نەقىل
بۇ مەزمون3قەۋەتتىكىئەلىفنىڭ2011-10-08 12:00دە يوللىغان يازمىسى :
قورىما بەك ئوخشىغاندەك قىلىدۇ ، ئېتىش ئۇسۇلى ھەم ئاددىيكەن ، گۆشنى سېلىپ بولۇپ بەكرەك قايناتمىساق كالا گۆشى تەسرەك پىشار ھە؟!،،،
بىز ئادەتتە كالا گۆشىنى يۇقىرى بېسىملىق قازاندا پىشۇرۋېلىپ ئاندىن قورۇيمىز،بۇنداق بولغاندا ۋاقىتنى تىجىگىلى.ھەم، يۇمشاق پىشۇرغىلى بولىدۇ،ئائىلىدە قورۇغاندا سىز دىگەندەك ئۇزاغراق قاينىتىشقا توغرا كېلىدۇ،