مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 19ئىنكاس
  • 10472كۆرىلىشى

كۆپ خىل تاماققا ماس كىلدىغان ياغمۇچ تەييارلاش [ئادىرسىنى كۇچۇرۇش]

دەرىجە: مۇنبەرباشلىقى
 
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 93
ئومۇمىي يازما: 2183
ئۇنۋان:جاپاكەش ھازىرغىچە2183دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 1121 دوللار
تۆھپــــــــــە: 116 ھەسسە
توردىكى :2119(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2009-02-12
ئاخىرقى: 2013-09-14
شەرەپ مىدالى

يازما   يوللانغان ۋاقتى : 2012-10-30 14:27:43
— بۇ تېمائاشپەز جەۋھەرلەش(2012-12-26) —
كۆپ خىل تاماققا ماس كىلدىغان ياغمۇچ .

كىتەرلىك ماتىرياللار : قىزىلمۇچ ،  سامساق  ،كۈنجۈت، سۇ يېغى

تەييارلاش ئۇسۇلى :چوڭراق قاچىغا قىزىلمۇچ تالقىنى (  قىزىلمۇچ  تالقىنى  ناھايىتى  ئاز مىقداردىكى  سۇدا  نەمدىۋالىمىز  ، بۇنداق  قىلساق  قىزىلمۇچ  تالقىنى  كۆيۈپ  كەتمەيدۇ )،نى قاچىغا ئېلۋالىمىز ئاندىن سامساقنى ئۇششاق چاناپ قىزىلمۇچنىڭ ئۇستىگە سېلىپ ئۇنىڭ ئۇستىگە كۈنجۈتنى سېلۋالىمىز.
قازانغا ياغ قۇيۇپ تاغ قىزىپ چۇچۇگەندە 2 مىنۇت تۇرغۇزۇپ قىزىلمۇچنىڭ ئۇستىگە قۇيۇمىز ياغنى قۇيۇپ بۇلۇپ قۇشۇق بىلەن توختىماي ئارلاشتۇرۇپ تەييارلايمىز.
ئاندىن ئايرىم ياغمۇچ قاچىلىرىغا ئېلىپ تائام غىزالىرىمىزغا ئارلاشتۇرۇپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ  

ئالاھىدىلىكى:چۈچۈك ئاچچىق كۆپ خىل ئىشىلتىشكە بولىدۇ. مەسىلەن سېرىق ئاش كاۋاپ لەمپۇڭ،راڭپىزا ،لەڭمەن ،سۇيۇق ئاش سوغۇق يىمەكلىكلەرگە ئۇنۋىرسال ئىشلىتىشگە ماس كىلىدۇ

مەزكۇركۆپ خىل تاماققا ماس كىلدىغان ياغمۇچ 2012-يىلى 10-ئاينىڭ 30-كۇنى «ئەزىز تائاملىرى»دا تەييارلىنىپ كەڭ مۇنبەرداشلارنىڭ پايدىلىنىشى ئۇچۇن يوللاندى

تور بېكىتىمىزنى چىن دىلىدىن قوللىغان دوسلارنىڭ تور بېكىتىمىزگە ھەر قېتىم كىرگەندە تور بېكىتىمىزدىكى  ئېلانلارنى كۇندە بىر قېتىم چىكىپ قۇيىشىنى ئۇمۇت قىلىمىز  

مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

ھەيران

تەسرلىك

خوشال

رەنجىش

ئالامەت

ياخشى

رەھمەت
 
تۇرمۇش تەجىربىلىرىمدىن شۇنى چوڭقۇر چۈشەندىمكى، كەمچىلىكى يوق كىشىنىڭ ئارتۇقچىلىقىمۇ ئاز بولىدۇ.
دەرىجە: مۇنبەرباشلىقى
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 93
ئومۇمىي يازما: 2183
ئۇنۋان:جاپاكەش ھازىرغىچە2183دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 1121 دوللار
تۆھپــــــــــە: 116 ھەسسە
توردىكى :2119(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2009-02-12
ئاخىرقى: 2013-09-14
شەرەپ مىدالى

19-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-07-10 03:21:43
قاپلان:
مۇشۇ خىل ياغمۇچلارنى، ھەر قانداق سوغاق سەيلەرگە ئىشلەتسەك بۇلۇدۇغۇ ھە ؟

ئائىلىلەردە ئىشلىتىشكە ماس كىلىدۇ بىراق كەسپى ئۇرۇنلاردا ئايرىم ئايرىم تەييارلىنىدۇ

تۇرمۇش تەجىربىلىرىمدىن شۇنى چوڭقۇر چۈشەندىمكى، كەمچىلىكى يوق كىشىنىڭ ئارتۇقچىلىقىمۇ ئاز بولىدۇ.
دەرىجە: دائىملىق ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 9138
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 20
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە20دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 110 دوللار
تۆھپــــــــــە: 5 ھەسسە
توردىكى :14(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-09-17
ئاخىرقى: 2013-05-22
18-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-04-06 04:21:13
رەھمەت . سىناپ باقاي.

