مائارىپ
قېتىق: قېتىق ئېغىز بوشلۇقىنىڭ pH قىممىتىنى يۇقىرى كۆتۈرۈپ، چىشنى قۇرت يېيىشنىڭ ئالدىنى ئالىدىكەن.6 U; A; G! N; E1 a: ?5 E2 Z
زەيتۇن يېغى: زەيتۇن يېغىنىڭ تەركىبىدە ۋىتامىن B مول بولۇپ، كالپۇك يېرىلىشنىڭ ئالدىنى ئالىدىكەن.. b; h! `0 ]. b: c) J1 F% f
شېكەر: قۇرامىغا يەتكەنلەر ھېق تۇتۇپ قالغاندا بىر چىمدىم شېكەرنى قۇرۇق يۇتۇۋەتسە، ھېقنى توختىتىش ئۈنۈمى %95 بولىدىكەن. g$ M. w1 q8 u( Y& l$ `
يېشىل چاي ئورۇقلاشقا ياردەم بېرىدۇ: يېشىل چاي ئىچىپ چېنىقىدىغانلار بىلەن يېشىل چاي ئىچمەي چېنىقىدىغانلارنى سېلىشتۇرغاندا، يېشىل چاي ئىچىپ چېنىقىدىغانلارنىڭ ئورۇقلاش ئۈنۈمى ئىككى ھەسسە يۇقىرى بولىدىكەن.
$ D$ U' c) O2 J' n2 a! g5 |شاكىلاتلىق سۈت مۇسكۇلنى ئەسلىگە قايتۇرىدىكەن ۋە مۇسكۇلنى يوغىنىتىدىكەن؛ سۇلۇ، بانان، ياڭاق ئۇيقۇنى ياخشىلايدىكەن؛ ئاپېلسىن شەربىتى ھاراق تاشلاشقا ياردەم بېرىدىكەن.رەسىم
كىرگۈزگۈچ
ئايال
بالا
پەن
ئىللىق |