oznur.cn vip
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
ئاشپەز
ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


UID نۇمۇرى : 2
نادىر تېما : 72
يازما سانى : 1888
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1394(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-20
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز ئىلگىرلەتتى .(2011-07-18)
ئاساسى ماتىريالى:كالاگۇشى 250گىرام،باش پىياز بىر باش ،كوكمۇچ بىر تال
تەم خۇرۇچلىرى:تۇز ،ئاقمۇچ ،زەنجىۋىل كاۋاۋىچىن ، كاۋاۋىچىن مېيى،جىياڭيۇ
كىراخمال ئازراق،تۇخۇم بىردانە
تەييارلاش ئۇسۇلى :كالاگۆشىنى نىپىز يالپاق توغراپ تەييارلاپ ،تۇز ، ئاقمۇچ
زەنجىۋىل سۇيى،يۇمشىتىلغان كاۋاۋىچىن، جىياڭيۇ (2تامچە) قۇيۇپ كىراخمال
(4قۇشۇق) سېلىپ تۇخۇمنى چېقىپ تەملەندۇرۋالىمىز،
قازانغا ياغ قۇيۇپ ياغ قىزغاندا گۆشنى سېلىپ مايدىن ئوتكۇزۇپ سوزىۋالىمىز
باش پىياز ،كۆكمۇچلارنى  ئۇچ بۇرجەك چىقىرىپ توغراپ سودا بىر قاينىتىپ سوزۋالىمىز
تۇمۇر تەخسىنى ئوت ئۇستىگە قۇيۇپ قىزىتىپ تەييارلىۋالغان تۇمۇر تەخسىگە ئازراق
ياغ قۇيۇپ ئۇستىگە باش پىياز مۇچلارنى سېلىپ تەييارلىۋالىمىز
قورۇش ئۇسۇلى :قازانغا ئازراق ياغ قۇيۇپ زەنجىۋىل سېلىپ (قۇشۇمچە شاڭلاجاڭ ،
ئۇششاق قاقمۇچ ،سامساق ) قورۇپ گۆشنى سېلىپ ئازراق جاڭيو تېمىتىپ تۇز ئاقمۇچ
سېلىپ تەمىنى تېتىپ ئازراق كاۋۋاچىن مېيى تىمىتىپ سۇيۇقلاندۇرۇلغان كىراخمال بىرىپ
تۇمۇر تەخسە ئۇستىگە ئالساق بۇلىدۇ ،


  





ئالاھىدىلىكى :مېھمانلارنىڭ ئالدىغا ئېلىپ چىققاندا چىرىسلىغان ئاۋاز ئادەمنى جەلىپ قىلىدۇ
پىيازنىڭ پۇرىقى دىماققا ئۇرۇلۇپ ئىشتاھانى قوزغايدۇ،سوۋۇپ قالمايدۇ
ئائىلىلەردە تۇمۇر تەخسە يوق بولغان ئەھۋال ئاستىدا يۇقۇرقى ئۇسۇل بۇيىچە قورۇپ ئادەتتىكى
تەخسىگگە ئۇسۇپ ئىستىمال قىلسىمۇ بۇلىدۇ
تور بېتىمىزنىڭ تەرەققىياتى ئۇچۇن ئېلان چىكىشنى ئۇنۇتماڭ!!!!!
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-11-05 01:37 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئۇيغۇرئاي
كۆكلەي دىسەڭ ئۇيغۇرۇم،سۇ بولايمۇ يىلتىزمۇ؟

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 957
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 1938
شۆھرىتى: 20790 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 21979 دوللار
تۆھپە: 108 ھەسسە
ياخشى باھا: 2181 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 451(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-11-23
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

