oznur.cn vip
مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 398
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2011-10-09)
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
                         خۇرۇچى؛
كالا گۆشى 350گىرام،            شوخۇل كونسىرۋاسى20گىرام،شوخۇل 2تال.تۇز،تېتىتقۇ،غولپىياز،سامساق،زەنجىۋىل،يۇمغاق سۈت، مۇۋاپىق،كۆك پۇرچاق30گىرام،

                                تەييارلاش ئۇسۇلى؛
كالا گۆشىنى قاقتەك چوڭلۇقتا توغرايمىز،پەمىدۇرنىمۇ مۇۋاپىق ماسلاشتۇرۇپ توغرايمىز،غول پىياز،سامساق،زەنجىۋىللەرنىمۇ ئۇششاق توغرايمىز،
قازانغا ماي قۇيۇپ،غول پىياز، سامساق،زەنجىۋىلەرنى سېلىپ،قورۇپ،پەمىدۇرنى سېلىپ،پەمىدۇر كونسىرۋاسىنى سېلىپ قورۇيمىز،قورۇپ پەمىدۇر ئازارق ئىزىلگەندە كالا گۆشىنى سېلىپ قورۇپ،قايناق سۇ قويمىز،قاينىتىپ،گۆش پىشقاندا، تۇز تەمىنى تېتىپ،چوڭقۇر قاچىغا  سۈيى بىلەن ئۇسىمىز،ئاندىن ئۈستىگە يۇمغاق سۈت سېپىپ بېرىمىز،

                        ئالاھىدىلىكى؛
شەكلى كۆركەم،گۆشى يۇمشاق.پەمىدۇر تەمى كۈچلۈك،ئىشتاھانى ئاچىدۇ،ئائىلىلەردە قورۇپ يىيىشكە ماس كېلىدۇ،
تېما تەستىقلىغۇچى : شەخلا
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-10-07, 08:40

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( مەمەتجان88 )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-10-05 23:49 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئەلىف
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 611
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 812
شۆھرىتى: 8635 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 8630 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 873 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 335(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-06-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

قورىما    بەك   ئوخشىغاندەك  قىلىدۇ  ،    ئېتىش   ئۇسۇلى   ھەم  ئاددىيكەن ،   گۆشنى   سېلىپ   بولۇپ   بەكرەك   قايناتمىساق   كالا   گۆشى  تەسرەك   پىشار  ھە؟!،،،
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-08 12:00 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلىف ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » كالا گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/