ئاساسلىق ماتىريالى: ئۇن كۈدە پۇرچاق ئۈندۇرمىسى پۇچاق ئۈگرىسى يەنى
پىيتوزا تۇخۇم ھۆل كىراخمال. تۇز.پېتىر جىلتە. زىرە قارمۇچ ئاقمۇچ قاتالىقلار
ئىشلەش ئۇسۇلى: ماتىرياللارنى يۇيۇپ تەييارلايمىز. ئاندىن ئۇششاق توغرايمىز. تۇخۇمنى ياغدا پۇشۇرۇمىز ئاندىن ئۇششاق توغرايمىز.ئۇندىن خېمىر يۇغۇرىمىز.چۇقۇم پېتىر بۇلۇشى كېرەك. مۇۋاپىق ئۈزۈپ جىلتە ئاچىمىز . توغرالغان ماتىر ياللارنىڭ تەمىنى تېتىپ تەملەندۇرىمىز.ئاندىن تۇگىمىز.2بارماق شەكىلدەبولسابۇلىدۇ. خېمىرنىڭ ياخشى چاپلىشى ئۈچۇن ھۆل كىراخمال بىلەن ھۆل لەيمىز.
تۇگۈپ بولغان تۈرمەلنى تەخشىگە تىزىمىز
پۇشۇرۇش ئۇسۇلى:قازانغا ماي قۇيۇپ پەس ئوتتا قۇيۇپ بىر-بىرلەپ زالە قىلىپ پۇشۇپ ئېلىپ زىرە قارمۇچ ئاقمۇچ بىرىكمە سىپىپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ

بۇ تائامنىڭ ئالا ھىدىلىكى.ئا ئىلىدە ئىتىشكە ئەپلىك. چۇرۇك كۆرگەنلە ئادەمنىڭ يىگۈسى كېلى رەگگى كۆركەم. ئۇزۇقلۇق مىقدارى ياخشى
دوسلارنىڭ سىناپ بېقىشىنى ئۈمۈد قىلىمەن
[ بۇ يازمائازاپتەرپىدىن2011-03-21 02:56دە قايتا تەھر ]