oznur.cn vip
مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 398
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2011-10-09)
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
                         خۇرۇچى؛
كالا گۆشى 350گىرام،            شوخۇل كونسىرۋاسى20گىرام،شوخۇل 2تال.تۇز،تېتىتقۇ،غولپىياز،سامساق،زەنجىۋىل،يۇمغاق سۈت، مۇۋاپىق،كۆك پۇرچاق30گىرام،

                                تەييارلاش ئۇسۇلى؛
كالا گۆشىنى قاقتەك چوڭلۇقتا توغرايمىز،پەمىدۇرنىمۇ مۇۋاپىق ماسلاشتۇرۇپ توغرايمىز،غول پىياز،سامساق،زەنجىۋىللەرنىمۇ ئۇششاق توغرايمىز،
قازانغا ماي قۇيۇپ،غول پىياز، سامساق،زەنجىۋىلەرنى سېلىپ،قورۇپ،پەمىدۇرنى سېلىپ،پەمىدۇر كونسىرۋاسىنى سېلىپ قورۇيمىز،قورۇپ پەمىدۇر ئازارق ئىزىلگەندە كالا گۆشىنى سېلىپ قورۇپ،قايناق سۇ قويمىز،قاينىتىپ،گۆش پىشقاندا، تۇز تەمىنى تېتىپ،چوڭقۇر قاچىغا  سۈيى بىلەن ئۇسىمىز،ئاندىن ئۈستىگە يۇمغاق سۈت سېپىپ بېرىمىز،

                        ئالاھىدىلىكى؛
شەكلى كۆركەم،گۆشى يۇمشاق.پەمىدۇر تەمى كۈچلۈك،ئىشتاھانى ئاچىدۇ،ئائىلىلەردە قورۇپ يىيىشكە ماس كېلىدۇ،
تېما تەستىقلىغۇچى : شەخلا
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-10-07, 08:40

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( مەمەتجان88 )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-10-05 23:49 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 398
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون2قەۋەتتىكىھۇزۇرنىڭ2011-10-08 10:09دە يوللىغان يازمىسى  :
بۇ ئۇستامنىڭ قۇلىدىن چىققان قۇرىما ئۇخشىمامدىكى.رەخمەت مەمەتجان ئۇستام.سەي كۆكتاتلارنىڭ ئىچىدە پەمىدۇرنى بەك يەيمەن.خاممۇ كۇنلۇك تاماقلىرىمدا با .

سىزگىمۇ رەھمەت.دوستۇم
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-10 21:39 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 398
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون3قەۋەتتىكىئەلىفنىڭ2011-10-08 12:00دە يوللىغان يازمىسى  :
قورىما    بەك   ئوخشىغاندەك  قىلىدۇ  ،    ئېتىش   ئۇسۇلى   ھەم  ئاددىيكەن ،   گۆشنى   سېلىپ   بولۇپ   بەكرەك   قايناتمىساق   كالا   گۆشى  تەسرەك   پىشار  ھە؟!،،،

بىز ئادەتتە كالا گۆشىنى يۇقىرى بېسىملىق قازاندا پىشۇرۋېلىپ ئاندىن قورۇيمىز،بۇنداق بولغاندا ۋاقىتنى تىجىگىلى.ھەم، يۇمشاق پىشۇرغىلى بولىدۇ،ئائىلىدە قورۇغاندا سىز دىگەندەك ئۇزاغراق قاينىتىشقا توغرا كېلىدۇ،
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-10 21:42 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 398
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون6قەۋەتتىكىaxtuziنىڭ2011-10-09 14:29دە يوللىغان يازمىسى  :
بۇ  تەمى  چۈچىمەل  ، ئوزۇقلۇقى  ئەتراپلىق  ،  گۆشى  يىيىشلىك  ئېسىل  قورۇما  بوپتۇ ، رەھمەت  سىزگە  !

ئۇستازغىمۇ رەھمەت.ھەم بارلىق كەسىپداشلارغىمۇ رەھمەت.تەنقىدىڭلارنى ،پىكىرىڭلارنى ئوتتۇرغا قۇيۇپ،كەم جايلارنى تۈزۈتۈشكە ياردەم قىلغايسىلەر،
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-10 21:45 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

مەمەتجان88

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 3514
نادىر تېما : 11
يازما سانى : 398
شۆھرىتى: 4420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 4851 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 575 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 211(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-07-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

گۆشنى بۇرۇن سالساق بۇلىدۇ.بىز ئادەتتە كۆپۈنچە ھاللاردا رېستۇران،تاماقخانىلاردا ۋاقىتنى تىجەش ئۈچۈن گۆشنى يۇقىرى بېسىملىق قازاندا پىشۇرۋېلىپ،ئاندىن،قورۇيمىز.شۇڭا پەمىدۇرنى قورۇۋېلىپ،ئاندىن گۆشنى سېلىپ قورۇپ ئۇزاق قاينىتىپ ئولتۇرمايلا تەمىنى تەڭشەپ ئۇسۇپ مېھمانلارغا ئەپچىقىمىز،سىزئەمىلى ئەھۋالىڭىزغا قاراپ ئالدى بىلەن گۆشنى قورۇپ پىشۇرۋېلىپ ئاندىن پەمىدۇرنى سېلىپ قورۇپ،تەييارلىسىڭىزمۇ ئوخشاشلا بولىۋىرىدۇ.
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-11-10 10:43 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( مەمەتجان88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » كالا گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/