مىۋە تەملىك پىچىنە
خام ماتىرياللار:
1.تۇخۇم 250گىرام 2.شىكەر 200گىرام 3.ئادەتتىكى ئۇن 250 گىرام 4.تورت مىيى 25 گىرام 5.سۈت پۇراقلىق ئۇن 5گىرام 6.ئاپلىسىن سۇيۇقلۇق رىڭى 0.2گىرام
تەييارلاش باسقۇچلىرى:
1. تۇخۇم .شىكەر.ئاپلىسىن سۇيۇقلۇق رىڭى قاتارلىقلارنى قوشۇپ تەكشى ئارلاشتۇرىمىز
2.ئادەتتىكى ئۇن .تورت مىيى.سۈت پۇراقلىق ئۇن قاتارلىقلارنى قوشۇپ تەكشى تىز سۈرئەتتە ئارلاشتۇرۇپ كۆپتۈرۋالىمىز .
3. ئاپپاق كۆپۈك چىققۇچە كۆپتۈرۈپ تەييارلىۋالىمىز .
4. يۇقىرى تىمپىراتۇرلۇق ماي قەغەز ئۈستىگە گۈل چىقىرىش خالتىسى بىلەن چوڭ-كىچىكلىكى ئوخشاش ھالەتتە تەكشى
يۇمىلاق سىقىپ شەكىل چىقىرىپ تەييارلايمىز
5.تەييار بولغان پىچىنە خىمىرىنىڭ ئۈستىگە شىكەر ئۇنىنى تەكشى چىچىپ تەييارلاپ پۇشۇرساق بولىدۇ
6.پۇشۇرۇپ تەييارلانغان پىچىنىنىڭ ئۈستىگە قايماق سۈركەپ ئۇنىڭ ئۈستىگە مىۋە-چىۋە تىزىزىپ ئۇنىڭ ئۈستىگە قايماق
سىقىپ ئۈستىگە يەنە بىر تال پىچىنە قۇيۇپ تەييارلاپ ئىستىمال قىلساق بولىدۇ
دوخۇپكىدا پۇشۇرۇش گىرادۇسى
#دوخۇپكىنىڭ ئۈستى 200 گىرادۇس #دوخۇپكىنىڭ ئاستى 200 گىرادۇس
دوخۇپكىدا پۇشۇرۇش ۋاختى
10مىنۇتتىن 15 مىنۇتقىچە
پۇشۇرۇق ساھەسىدە تىخنىك خادىمغا ئىھتىياجلىق بولسىڭىز.ياكى پۇشۇرۇق سەھەسىدە ئۇچۇرغان
قىيىن مەسىللەرنى ھەل قىلماقچى بولسئىڭىز پۇشۇرۇق ساھەسىدىن .مەسلىھەت سورىماقچى
ۋە ياكى پىشرۇق ساھەسىدىن باشقۇرۇش.يىڭىلىق يارتىش. كەسىپ ئىگەللەش.يىڭى تۈر
ئۇگۈنۈش قاتارلىق مۇلازىمەتلەرگە ئىھتىياجىڭىز بولسا ئاشپەز تور بىكىتىمىز.
بىلەن ئالاقىلىشىڭ!