|
خام ماتىريالى:ئىتالىيەچۆپى،كالاگۇشى،پىياز،سامساق،پەمىدۇر،گۇمبەدەك،قوناق
) G2 F2 Q9 W4 gتەم خۇرۇچلىرى:سېرىق ماي،زەيتۇن مېيى ،تۇز، قارمۇچ،شېكەر F$ r! `+ f0 E/ [1 ]1 `: T) u! I6 ?
" G2 V; X1 U4 Y
8 k0 ~0 Z% f# {3 B: Q" Aتەييارلاش ئۇسۇلى: قازانغا سۇ قۇيۇپ، بىر نەچچە تېمىم زەيتۇن مېيى تېمىتىمىز ،قازان قاينىغاندىن كىيىن ، ئىتالىيە چۆپىنى سېلىپ پۇشۇرىمىز.پىشقان ئىتالىيە چۆپىنى سۈزۈپ ، سۇغۇق سۇداچايقايمىز3 l0 y5 s$ s8 N( {& Q5 w
كالاگۇشى،پىياز،پەمىدۇر(پەمىدۇرنى ئوتتا بىر داغلىۋالىمىز) گۇمبەدەك چاقماق (丁) شەكىلىدە تۆت چاسا قىلىپ تۇغرايمىز .
/ j3 b5 A5 ?, U5 Jقورۇش ئۇسۇلى: قازانغا زەيتۇن مېيى قۇيىمىز ، قازان قىزىغاندىن كىيىن كالا گۆشىنى سالىمىز ، پىيازنى سىلىپ تەمى چىققۇچە قۇرۇيمىز.ئاندىن قوناق ،گۇمبەدەكنى .ئاخىردا پەمىدۇرنى سالىمىز تۇز ،قارىمۇچ تالقىنى يەنە كەينىدىن مۇۋاپپىق مىقداردا سۇ قۇيىمىز ، سېرىق ماينى سىلىپ ئىلەشتۈرىمىزۋە تەمىنى تېتىپ چوپنىڭ ئۇستىگە قورىمىسنى سېلىپ تەييارلىساق بۇلىدۇ .
9 s: l4 x/ J. q7 c3 p5 \1 B. J0 N! T+ r- n" D3 Y# c/ M
|
بۇ يازمىدا كۆپ ۋاستىلىك مەنبەلەر بار
مۇنبىرىمىزگە تىزىملىتىپ كىرسىڭىز ئاندىن قوشۇمچە ھۆججەتنى كۆرەلەيسىز ياكى چۈشۈرەلەيسىز . تېخى تىزىملاتمىغانمۇ؟ تىزىملىتىڭ
x
|