساھەسىدىن .مەسلىھەت سورىماقچى
    ۋە ياكى پىشرۇق ساھەسىدىن باشقۇرۇش.يىڭىلىق يارتىش. كەسىپ ئىگەللەش.يىڭى تۈر
    ئۇگۈنۈش قاتارلىق مۇلازىمەتلەرگە ئىھتىياجىڭىز بولسا ئاشپەز تور بىكىتىمىز.
    بىلەن ئالاقىلىشىڭ!


    تارىخنى ئۆزگەرتكىلى بولمايدۇ، ئەمما كەلگۈسىنى ياراتقىلى بولىدۇ.
    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    538
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    باشقۇرغۇچى
    يازما
    692
    نادىر تىما
    4
    مۇنبەرپۇلـــى
    9592
    شۆھـرىتـــــى
    7490
    تۆھپــــــــــە
    44
    سودا پۇلــــى
    5744
    ياخشـى باھا
    942
    تەجىربىسى
    21%
    ھالىتى
    توردا:
  • 767 سائەت
  • تىزىم:
    2009-05-15
    ئاخىرقى:
    2012-10-06
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 2 ئېلان قىلىنغان: 02-15

    تارىخنى ئۆزگەرتكىلى بولمايدۇ، ئەمما كەلگۈسىنى ياراتقىلى بولىدۇ.
    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    6645
    جىنسى:
    قىز
    دەرىجىسى
    ئوت يۈرەك
    يازما
    139
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    13
    شۆھـرىتـــــى
    1418
    تۆھپــــــــــە
    5
    سودا پۇلــــى
    1389
    ياخشـى باھا
    156
    تەجىربىسى
    40%
    ھالىتى
    توردا:
  • 107 سائەت
  • تىزىم:
    2012-02-11
    ئاخىرقى:
    2012-10-13
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 3 ئېلان قىلىنغان: 02-15
         بۇئۇسۇللارنى مەنمۇ كۆرگەن ،بىراق ئائىلدە ئىشىلىتىدىغان بولكا پىشۇرۇش ماشىنىسىغا ماس كەلمەيدىكەن

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    1185
    جىنسى:
    قىز
    دەرىجىسى
    دائىملىق ئەزا
    يازما
    118
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    1200
    شۆھـرىتـــــى
    1200
    تۆھپــــــــــە
    0
    سودا پۇلــــى
    1200
    ياخشـى باھا
    122
    تەجىربىسى
    38%
    ھالىتى
    توردا:
  • 161 سائەت
  • تىزىم:
    2010-09-28
    ئاخىرقى:
    2012-07-30
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 4 ئېلان قىلىنغان: 02-15
      مەن بولكا پىشۇرۇش ماشىنىسى بارلارنىڭ پەقەت خېمىر يۇغۇرۇشقىلا ئىشلىتىۋاتقانلىقىنى ئاڭلىدىم . بولكا پىشۇرۇشقىمۇ بۇلىدىكەن . ئاڭلىشىمچە ماتىرىياللارنىڭ ھەممىسىنى سېلىپ قويسىلا بولكا پىشىدۇ دەپ ئاڭلىدىم . مۇمكىن بولسا بەيدۇ تورىدىن ئىزدەپ بېقىڭ .

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    2733
    جىنسى:
    قىز
    دەرىجىسى
    چولپان ئەزا
    يازما
    507
    نادىر تىما
    1
    مۇنبەرپۇلـــى
    7313
    شۆھـرىتـــــى
    5122
    تۆھپــــــــــە
    40
    سودا پۇلــــى
    5270
    ياخشـى باھا
    631
    تەجىربىسى
    80%
    ھالىتى
    توردا:
  • 206 سائەت
  • تىزىم:
    2011-03-30
    ئاخىرقى:
    2012-10-17
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 5 ئېلان قىلىنغان: 02-16
    ئۇ قانداق ماشنىدۇ ئەمدى  مەن پەقەت ئاڭلاپ باقمىغانكەنمەن

