ئائلىدە شېكەرلىك خەس تەييارلاش ئۇسۇلى
# Z5 C. a, W* @1 R: B: q; q9 G2 Eخام ماتىريالى:خەس ،كىچىك پەمىدۇر ،
; z$ k) u- U/ j* ]! Vتەم خۇرۇچلىرى:ئاق سېكەر
7 H U ]! D. K7 y8 M! x. z4 Z, [) \3 j5 x# Z$ _7 u6 U
تەييارلاش ئۇسۇلى :خەسنى ئاقلاپ پاكىز يۇيۇپ ،كوكتات ئاقلىغۇچ بىلەن شۇلۋالىمىز.- K" x$ ?# _) ?1 n4 A* x6 w
پەمىدۇرنى ئوتتۇردىن يېرىپ ئىككى قىلۋالىمىز.
1 ~) C2 ~7 J# g+ g" Pقازانغا سۇ قۇيۇپ قاينىغاندا تەييارلانغان خەسنى سېلىپ ئىككى مىنۇت ئەتىراپىدا قاينىتىپ سۇزۋېلىپ سوغاق سۇدا چايقاپ سوۋۇتۇپ سۇيى پاكىز ساقىغاندا تەخسىگە ئېلىپ چورىسىگە پەمىدۇرنى تىزىپ خەس ئۇستىگە شېكەر سىپىپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ .5 u: F z5 g) V- W! n$ ~5 Y
7 s# ?* F6 l3 G# f; G! x6 hئالاھىدىلىكى:قاننى تازلاپ ،سۇيدۇكنى راۋانلاشتۇرىدۇ.
/ m& l6 |3 m0 @* [8 U7 e# _" uمەزكۇر سوغۇق يىمەكلىك 2012-يىلى 10-ئاينىڭ 19-كۇنى سەيياھ ئەگەر بۇ تېمىدىكى يوشۇرۇن مەزمۇننى كۆرمەكچى بولسىڭىز، ئىنكاس يېزىڭ دا تەييارلىنىپ كەڭ تورداشلارنىڭ پايدىلىنىشى ئۇچۇن يوللاندى 1 Z- N4 p1 ~. P7 ~
7 S9 I. G4 u2 [% d$ e
3 ~7 d% F' y" v; \
, }; u, j9 `, C8 z6 e: b# a2 I |