oznur.cn abduheni
ئازاپ

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 897
نادىر تېما : 22
يازما سانى : 257
شۆھرىتى: 3235 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3920 دوللار
تۆھپە: 23 ھەسسە
ياخشى باھا: 432 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 77(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2011-01-14)
ئاساسلىق ماتىريالى: ئۇن كۈدە پۇرچاق ئۈندۇرمىسى پۇچاق ئۈگرىسى يەنى
پىيتوزا تۇخۇم ھۆل كىراخمال. تۇز.پېتىر جىلتە. زىرە قارمۇچ ئاقمۇچ قاتالىقلار



    
ئىشلەش ئۇسۇلى: ماتىرياللارنى يۇيۇپ تەييارلايمىز. ئاندىن ئۇششاق توغرايمىز. تۇخۇمنى ياغدا پۇشۇرۇمىز ئاندىن ئۇششاق توغرايمىز.ئۇندىن خېمىر يۇغۇرىمىز.چۇقۇم پېتىر بۇلۇشى كېرەك. مۇۋاپىق ئۈزۈپ جىلتە ئاچىمىز . توغرالغان ماتىر ياللارنىڭ تەمىنى تېتىپ تەملەندۇرىمىز.ئاندىن تۇگىمىز.2بارماق شەكىلدەبولسابۇلىدۇ. خېمىرنىڭ ياخشى چاپلىشى ئۈچۇن ھۆل كىراخمال بىلەن ھۆل لەيمىز.
تۇگۈپ بولغان تۈرمەلنى تەخشىگە تىزىمىز
پۇشۇرۇش ئۇسۇلى:قازانغا ماي قۇيۇپ پەس ئوتتا قۇيۇپ بىر-بىرلەپ زالە قىلىپ پۇشۇپ ئېلىپ  زىرە قارمۇچ ئاقمۇچ بىرىكمە سىپىپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ




بۇ تائامنىڭ ئالا ھىدىلىكى.ئا ئىلىدە ئىتىشكە ئەپلىك. چۇرۇك كۆرگەنلە ئادەمنىڭ يىگۈسى كېلى رەگگى كۆركەم. ئۇزۇقلۇق مىقدارى ياخشى
دوسلارنىڭ سىناپ بېقىشىنى ئۈمۈد قىلىمەن
[ بۇ يازمائازاپتەرپىدىن2011-03-21 02:56دە قايتا تەھر ]
تېما تەستىقلىغۇچى : ئەزىز
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-01-14, 11:35

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( ئازاپ )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+80(يۈسۈپجان) ئەجرىڭىزگە ب ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-01-14 02:02 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئازاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    يۈسۈپجان
    ئىرىشمەكچى بولسىڭىز  يۈتۈرۈپ كۈرۈڭ
    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 1174
    نادىر تېما : 4
    يازما سانى : 1479
    شۆھرىتى: 69660 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 70098 دوللار
    تۆھپە: 138 ھەسسە
    ياخشى باھا: 837 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 355(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-25
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-10-30
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نەقىل
    بۇ مەزمون3قەۋەتتىكىnuzugumنىڭ2011-01-14 21:47دە يوللىغان يازمىسى  :
    مەن داىم گۆشلۈك قىلىپ يەيتتىم.

    گۆشلۇك  يىسىڭىز سەمىرىپ  كىتىسىز
    رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-01-15 19:07 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( يۈسۈپجان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    يۈسۈپجان
    ئىرىشمەكچى بولسىڭىز  يۈتۈرۈپ كۈرۈڭ
    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 1174
    نادىر تېما : 4
    يازما سانى : 1479
    شۆھرىتى: 69660 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 70098 دوللار
    تۆھپە: 138 ھەسسە
    ياخشى باھا: 837 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 355(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-25
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-10-30
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    راس  بەك  ئوخشاپتۇ  ، شۇ  تاپتا  يىگۈم  كىلىپ  بەك  ئازاپلىنىپ  كىتىپبارىمەن  .
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-01-15 19:10 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( يۈسۈپجان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » ئائىلىدە گۇرۇچ تائاملىرىنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا