oznur.cn abduheni
ئازاپ

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 897
نادىر تېما : 22
يازما سانى : 257
شۆھرىتى: 3235 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3920 دوللار
تۆھپە: 23 ھەسسە
ياخشى باھا: 432 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 77(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2011-01-14)
ئاساسلىق ماتىريالى: ئۇن كۈدە پۇرچاق ئۈندۇرمىسى پۇچاق ئۈگرىسى يەنى
پىيتوزا تۇخۇم ھۆل كىراخمال. تۇز.پېتىر جىلتە. زىرە قارمۇچ ئاقمۇچ قاتالىقلار



    
ئىشلەش ئۇسۇلى: ماتىرياللارنى يۇيۇپ تەييارلايمىز. ئاندىن ئۇششاق توغرايمىز. تۇخۇمنى ياغدا پۇشۇرۇمىز ئاندىن ئۇششاق توغرايمىز.ئۇندىن خېمىر يۇغۇرىمىز.چۇقۇم پېتىر بۇلۇشى كېرەك. مۇۋاپىق ئۈزۈپ جىلتە ئاچىمىز . توغرالغان ماتىر ياللارنىڭ تەمىنى تېتىپ تەملەندۇرىمىز.ئاندىن تۇگىمىز.2بارماق شەكىلدەبولسابۇلىدۇ. خېمىرنىڭ ياخشى چاپلىشى ئۈچۇن ھۆل كىراخمال بىلەن ھۆل لەيمىز.
تۇگۈپ بولغان تۈرمەلنى تەخشىگە تىزىمىز
پۇشۇرۇش ئۇسۇلى:قازانغا ماي قۇيۇپ پەس ئوتتا قۇيۇپ بىر-بىرلەپ زالە قىلىپ پۇشۇپ ئېلىپ  زىرە قارمۇچ ئاقمۇچ بىرىكمە سىپىپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ




بۇ تائامنىڭ ئالا ھىدىلىكى.ئا ئىلىدە ئىتىشكە ئەپلىك. چۇرۇك كۆرگەنلە ئادەمنىڭ يىگۈسى كېلى رەگگى كۆركەم. ئۇزۇقلۇق مىقدارى ياخشى
دوسلارنىڭ سىناپ بېقىشىنى ئۈمۈد قىلىمەن
[ بۇ يازمائازاپتەرپىدىن2011-03-21 02:56دە قايتا تەھر ]
تېما تەستىقلىغۇچى : ئەزىز
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-01-14, 11:35

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( ئازاپ )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+80(يۈسۈپجان) ئەجرىڭىزگە ب ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-01-14 02:02 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئازاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئازاپ

    دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


    UID نۇمۇرى : 897
    نادىر تېما : 22
    يازما سانى : 257
    شۆھرىتى: 3235 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 3920 دوللار
    تۆھپە: 23 ھەسسە
    ياخشى باھا: 432 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 77(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-07
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-18
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نەقىل
    بۇ مەزمون4قەۋەتتىكىarchaنىڭ2011-01-15 00:39دە يوللىغان يازمىسى  :
    رەھمەت!
    گۆشلۇك قىيما قىلىپ، قىيمىنى قورۇۋېلىپ تۇخۇم چەلپىكىگە يۆگەپ ئەتسە تېخىمۇ يىيىشلىك ھەم قۇۋەتلىك بولىدۇ.

    تۇخۇم چەلپىكىگە يۆگەپ ئەتسە ياغدا پۇشۇسىغىز كۈيۈپ قارا بوپ قالىدۇ ئىشەنمىسىڭىز سىناپ بېقىڭ مۇبادامۇمكىن بولساتۇگۈپ بولغانداتۇخۇم ئېقىغىلامىلەپ ئاندىن بولكا ئۇۋاقچىسىغايەن بىرمىلىۋېتىپ  پۇشۇرسا ياخشى
    مىنىڭچەقورۇسائانچەياخشى بولمايدۇ چۇنكى پىنتوزابارئەمسمۇپۇرچاق ئۈندۇرمىسى بىلەن پىنتوزىنى قايناق سۇغا بېسىۋەتسەكلائىش تۈگەيدۇ
    رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-01-16 12:20 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئازاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە گۇرۇچ تائاملىرىنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا