مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 18ئىنكاس
  • 4542كۆرىلىشى

چۈرۈك مەزلىك پىشۇرۇلغان پۈتۈن توخۇ  تەييارلاش ئۇسۇلى [ئادىرسىنى كۇچۇرۇش]

دەرىجە: ئاشپەز ئۇستام
 
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2417
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 19
ئومۇمىي يازما: 1319
ئۇنۋان:ئالاھىدە ھازىرغىچە1319دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 16705 دوللار
تۆھپــــــــــە: 89 ھەسسە
توردىكى :376(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-02-28
ئاخىرقى: 2013-09-10
شەرەپ مىدالى

يازما   يوللانغان ۋاقتى : 2012-02-01 19:02:21
چۈرۈك يۇمشاق  پىشۇرۇلغان پۈتۈن توخۇ < 香酥全鸡 > تەييارلاش
ئاساسى ماتىريال : بىر تال توخۇ 1.2 كىلوگىرام ئەتىراپىدا
قوشۇمچە: تۇز،  سەككىز بۇرجەك 《 八角 》، قوۋزاق دارچىن 《 桂皮 》،تىرىك
كاۋاۋىچىن 《 花椒粒 》،پۇراقلىق يوپۇرماق 《香叶 》، ئوت غوزىكى
《 草果 》،ماندارىن شۆپىگى  《 橙皮 》،ئارىپبەديان  《 回想 》،  سۇ ،
سۇ يېغى، زەنجىۋىل  《 生姜 》، غول پىياز ، جاڭيۇ، ئۇن ،

ئىشلەش ئۇسۇلى: ئالدى بىلەن توخۇنى پاكىزە يۇيۇپ تازلاپ  قازانغا سۇ ئېسىپ
تۇزنى تېتىغۇدەك سېلىپ  تۆۋەندكى پۇراقلىق ماتىرياللارنى سېلىپ توخۇنى
سالىمىزدە قايناپ كۆپىگى چىققاندا كۆپۈگىنى سۈزىۋىتىپ  ئوتنى پەس قىپ قاينىتىپ
دورا -دەرمەكلەرنىڭ پۇرىغى < تەمى > توخۇغا سىڭىپ 70 پىرسەنىت پىشقاندا سۈزۈپ
ئالىمىز ، كەينىدىن قازانىغا توخۇ چىلاشقۇدەك ماي ئېسىپ  6-7 دەرىجە ھارارەتكە
كەلگەندە توخۇنىڭ كۆكىرەك يۈزىگە بوينىدىن پاچىغىغا كەلگۈچە  جاڭيۇ سۈرۈپ
ئۇنىڭ ئۈستىگە  نىپىز بىر قەۋەت ئۇن سىپىپ  قازاندىكى مايغا سېلىپ
قوڭۇر سارغۇچ ھالەتكە كەلگۈچە پىشۇرۇپ سۈزىمىز. ئاندىن چوڭىراق تەخسىگە
پۈتۈن توخۇنىڭ شەكلىنى چىقرىپ پارچىلاپ ئۈستىگە ئۆزىمىزنىڭ ئىھتىياجىغا قاراپ
ئارلاشما دەرمەك تەييارلاپ سىپىپ ئىستىمال قىلساق بولىدۇ.
قېنى ئەمىسە نىمىگە قاراپ تۇرىسىز؟!!!!!!


ئەسكەرتىش: توخۇنى تازلىغاندا  قۇيرۇق قىسمىدىن گەجگىسىگە كەلگۈچە پىچاق
ئۇرۇپ يېرىۋىتىمىز .
ئارلاشما دەرمەك دىگىنىمىز ھەر خىل بولۇپ : تۇز ، زىرە ، ئۇۋاق لازا بىرىكىشى
ياكى تۇز، كاۋاۋچىن تالقىنى بىرىكىشى ۋە ياكى تۇز، ئاقمۇچ تالقىنىنىڭ
بىرىكىشىنى كۆرسىتىدۇ

مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

ھەيران

تەسرلىك

خوشال

رەنجىش

ئالامەت

ياخشى

رەھمەت
 
دەرىجە: تۆھپىكار ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 5663
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 298
ئۇنۋان:ياخشى ھازىرغىچە298دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 2000 دوللار
تۆھپــــــــــە: 2 ھەسسە
توردىكى :237(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-12-31
ئاخىرقى: 2013-09-13
18-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-02-11 13:51:32

دەرىجە: تۆھپىكار ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 5663
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 298
ئۇنۋان:ياخشى ھازىرغىچە298دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 2000 دوللار
تۆھپــــــــــە: 2 ھەسسە
توردىكى :237(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-12-31
ئاخىرقى: 2013-09-13
17-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-02-11 13:49:48

دەرىجە: دائىملىق ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 8612
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 55
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە55دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 265 دوللار
تۆھپــــــــــە: 5 ھەسسە
توردىكى :6(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-07-26
ئاخىرقى: 2012-09-16
16-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-09-16 22:13:03
رەھمەت سىزگە ئاللا ئىشلىرىڭىزنى ئوڭۇشلۇق قىلسۇن!مەنمۇ قىلىپ يەپ باقاي....

