مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 14ئىنكاس
  • 2665كۆرىلىشى

سىقماق ئاش(ئەنئەنىۋى تائام) [ئادىرسىنى كۇچۇرۇش]

دەرىجە: دائىملىق ئەزا
 
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10492
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 1
ئومۇمىي يازما: 16
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە16دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 161 دوللار
تۆھپــــــــــە: 9 ھەسسە
توردىكى :11(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-06-07
ئاخىرقى: 2013-08-14
يازما   يوللانغان ۋاقتى : 2013-06-12 19:16:41
— بۇ تېمامۇتتەقې دىن شېئىرىيەت گۈلزارى بۇ رايونغا يۆتكەلدى(2013-06-12) —
خۇرۇچى: 1-ئاق قوناق ئۇنى           بىر جىڭ                                    4- رەيھان ياكى پىننە               ئۈچ مىسقال
2-يېشىل ماش                              بىر جىڭ                                    5- تۇز                                   مۇۋاپىق مىقداردا
3-چامغۇر                                    بىر جىڭ                                     6- ياغ لازا                            مۇۋاپىق مىقداردا
ئېتىش ئۇسۇلى :
1.ماشنى تازىلاپ ، سۇغاق سۇدا 3~4قىتىم يۇيۇپ ، ئىلىمان سۇ بار قازانغا سېلىپ، پەس ئوتتا دۈملەپ قاينىتىپ ماش ئېتىلغاندا، قەلەمچە قىلىپ توغىرالغان چامغۇرنى سېلىپ 3   ~    5 مىنوت قاينىتىمىز.
2.ئاق قوناق ئۇنىغا تۇز ۋە قايناق سۇ قۇيۇپ چىڭ يۇغۇرىمىز ، خېمىرنى ئالىومىن (رو) چويلىنىڭ ئىچىگە سېلىپ ، قايناۋاتقان قازاننىڭ ئۈستىگە تۇتۇپ تۇرۇپ ، بىر قولدا چۆمۈچنىڭ كەينى بىلەن خېمىرنى قاتتىق باسساق ، چويلا تۆشۈكلىرىدىن ئۈگىرىدەك چىقىپ قازانغا چۈشىدۇ (قىرغۇپ ياكى سىققۇچ بىلەن قىلسىمۇ بولىدۇ) . ھەممە خېمىر قازانغا چۈشۈپ بولغاندىن كېيىن 3مىنوت قاينىتىپ ، ئۇنۇڭغا پىننە ياكى رەيھان سېلىپ قازاننى ئوتتىن ئېلىپ ئازىراق تىندۇرۇپ ، ئاندىن چىنىلەرگە ئۇسقاندا ،تەييارلانغان ياغ لازىدىن خالىغانچە سالساق بولىدۇ .ياغ لازىنى سامساق ئارلاشتۇرۇپ قىلغان ياخشى . تامام
مەنغۇ ئاشپەزلىكنى ئانچە بىلمەيمەن قولۇمغا 1984-يىلى نەشىردىن چىققان (ئۇيغۇر تائاملىرى ) دىگەن كىتاپ چۈشۈپ قالغان شۇنىڭدىن كۆچۈردۇم دوسلارغا پايدىسى بولۇپ قالسا ....................................
جەمئىي1دانە باھامۇنبەرپۇلـــى+41
axtuzi مۇنبەرپۇلـــى +41 - 06-18

تېما تەستىقلىغۇچى: مۇتتەقې
تەستىق ۋاقتى: 2013-06-12, 21:02

مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

ھەيران

تەسرلىك

خوشال

رەنجىش

ئالامەت

ياخشى

رەھمەت
 
دەرىجە: يېڭى  ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10934
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 1
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە1دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 15 دوللار
تۆھپــــــــــە: 5 ھەسسە
توردىكى :2(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-09-09
ئاخىرقى: 2013-09-13
شەرەپ مىدالى

14-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-09-12 19:05:53
بىلمىگەننى بىلدۇق ،كۆپ رەخمەت.

