روھلان مۇنبىرى
كۆرۈش: 2526|ئىنكاس: 3
ئوڭ تەرىپنى يىغىش

يازدا قىرغاۋۇل بىقىشتا دىققەت قىلدىغان ئىشلار

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]
ھاۋا ئالماشتۇرۇپ تېمپۇراتۇرىنى تۆۋەنلىتىش كىرەك.يازدا شارائىت يار بەرسە قىرغاۋۇل كاتىكىنى دەرەخ سايىسىغا كۆچۈرسە بولىدۇ،كۆچۈرۈشكە ئىمكانىيەت بولمىسا،سايىۋەن تارتىپ،قىرغاۋۇلنىڭ ئاپتاپتا قىلىشىدىن ساقلىنىش كىرەك.; u* c6 {: i1 f* R. X& L3 e0 c: o2 Iبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
پاكىز سۇ بىرىش كىرەك.يازدا تىمپۇراتۇرا يۇقىرى بولغاچقا،سۇ ئاسانلا بۇلغىنىدۇ.شۇڭا سۇنى ئىككى كۈندە بىر ئالماشتۇرۇپ تۇرۇش كىرەك.سۇنى ئالماشتۇرغاندا،سۇ چۆنىكىنى 0.1% لىك كالىي ماگنات ئېرىتمىسى بىلەن يۇيۇپ،ئۇنى پاكىز سۇ بىلەن تولدۇرۇپ،سۇ چۆنىكىدە سۇ ئۈزۈلۈپ قالماسلىققا كاپالەتلىك قىلىش كىرەك.تېمپۇراتۇرا 35 سېلسىيە گرادۇستىن ئاشقاندا،سۇغا 3% لىك ئاق شىكەر ئارىلاشتۇرسا،قىرغاۋۇلنىڭ بەدەن تېمپۇراتۇرىسىنى تۆۋەنلىتىپ،ئىسسىق ئۆتۈپ قېلىشتىن ساقلانغىلى بولىدۇ.
% F6 L* B' R1 q/ x; h# u* s: B3 tيۇقۇمدىن ساقلىنىش كىرەك.كاتەك تازلىقىغا ئەھمىيەت بېرىش - كىسەلدىن ساقلىنىشتىكى تۈپ تەدبىر.شۇڭا كاتەكنى ۋاقتىدا تازىلاپ،ھەر ھەپتىدە 百毒杀 دېزىنفىكسىيەلەش دورىسى ياكى باكتېرىيە ئۆلتۈرۈش دورىسىنى تۇمانلىتىپ پۈركۈپ،ئىككى قىتىم دېزىنفىكسىيەلەش كىرەك.تۇمانلىتىپ پۈركىگەندە،يەم قاچىسى ۋە سۇ چۆنىكىنى ئىلۋېتىش كىرەك.
; Y' l: x$ R( }) h/ X2 k4 Hيەم بىلەن بىقىش.ئادەتتە كۈندە ئۈچ-تۆت قىتىم يەم بىرىش،يەمنىڭ ئوزۇقلۇق تەركىبىنىڭ تولۇق،مىتابولىزىم ئىنىرگىيەسىنىڭ 2700-2750 كالورىيە گىچە،يېرىك ئاقسىلنىڭ 23% دىن يۇقىرى بولۇشىغا،ئامىنۇ كىسلاتانىڭ تولۇق بولۇشىغا ۋە كۆك يەم خەشەك تەڭشەپ بېرىشكە دىققەت قىلىش كىرەك.

باھالاش

قاتناشقانلار سانى 1ئىناۋەت +15 تەڭگە +9 يىغىش سەۋەبى
ablimitt + 15 + 9 بىزگە كېرىكى مۇشۇ تىم.

باھا خاتىرىسى

ياقتۇرىشىڭىز مۇمكىن؟

مۇناسىۋەتلىك تېمىلار

ۋاقتى: 2014-7-5 18:16:37 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
مۇشۇ قىرغاۋۇلنىڭ گۆشى يامان ئەمەس جۇمۇ.  
* U8 U, ?& P8 F) B8 O
& s4 U6 }) ?7 b来自安卓客户端
ۋاقتى: 2014-7-5 21:10:54 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
قىرغاۋۇل قوغدىلىدىغان قۇش$ o, R5 ]% @3 [  ]* O) E/ b0 L# gبۇ مەزمۇنلار روھلان مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن()
来自安卓客户端
ۋاقتى: 2014-7-5 23:51:23 | ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
بىزگە كېرىكى مۇشۇنداق خەلىق تۇرمۇشىدا ئەمىلى پايدىلىنىش قىممىتى بار تىمىلار.

ئېنگىلىزچە كىرگۈزۈش ھالىتىگە ئالماشتۇرماقچى بولسىڭىز Ctrl بىلەن K كۇنۇپكىسىنى بىرلەشتۈرۈپ بېسىڭ، يەنە بىر قېتىم مۇشۇنداق باسسىڭىز ئۇيغۇرچىغا ئالمىشىدۇ .

كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | ئەزا بولۇڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

archiver|يانفۇن نۇسخا|قاماقخانا|ئېلان بېرىڭ|بىز كىم؟|ئۈندىدار|روھلان مۇنبىرى

GMT+8, 2016-8-8 08:31

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش