مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 22ئىنكاس
  • 17758كۆرىلىشى

ئىسىل قۇرىما كۇسەن قوي قۇۋرىغىسى [ئادىرسىنى كۇچۇرۇش]

دەرىجە: مۇنبەرباشلىقى
 
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 93
ئومۇمىي يازما: 2188
ئۇنۋان:جاپاكەش ھازىرغىچە2188دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 1156 دوللار
تۆھپــــــــــە: 119 ھەسسە
توردىكى :2131(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2009-02-12
ئاخىرقى: 2014-05-25
شەرەپ مىدالى

يازما   يوللانغان ۋاقتى : 2009-02-13 11:50:02
— بۇ تېمائاشپەز ئالدىغا سۈرۈش مەشغۇلاتى قىلىندى(2013-03-24) —
كۇسەن قوي قۇۋرىغىسى
خام ماتىريالى:قوي قۇۋرىغىسى 1.2كىلوگىرام تۇخۇم2دانە، كىراخمال  

تەم خۇرۇچلىرى؛تۇز، زىرە،ئۇۋاق قىزىلمۇچ،ئاقمۇچ،
تەييارلاش ئۇسۇلى؛قۇۋرىغىنى دانىمۇ- دانە كىسىپ ئۇزىۋەتمەي(رەسىمدىكىدەك)


توغراپ قازاندا بىر سائەت (يۇقىرى بېسىملىق قازان بولسا10مىنۇت)ئەتىراپىدا چالاپىشۇرۇپ سۇزىۋالىمىز ،بىر قاچىغا تۇخۇم چىقىپ تۇز، ئاقمۇچ،زىرە ئۇۋاى قىزىلمۇچ سېلىپ كىراخمال بىلەن ئارلاشتۇرۇپ شىرنە تەييارلايمىز. چالا پىشقان گوشكە سىرنە سۇۋاپ تەييارلىۋالىمىز.
قورۇش ئۇسۇلى؛قازانغاماي قۇيۇپ(3كىلوگىرام)قىزىغاندا تەييارلانغان قۇۋرىغىنى سېلىپ سارغايتىپ پىشۇرۇپ مايدىن سۇزۇپ تەخسىگە چىرايلىق تىزىپ تەييارلايمىز

ھورمەتلىك تورداشلار بۇ مىنىڭ ئىجادى قۇرىمام بۇلۇپ پەقەت دوسلارنىڭ ۋە كەسىپداش دوسلارنىڭ پايدىلىنىشى ئۇچۇن تەييارلىدىم مەندىن رۇخسەتسز باشقا مۇنبەرگە گۇچۇرۇشكە  قەتئى بولمايدۇ

بو قورىما 2011-يىلى 7-ئايدا شىنجاڭنىڭ  داڭلىق قورىمىسى بۇلۇپ باھالانغان



مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

ھەيران

تەسرلىك

خوشال

رەنجىش

ئالامەت

ياخشى

رەھمەت
 
تۇرمۇش تەجىربىلىرىمدىن شۇنى چوڭقۇر چۈشەندىمكى، كەمچىلىكى يوق كىشىنىڭ ئارتۇقچىلىقىمۇ ئاز بولىدۇ.
دەرىجە: ئالىي ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 15
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 4
ئومۇمىي يازما: 2045
ئۇنۋان:جاپاكەش ھازىرغىچە2045دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 28440 دوللار
تۆھپــــــــــە: 163 ھەسسە
توردىكى :388(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2009-02-13
ئاخىرقى: 2014-01-26
شەرەپ مىدالى

چاققان   يوللانغان ۋاقتى : 2009-02-13 19:19:35
شرنە  دىگەن نىمە..................؟

دەرىجە: ئالىي ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 8
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 7
ئومۇمىي يازما: 443
ئۇنۋان:دوستانە ھازىرغىچە443دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 2025 دوللار
تۆھپــــــــــە: 41 ھەسسە
توردىكى :317(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2009-02-13
ئاخىرقى: 2014-07-07
شەرەپ مىدالى

ئەگەشكۇچى   يوللانغان ۋاقتى : 2009-02-13 19:41:22
ئاۋۇ تەخسىدىكى كۈسەن قوي قۇۋرىغىسىنى ئۆزۈم يالغۇزلا يەۋەتسەم.....