دەرىجە: ئوت يۈرەك
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 3591
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 120
ئۇنۋان:دائىملىق ھازىرغىچە120دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 2030 دوللار
تۆھپــــــــــە: 12 ھەسسە
توردىكى :63(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-07-19
ئاخىرقى: 2013-07-28
شەرەپ مىدالى

13-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-07-22 10:38:37
سىقماققا مەن بەك ئامراق

دەرىجە: يېڭى  ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10634
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 3
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە3دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 35 دوللار
تۆھپــــــــــە: 11 ھەسسە
توردىكى :6(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-07-10
ئاخىرقى: 2013-07-31
12-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-07-11 18:09:03
بۇ يوبدان ئەمەسمۇ ؟؟؟ لېكىن مەن پەقەت خېمىرنى يۇغۇرۇپ بولغندىن كېيىن نوغۇچ بىلەن يېيىپ كېسىپ ئېتىشنى بىلەتتىم ،ئەمدى چويلا بىلەن سىقىپ ئېتىشنى بىلىۋالدىم ،كېلەر قېتىم بۇ ئۇسۇلنى سىناپ باقىمەن، بۇ تېخىمۇ قولايلىقتەك قىلىدۇ، رەخمەت سىزگە!   

دەرىجە: دائىملىق ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10148
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 26
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە26دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 140 دوللار
تۆھپــــــــــە: 5 ھەسسە
توردىكى :45(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-03-15
ئاخىرقى: 2013-09-12
11-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-07-06 17:15:55
چويلىدىن    ئوتكىزىدىغان     ما ئامالمۇ        بولىدىكەن.  رەخمەت.

دەرىجە: يېڭى  ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10493
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 7
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە7دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 91 دوللار
تۆھپــــــــــە: 6 ھەسسە
توردىكى :6(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-06-08
ئاخىرقى: 2013-07-06
10-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-07-05 10:47:19
ياخشى تاماقكەن ئېتىپ باقايچۇ

دەرىجە: ئالىي ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 957
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 2
ئومۇمىي يازما: 1934
ئۇنۋان:سۆيۈملۈك ھازىرغىچە1934دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 21956 دوللار
تۆھپــــــــــە: 105 ھەسسە
توردىكى :454(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2010-08-18
ئاخىرقى: 2013-08-06
شەرەپ مىدالى

9-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-07-02 10:09:05
كوپ تەشەككۇر سىزگە!

دەرىجە: ئالىي ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2254
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 1041
ئۇنۋان:ئالاھىدە ھازىرغىچە1041دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 10011 دوللار
تۆھپــــــــــە: 22 ھەسسە
توردىكى :783(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-02-09
ئاخىرقى: 2013-09-14
شەرەپ مىدالى

8-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-06-30 20:42:22
زاغرا تىلىمىزدا يۇبدان دەپقۇيمىز.بەك سىڭىشلىك تاماق.ئادەمنىڭ كۇڭلى تاماققا تارتىمىغاندا مۇشۇ تاماقتىن بۇلسا كۆك چامغۇردىن بۇلىشىغا سىلىپ ئىستېمال قىلغاندا كۇڭلى تاماق تارتىمىغان كىشنىڭمۇ ئىشتھاسىنى ئاچىدۇ.

دەرىجە: ئوت يۈرەك
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 7823
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 130
ئۇنۋان:دائىملىق ھازىرغىچە130دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 140 دوللار
تۆھپــــــــــە: 0 ھەسسە
توردىكى :24(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-03-14
ئاخىرقى: 2013-09-10
7-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-06-23 17:35:12
ياخشى تائامكەن ،رەھمەت...

دەرىجە: دائىملىق ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 9971
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 29
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە29دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 155 دوللار
تۆھپــــــــــە: 5 ھەسسە
توردىكى :36(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-02-16
ئاخىرقى: 2013-08-23
6-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-06-19 17:33:10
رەخمەت.

تىز سۈرئەتئىنكاس
چەكلىك250 بايت
ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
 
ئالدىنقىسى كېيىنكىسى