يانفۇن
قېتىق: قېتىق ئېغىز بوشلۇقىنىڭ pH قىممىتىنى يۇقىرى كۆتۈرۈپ، چىشنى قۇرت يېيىشنىڭ ئالدىنى ئالىدىكەن." Q) `+ K3 A4 }
زەيتۇن يېغى: زەيتۇن يېغىنىڭ تەركىبىدە ۋىتامىن B مول بولۇپ، كالپۇك يېرىلىشنىڭ ئالدىنى ئالىدىكەن.
2 H5 W! ~! f# b z% q" gشېكەر: قۇرامىغا يەتكەنلەر ھېق تۇتۇپ قالغاندا بىر چىمدىم شېكەرنى قۇرۇق يۇتۇۋەتسە، ھېقنى توختىتىش ئۈنۈمى %95 بولىدىكەن.
1 ]* Q- Z# @1 V! Lيېشىل چاي ئورۇقلاشقا ياردەم بېرىدۇ: يېشىل چاي ئىچىپ چېنىقىدىغانلار بىلەن يېشىل چاي ئىچمەي چېنىقىدىغانلارنى سېلىشتۇرغاندا، يېشىل چاي ئىچىپ چېنىقىدىغانلارنىڭ ئورۇقلاش ئۈنۈمى ئىككى ھەسسە يۇقىرى بولىدىكەن.
* L$ o; _! [& l& ~4 wشاكىلاتلىق سۈت مۇسكۇلنى ئەسلىگە قايتۇرىدىكەن ۋە مۇسكۇلنى يوغىنىتىدىكەن؛ سۇلۇ، بانان، ياڭاق ئۇيقۇنى ياخشىلايدىكەن؛ ئاپېلسىن شەربىتى ھاراق تاشلاشقا ياردەم بېرىدىكەن.
كىرگۈزگۈچ
ئايال
بالا
پەن
ئىللىق |