دەرىجە: تۆھپىكار ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 5663
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 298
ئۇنۋان:ياخشى ھازىرغىچە298دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 2000 دوللار
تۆھپــــــــــە: 2 ھەسسە
توردىكى :237(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-12-31
ئاخىرقى: 2013-09-13
15-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-09-11 13:05:11
مەنمۇ تېتېپ باكاي بۇلام دۇ    باك وك شاپ تۇ

دەرىجە: يېڭى  ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 9089
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 6
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە6دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 40 دوللار
تۆھپــــــــــە: 5 ھەسسە
توردىكى :0(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-09-10
ئاخىرقى: 2012-09-10
14-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-09-10 22:45:34
رەھمەت

دەرىجە: ئالىي ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2273
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 1
ئومۇمىي يازما: 1078
ئۇنۋان:ئالاھىدە ھازىرغىچە1078دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 62 دوللار
تۆھپــــــــــە: 4 ھەسسە
گۇرۇپپا:
توردىكى :183(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-02-11
ئاخىرقى: 2013-07-14
شەرەپ مىدالى

13-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-02-03 11:46:29
مەنمۇ مايدا پىشۇرماي،دوخوپكىدا پىشۇرۇپ يەيمەن.

دەرىجە: ئالىي ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2254
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 1037
ئۇنۋان:ئالاھىدە ھازىرغىچە1037دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 9991 دوللار
تۆھپــــــــــە: 22 ھەسسە
توردىكى :782(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-02-09
ئاخىرقى: 2013-09-10
شەرەپ مىدالى

12-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-02-03 00:31:51
مۇشۇنداق تېمىدىن بىرسى بەك لازىمتى ماڭغا،رەخمەت ئۇستام

دەرىجە: ئاشپەز ئۇستام
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2417
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 19
ئومۇمىي يازما: 1319
ئۇنۋان:ئالاھىدە ھازىرغىچە1319دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 16705 دوللار
تۆھپــــــــــە: 89 ھەسسە
توردىكى :376(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-02-28
ئاخىرقى: 2013-09-10
شەرەپ مىدالى

11-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-02-02 14:22:18
توخۇنى يۇقۇرقى دورا دەرمانلار نى تۇزىنى ئۆتكۈزۈپ  سۇدا قاينىتىپ ئۇ سۇ سوۋغاندا  توخۇنى چىلاپ يېرىم كۈن تەملەندۈرىمىز دە
ئاندىن لىسقا يېيىپ ياتقۇزۇپ ئۈستى قىسمىغا جاڭيۇ سۈرۈپ دوخۇپكىغا سالىمىز ، پىشۇرۇقچى بولغاندىكىن گىرادۇس ، پىشىش ۋاقتىنى چوقۇم
مۆلچەر قىلالايسىز،
بىلىقنى بولسا  پاكىزە تازلاپ يۇيۇپ ئىككى تەرىپىگە 4-5 يەردىن پىچاق ئۇرۇپ ئىز چىقىرىمىزدەئوڭدىسىغا تۇتۇپ ئاغزى تەرەپتىن پىچاق ئۇرۇپ
تاكى قۇيرۇق قىسمىغا كەلگۈچە ئومرۇتقىغا يەتكۈزۈپ پىچاق ئۇرۇپ دۈم قويساق يېيىلىپ ياتقۇدەك ھالەتكە ئەكىلىمىز ، ئاندىن بىر جاۋۇرغا سېلىپ
تۇز، قارامۇچ، زىرە ، سامساق سۈيى، زەنجىۋىل ، غولپىياز ، باش پىياز، يۇمغاقسۈت، سەۋزە، دىگەندەك تەم بىرەلەيدىغان ماتىرياللارنى سېلىپ
تەملەندۈرىمىز تەم كىرىپ بولغاندا لىسنى مايلىۋىتىپ باش پىيازنى پارچىلاپ يىسىۋەلەك يوپۇرماقلىرى بىلەن ئارلاشتۇرۇپ لىسقا تىزىپ
ئۈستىگە بىلىقنى دۈم ھالەتتە ياتقۇزىمىزدە دوخۇپكىغا سالىمىز پىچىپ بولغىچە ئارلىقتا پات پات لىسنى تارتىپ بىلىق ئۈستىنى چوتكىدا
سۇ يېغى بىلەن مايلاپ تۇرىساق پىشقاندا پارقىراق چىرايلىق چىقىدۇ،

ئەسكەرتىش : بىلىقنى سالغاندا لىسنى مايلىمىسىڭىز بىلىق گۆشى يۇمىران بولغاچقا قىزىق ئۆتۈپ پىشقانسىرى لىسقا تۇتىۋالىدۇ دە
كۆيۈك تېتىپ قالىدۇ

دەرىجە: چولپان ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2733
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 1
ئومۇمىي يازما: 531
ئۇنۋان:تېرىشچان ھازىرغىچە531دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 7433 دوللار
تۆھپــــــــــە: 40 ھەسسە
توردىكى :215(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-03-30
ئاخىرقى: 2013-02-28
10-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-02-02 13:52:14
بولسا كاۋشاڭدا پىشۇردىغان تۇخۇ بېلىقنى  قانداق پىشىردىغنى دەپ بەرسەڭلار

تىز سۈرئەتئىنكاس
چەكلىك250 بايت
ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
 
ئالدىنقىسى كېيىنكىسى