دەرىجە: يېڭى  ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10242
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 6
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە6دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 40 دوللار
تۆھپــــــــــە: 5 ھەسسە
توردىكى :5(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-04-03
ئاخىرقى: 2013-05-07
17-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-04-04 17:24:37
كۇنجۇت دىگەن زىما ئىكەندە ئەمدى بىلۋالدىم.

دەرىجە: ئوت يۈرەك
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10180
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 136
ئۇنۋان:دائىملىق ھازىرغىچە136دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 26 دوللار
تۆھپــــــــــە: 28 ھەسسە
توردىكى :94(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-03-20
ئاخىرقى: 2013-09-13
16-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-03-21 19:08:47
مەنمۇ مۇشۇ ئۇسۇلدا تەييارلايمەن لىكىن مەن بۇ قىيامغا قارمۇچ-ئاق مۇچ ئارلاشتۇراتتىم ئەلۋەتتە قارمۇچ-ئاق مۇچنى ياخشى كۆرسەڭلار تېتىپ كۈرەپ بېقىڭلار.

دەرىجە: يېڭى  ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 9796
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 3
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە3دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 25 دوللار
تۆھپــــــــــە: 5 ھەسسە
توردىكى :0(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-01-28
ئاخىرقى: 2013-02-11
15-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-01-29 17:29:42
مەنمۇ شۇنداق تەييارلايتىم .بىراق ھەر قېتىم يولدىشىم تاماققا لازا سالغاندا ئاپامنىڭ ئەتكەن لازىسى بەك ئوخشايدۇ جۇمۇ ؟ دەپ قويىدۇ ، كۆڭلۇم بەك يېرىم بولىدۇ دېسە؟

دەرىجە: VIP ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 9028
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 127
ئۇنۋان:دائىملىق ھازىرغىچە127دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 680 دوللار
تۆھپــــــــــە: 16 ھەسسە
توردىكى :183(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-09-01
ئاخىرقى: 2013-08-29
14-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-01-09 21:26:48
ئۇستام بەزى چاغلاردا  ئاشخانىلارغا تاماققا كىرىپ قالسام تاماق چىقىش ئارىلىقدا  ئاشخانىدا تەييارلاپ قويغان  ياغمۇچ نى پۇرايمەن .بەزى ئاشخانىلارنىڭ  ياغمۇچى بەك خۇشپۇراق پۇرايدۇ تەمىمۇ ياخشى.بەزى ئاشخانىلاردا بولسا ئەكسىچە.بۇ تېمىنى كورۇپ ياساش ئۇسولىنى بىلىۋالدىم ئۇستام .

دەرىجە: دائىملىق ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 9247
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 44
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە44دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 316 دوللار
تۆھپــــــــــە: 8 ھەسسە
توردىكى :18(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-10-07
ئاخىرقى: 2012-11-14
13-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-11-10 18:34:19
تاماقنى ئوخشاتقان ياغمۇچ تە!

دەرىجە: پىشقەدەم ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 8833
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 74
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە74دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 370 دوللار
تۆھپــــــــــە: 5 ھەسسە
توردىكى :19(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-08-12
ئاخىرقى: 2013-08-24
12-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-11-10 16:46:38
مۇشۇ خىل ياغمۇچلارنى، ھەر قانداق سوغاق سەيلەرگە ئىشلەتسەك بۇلۇدۇغۇ ھە ؟

دەرىجە: قىزىققۇچى ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 9237
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 73
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە73دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 415 دوللار
تۆھپــــــــــە: 17 ھەسسە
توردىكى :18(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-10-06
ئاخىرقى: 2013-04-26
11-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-10-31 15:04:13
تېمىڭىزغا رەخىمەت
ھارمغايسىز مۇنبەر باشلىقى

تىز سۈرئەتئىنكاس
چەكلىك250 بايت
ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
 
ئالدىنقىسى كېيىنكىسى