دەرىجە: باشقۇرغۇچى
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 64
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 40
ئومۇمىي يازما: 3013
ئۇنۋان:خۇشخۇي ھازىرغىچە3013دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 4860 دوللار
تۆھپــــــــــە: 62 ھەسسە
توردىكى :1049(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2009-02-18
ئاخىرقى: 2014-07-13
شەرەپ مىدالى

3-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2009-02-18 14:12:21
       شىرنە    دىگەن    -    ئۇن  ، تۇخۇم  ، كراخمال ، تۇز   قاتارلىقلارنى   ئارىلاشتۇرۇپ   تەييارلىۋالغان مۇئەييەن  قويۇقلۇقتىكى  تەملىك  ئارىلاشما بولۇپ ،  ئۇنىڭ رولى  :
1-   خام  ئەشيانىڭ  سىرتىدا  بىر  قەۋەت  پەردە  ھاسىل قىلىپ  ،  ئۇنىڭ  ئوت  بىلەن  بىۋاستە  ئۇچرىشىپ ، ئوزۇقلۇقى ۋە  سۈيىنىڭ  زىيانغا ئۇچرىشىنى توسۇپ ،  يۇمشاق  ، مەززىلىك  پىشىشقا  ياردىمى  بولىدۇ.
   2-   خام  ئەشياغا   ئاساسىي تەم  كىرگۈزۈش   رولىنى  ئوينايدۇ.
    3-  خام  ئەشيانىڭ سىرتىنى  سىلىق ،  تولۇق ،  گۈزەل  تۈسكە  كىرگۈزىدۇ.
    4-   قورۇمىنىڭ رەڭگىنى  گۈزەللەشتۈرىدۇ.  
جەمئىي1دانە باھا
ئاشپەز تۆھپە +5 ئەزارلارنىڭ .. 2009-02-18

جان ئارامى  ئىزدىسەڭ  ئاشپەزگە كەل ،
شاھ تائامى  ئىزدىسەڭ  ئاشپەزگە كەل !
دەرىجە: ئالىي ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 7
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 291
ئۇنۋان:ياخشى ھازىرغىچە291دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 5199 دوللار
تۆھپــــــــــە: 144 ھەسسە
توردىكى :54(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2009-02-13
ئاخىرقى: 2014-07-05
4-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2009-02-24 13:52:59
مەنمۇ ئۇگىنىۋالدىم، رەھمەت..........

دەرىجە: *
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 47
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: *
ئومۇمىي يازما: *
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە*دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: * دوللار
تۆھپــــــــــە: * ھەسسە
توردىكى :(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: *
ئاخىرقى: *
5-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2009-02-24 16:44:55
قۇرۇمنڭ بېزكلېرى چرايلق بوپتۇ

دەرىجە: *
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 148
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: *
ئومۇمىي يازما: *
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە*دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: * دوللار
تۆھپــــــــــە: * ھەسسە
توردىكى :(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: *
ئاخىرقى: *
6-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2009-03-30 14:14:30
تۇلا نەرسە يەپ سەمرىپ كىتىدىغان بۇلدىم .

202
دەرىجە: *
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 420
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: *
ئومۇمىي يازما: *
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە*دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: * دوللار
تۆھپــــــــــە: * ھەسسە
توردىكى :(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: *
ئاخىرقى: *
7-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2009-05-08 18:41:45
كوپ رەخمەت،جىك  تاماكلارنى  ئۈگىنىۋالىدىغان بولدۇك، تەم -خۇرۇچلارنى  يازغاندا  خەنزۇچە  ئاتالغۇسىنى  كوشۇپ كويسىڭىز،تىخىمۇ  ياخشى  ئېگەللەيتتۇك،خام ئۇيغۇرچە  ئاتالغۇلارنى ئوبدان بىلىۋالالايتۇك.  ماش  ئۇ نىنى   تاپماك  تەسكەن.ئۆزىنى  كۇرتۇپ  سوقۇپ     ئىشلەتسەك  بولامدۇ؟

232
دەرىجە: *
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 484
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: *
ئومۇمىي يازما: *
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە*دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: * دوللار
تۆھپــــــــــە: * ھەسسە
توردىكى :(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: *
ئاخىرقى: *
8-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2009-05-09 13:53:51
كۈندىن -كۈنگە تېخمۇ ئىلگىرلەپ يېڭې قورۇملارنى ئىجاد قىلشىڭىزنى ئۈمۈد قىلمەن

دەرىجە: *
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 155
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: *
ئومۇمىي يازما: *
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە*دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: * دوللار
تۆھپــــــــــە: * ھەسسە
توردىكى :(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: *
ئاخىرقى: *
9-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2010-06-14 16:02:06
ۋاھ نىمدىگەن چىرايلىق چىققان تەمىمۇ شۇنداق تەملىكتەك قىلدۇ.
[ بۇ يازماناۋاتتەرپىدىن2010-08-17 17:32دە قايتا تەھر ]

تىز سۈرئەتئىنكاس
چەكلىك250 بايت
ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
 
ئالدىنقىسى كېيىنكىسى