خېمىر ئۈچۈن 
3-4 پىيالە ئۇن 
1پىيالە يىلمان سۇ 
1قۇشۇق ئېچىتقۇ 
1قۇشۇق ئۇن شىكەر 
2چاي قۇشۇق تۇز 
1قۇشۇق زەيتۇن يېغى 
يۇزىگە سۇرمەك ئۇچۇن 
2قۇشۇق پەمدۇر قىيامى 
1 شىكەر قۇشۇق كۇكمۇشجان 
1 پىيالە سۇ 
ئۇستى ئۇچۇن 
1 ياكى 2 پىيالە قايماق 
7-8 دانە پەمدۇر 
2 دانە قاپاق كۇكمۇچ 
ئىتىش ئۇسۇلى ....... 
خېمىرنى يۇغۇرماق ئۈچۇن .ئۇن ئېچىتقۇ،ئۇن شىكەر.تۇز.زەيتۇن يېغى.ۋە سۇنى قۇيۇپ يۇغۇرىمىز.50مىنۇت تىندۇرىمىز. 
خېمىرنى زۇلۇ تاللاپ يېيىپ ئۇستىگە 
يۇزىگە تەييارلىغان نەرسىلەرنى ئارلاشتۇرۇپ سۇرتىمىز. 
ئۇندىن كىيىن قايماقنى سۇرتىمىز. 
پەمدۇر ۋە قاپاق كۇكمۇچلارنىمۇ توغراپ ئۈستىگە تىزىڭ. 
ئۇستىگە ئازراق ياغ تىمتىپ قۇيۇپ 
200 گىرادۇستا پىشۇرۇڭ......ئۇف.............ئۇف.............ئۇف 

[ بۇ يازماناۋاتتەرپىدىن2010-08-18 20:04دە قايتا تەھر ]