—
بۇ يازمىنى ئاشپەز بېلىق گۆشى تەييارلىندىغان قورىمىلار دىن بۇ سەھىپىگە يۆتكەپ كەلدى(2011-03-19)
—
ئەسسالامۇ ئەلەيكۇم.
ماتىرياللار'' 2 قۇشۇق زەيتۇن يېغى. 1 پىياز چانالغان بولسۇن.300 گىرام راك.2تال كىچىك كۆك پىياز يۇمۇلاق توغرالغان،500 گىرام قولداما.2 چىش سامساق ئۇششاق چانالغان،
تەييارلاش ئۇسۇلى. قولدامىنى پىشقانغا قەدەر پىشۇرىمىز. پىشقاندىن كىيىن سۇزۇۋېلىپ پاكىزە چايقاپ قوپقۇيىمىز.
ياغنى قازانغا قۇيۇپ پىيازنى ۋە سامساقنى سالىمىز.ساغارغۇچە قورىيمىز.كۆك پىيازنى سېلىپ ئارلاشتۇرىمىز.ۋە راكنى سالىمىز ۋە ئازراك مۇچ ۋە تۇز سالىمىز. ياخشى قورىلغاندىن كىيىن قولدامىنى سالىمىز ۋە ئىسسىق ئۆتكەندىن كىيىن ئالىمىز.
ئالاھىدىلىكى.مىزىلىك ئۆزگىچە.