oznur.cn abduheni
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
تەنھاگۈل
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 1964
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 301
شۆھرىتى: 3190 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3250 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 347 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 30(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-12-21
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-24
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ماتىريال: قوينىڭ قوۋورغا گۆشى بىر كىلوگىرام، سەۋزە تۆت باش، چامغۇر ، غولپىياز ،شوخلا،كۆكمۇچ، سامساق.
تەمخۇرۇچلار؛تۇز ، كاۋاۋىچىن.زەنجىۋىل ،شاكال بەدىيان ، قوۋزاقدارچىن.
ئېشلەش جەريانى؛ ئالدى گوشنى پارچىلاپ غولپىياز، كۆكمۇچ،.سەۋزىنى قىلىنراق قىلىپ يالپاغداپ توغرايمىز.چامغۇرنى چوڭراق چاقماق قىلىپ توغرايمىز .يالپغداپ توغرىسىڭىزمۇ بولىدۇ.كۆكمۇچ شوخلىنى چاقماق توغراپ سامساقنى چاناپ تەييار قىلىۋالىمىزئاندىن ،ئۇنىڭدىن كىيىن ،قازانغا سۇقۇيۇپ ئازراق تۇز سىلىپ، ئاندىن پارچىلاپ تەييارلىۋالغان گۆشنى سىلىپ تۇۋاقنى يىپىپ قاينىتىمىز .
قازان قايناش بىلەن تەڭلا كۆپۈكنى سۈزىۋىتىمىز .كۆپۈكنى سۈزۈپ بولغاندىنن كىيىن تۇۋاقنى ئوچۇق قويۇپ،كىيىن چىققان كۆپۈكنى سوروپ  قاينىتىمىز ،
مەلۇم ۋاقىت ئۆتكەندىن كىيىن گۆش پىشىشقا ئازقالغاندا تەييارلىۋالغان سەۋزە ،غولپىياز ، شوخلا ،چامغۇر،  كۆكمۇچلارنى سىلىپ قاينىتىمىز.
يەنە بىر ئاز ۋاقىتتىن كىيىن كاۋاۋىچىن.زەنجىۋىل ،شاكال بەدىيان ، قوۋزاقدارچىنلارنى سىلىپ 15مىنۇت ئەتراپىدا قاينىتىپ سامساقنى تاشلاپ تۇز تەمىنى تىتىپ ئۇسسۇسىڭىزلا بولىدۇ.ئازراق پىننە سىلىۋەتسىڭىز تىخمۇ مەززىلىك بولىدۇ .
تەبىئتى ؛ئىسسىق . سوغوق زۇكام ،كەممەغدۇر لوق قاترلىقلارغا تازا ماس كىلىدۇ ،
ئادەتتە نان ياكى قۇرۇق لەغمەن چۆپى بىلەن يىيىشكە بولىدۇ .
دىققەت قىلىدىغان ئىشلار: گشنى ھەرگىز قايناق سۇغا سىلىشقا بولمايدۇ چۈنكى بۇنداق قىلغاندا گۆشنىڭ پىشىش ۋاقتى ئۇزىراپ كىتىش بىلەن بىرگە تەمىمۇ ئۈزگىرىپ كىتىدۇ،كاۋاۋىچىن.زەنجىۋىل ،شاكال بەدىيان ، قوۋزاقدارچىنلارنى ناھايتى ئاز مىقداردا سىلىش كىرەك بولمىسا تەمى بەك قىرتاق بولوپ كىتىدۇ .