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    538
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    باشقۇرغۇچى
    يازما
    692
    نادىر تىما
    4
    مۇنبەرپۇلـــى
    9592
    شۆھـرىتـــــى
    7490
    تۆھپــــــــــە
    44
    سودا پۇلــــى
    5744
    ياخشـى باھا
    942
    تەجىربىسى
    21%
    ھالىتى
    توردا:
  • 767 سائەت
  • تىزىم:
    2009-05-15
    ئاخىرقى:
    2012-10-06
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 6 ئېلان قىلىنغان: 02-16
    بۇنىڭغا خۇشتار قانائەتلىنەرلىك جاۋاپ بېرەلەيتتى ،ئۇ ئەتىگىچە كىرىپمۇ قالار ،،،،نەچچە كۇندىن ھەجەپ ئالدىراش بۇلۇپ كەتتا ،،،،،

    تارىخنى ئۆزگەرتكىلى بولمايدۇ، ئەمما كەلگۈسىنى ياراتقىلى بولىدۇ.
    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    6731
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    ئوت يۈرەك
    يازما
    506
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    5131
    شۆھـرىتـــــى
    5120
    تۆھپــــــــــە
    0
    سودا پۇلــــى
    5120
    ياخشـى باھا
    532
    تەجىربىسى
    75%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 152 سائەت
  • تىزىم:
    2012-02-15
    ئاخىرقى:
    2012-03-23
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 7 ئېلان قىلىنغان: 02-16
    پىچىنە پىرەنىكلەرنى پىشۇرۇش سەھىپىسىەگە قاردىڭىزمۇ ؟ئاتكاچىلىق قىلىپ قويدۇم كەچۇرۈڭ .

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    6731
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    ئوت يۈرەك
    يازما
    506
    نادىر تىما
    0
    مۇنبەرپۇلـــى
    5131
    شۆھـرىتـــــى
    5120
    تۆھپــــــــــە
    0
    سودا پۇلــــى
    5120
    ياخشـى باھا
    532
    تەجىربىسى
    75%
    ھالىتى
    ئالاقەQQ
    بۇ يەرنى چېكىپTAپاراڭلىشىڭQQ
    توردا:
  • 152 سائەت
  • تىزىم:
    2012-02-15
    ئاخىرقى:
    2012-03-23
    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 8 ئېلان قىلىنغان: 02-16
    ئاتەش رەنا ياخشىمۇ سىز مەن باش سۇرتىمنى ئالماشتۇراي دىگەن مۇمكىن بولارمۇ؟

    ئەزا ئۇچۇرى
    تىزىم نۇمۇرى
    538
    جىنسى:
    مەخپى
    دەرىجىسى
    باشقۇرغۇچى
    يازما
    692
    نادىر تىما
    4
    مۇنبەرپۇلـــى
    9592
    شۆھـرىتـــــى
    7490
    تۆھپــــــــــە
    44
    سودا پۇلــــى
    5744
    ياخشـى باھا
    942
    تەجىربىسى
    21%
    ھالىتى
    توردا:
  • 767 سائەت
  • تىزىم:
    2009-05-15
    ئاخىرقى:
    2012-10-06
    شەرەپ مىدالى

    مۇشۇ ئاپتورنىڭكىنىلا كۆرۈش 9 ئېلان قىلىنغان: 02-16
    خۇشتار مەخسۇس مۇشۇ تېمىغا ئاتاپ تېما يوللىدى

    http://axpaz.cn/bbs/read.php?tid=8120

    تارىخنى ئۆزگەرتكىلى بولمايدۇ، ئەمما كەلگۈسىنى ياراتقىلى بولىدۇ.
    تىز سۈرئەتئىنكاس
    چەكلىك250 بايت
    ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
     
    ئالدىنقىسى كېيىنكىسى