بۇ خىل ئۇسۇل ئۆزۈمنىڭ ،قوي گۆشى شورپىسى پۇشۇرۇش ئۇسۇلۇم. بولغاچقا مۇنبەرگە يوللاپ قويدۇم،مۇنبەرداشلار ۋە ئۇستازلارنىڭ ختا بولوپ قالغان يەرلىرى بولسا تۈزىتىپ بىرىشىنى ئۈمۈد قىلىمەن .
تېما تەستىقلىغۇچى : شاھ تائام
تەستىقلانغان ۋاقىت : 2011-03-24, 08:25

تېمىنى تەۋسىيە قىلىڭ:   

( تەنھاگۈل )-يوللىغان بۇتىمىنى   دوستىڭىزغا يوللىسىڭىز بىر تۆھپە قوشۇلۇپ ،دەرىجىڭىز تېز ئۆسىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-03-24 12:30 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( تەنھاگۈل ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئەلىف
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 611
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 812
شۆھرىتى: 8635 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 8630 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 873 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 335(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-06-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

كۆپ رەھمەت......... مەن دائىم دورا دەرماننى ئاۋال سېلىۋالىدىكەنمەن. ئەمدى دىققەت قىلاي.........
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-24 16:40 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلىف ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئەلىۈ

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 2447
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 561
شۆھرىتى: 5800 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 5799 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 587 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 169(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-03
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-01
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

كۆپ رەھمەت. شورپىنى ئچىپ تازا............ئۇخلىسا-ھە!
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-24 17:04 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلىۈ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

گۈلىرەيھان
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2505
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 230
شۆھرىتى: 2410 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2409 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 253 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 41(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

گۆشنى سوغاق سۇدا ئاددىيلا پۇشۇرۇپ يەيدىغانلا كۆرىۋالسا بولغىدەك . خۇرۇچلار ئىچىدە قوۋزاق دارچىن بىلەن شاكال بەدىياننى سىلىشنى ئەمدى بىلىۋالدىم رەھمەت سىزگە.
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-24 17:34 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۈلىرەيھان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئائىيشە
دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2273
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 364
شۆھرىتى: 3780 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3900 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 391 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 33(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-11
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەن زەنجىۋىللا سالاتتىم..كاۋاۋىچىن ،شاكال بەدىيان ، قوۋزاقدارچىنلارنى ئەمدى سالاي..
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-24 19:29 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئائىيشە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

سەركەردە
دەرىجىسى : قىزىققۇچى ئەزا


UID نۇمۇرى : 2623
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 9
شۆھرىتى: 140 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 140 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 15 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 9(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-22
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-04-06
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

rahmat   ustam
چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-24 21:32 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( سەركەردە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

سەركەردە
دەرىجىسى : قىزىققۇچى ئەزا


UID نۇمۇرى : 2623
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 9
شۆھرىتى: 140 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 140 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 15 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 9(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-03-22
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-04-06
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

[quote]بۇ مەزمون2قەۋەتتىكىئەلىۈنىڭ2011-03-24 17:04دە يوللىغان يازمىسى  :
كۆپ رەھمەت. شورپىنى ئچىپ تازا............ئۇخلىسا-ھە!
شورپا  ئىچسە  ئىچى  قىززىپ  ئۇخلىماق  تەس
چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-24 23:05 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( سەركەردە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

بالاشاگىت

دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


UID نۇمۇرى : 2237
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 218
شۆھرىتى: 2320 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2340 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 240 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 43(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-07
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

رەخمەت سىزگە. ئادىلجان ئۇستام  ھارمىغايسىز
چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-24 23:53 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( بالاشاگىت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

غەيرىتەم

دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 2417
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 786
شۆھرىتى: 8420 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 10950 دوللار
تۆھپە: 10 ھەسسە
ياخشى باھا: 920 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 167(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-28
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

شورپىغا ئۇنداق دەرمەكلەرنى سېلىپ پىشۇرۇشنىڭ زۆرۈرىيتى يوق

تەبى ئۇسۇلدا تۇز ، پىياز ، پەمىدۇر سەپ پىشۇرۇپ ئىچسە ئاھ ئاھ
ئەڭ ياخشى ئۇسۇلى
چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-25 15:43 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( غەيرىتەم ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئەلىف
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 611
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 812
شۆھرىتى: 8635 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 8630 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 873 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 335(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-06-02
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ھەممە ئادەمنىڭ ئۆزىنىڭ ياقتۇرغىنى بار ............... ئۇنىڭغا ھېچكىمنىڭ ئارلىشىش ھوقۇقى يوق...................
چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-03-25 15:46 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلىف ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » شورپا تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/