كوپ رەھمەت سىزگە ئاشپەز!مەن ئۇگۇنۋالدىم...
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-05 01:39 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

parhat
قوچىقارنىڭ كەينىگە يانغىنى قوققىنى ئەمەس!
دەرىجىسى : مەڭگۈلۈك ئەزا


UID نۇمۇرى : 132
نادىر تېما : 8
يازما سانى : 240
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 59(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-03-26
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-10-26
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بۇنى مەن قورىغىلى سىلىپ يەپ باقسام بولامدۇ نىمە بىر قارىماققىغۇ 黄面烤肉غا ئوخشايدىكەن
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-05 03:28 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( parhat ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ناۋات
كۆكلەي دىسەڭ ئۇيغۇرۇم.سۇ بۇلايمۇ،يىلتىز مۇ؟

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 506
نادىر تېما : 15
يازما سانى : 574
شۆھرىتى: 214748344 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483628 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388605 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 253(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-10
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-05-29
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ھەقىقەتەن ئېسىل قورۇما بۇ.

تېما ئىگىسىگە تەشەككۈر بىلىدۈرۈمەن.
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-05 08:38 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ناۋات ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئازاپ

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 897
نادىر تېما : 22
يازما سانى : 256
شۆھرىتى: 3245 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 3930 دوللار
تۆھپە: 23 ھەسسە
ياخشى باھا: 433 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 77(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-07
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-16
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بۇنى 蚝油 بىلەن قورىسا تېىخىمۇ ياخشى سىز سىناپ بېقىڭ
چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-05 15:59 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئازاپ ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ئەزىز

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 11
نادىر تېما : 43
يازما سانى : 2333
شۆھرىتى: 214748354 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483637 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388606 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 25505(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-13
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-18
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

راس ھەقىقەتەن ئېسىل قورۇما بۇ.
سەمەتجان ئۇستامغا كۆپ رەخمەت .
چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-05 16:07 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەزىز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

دولان
ئېغىزىڭ قان  ..

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 1015
نادىر تېما : 6
يازما سانى : 525
شۆھرىتى: 5985 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 60 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 663 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 133(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-22
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-06
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ناھايتى ياخشى قورۇپسىزغۇ! قولىڭىز بىر گۇل   دەت كەلمىسۇن
چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-05 17:15 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( دولان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

فائىزە
دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


UID نۇمۇرى : 1185
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 99
شۆھرىتى: 1010 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1010 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 103 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 113(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-28
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

  ئاشپەز ئۇستام رەھمەت سىزگە ، كۆرۈپ بەك يىگىم كىلىپ كەتتى  .مۇشۇ باھانىدا سوراپ باقسام ، قارىسام مۇنبەردىكى تىمىلاردا ھەرقانداق بىر قورۇما قورىغاندا ئالدى بىلەن گۆشنى ھەم شۇ قورۇمىغا مۇناسىۋەتلىك سەينى مايدىن ئۆتكۈزىدىكەنمىز . بۇنداق بولغاندىغۇ قورۇما يىيىشلىك بۇلىدۇ .لېكىن ئائىلىلەردە مۇشۇنداق قىلىش ئاۋارىچىلىق ھەم ماي ئىسراپچىلىقى دەپ ئويلاپ قالدىم .ماينى تۈكىۋىتەي دىسە ئىسراپچىلىق .تۆكمەي ئىشلىتىۋىرەي دىسە  قايتا ئىشلىتىلگەن ماي راك پەيدا قىلىدۇ دەپ ئاڭلىدىم .  سىزنىڭچە قانداق؟
چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-05 17:51 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( فائىزە ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

گۇلخان
دەرىجىسى : چولپان ئەزا


UID نۇمۇرى : 1288
نادىر تېما : 2
يازما سانى : 461
شۆھرىتى: 4870 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 5101 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 526 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 149(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

شۆلگىيىمنى نەچچە قېتىم يۇتىۋەتتىم.يىگىم كېلىپ بۇقورۇمىنى.
چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-05 17:52 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

Ali_Telak
ئەگەردە بىركۈنى ئانا تىلنى ساپ سۆزلەيدىغان ئەڭ ئ ..

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 494
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 1340
شۆھرىتى: 14195 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 23198 دوللار
تۆھپە: 16 ھەسسە
ياخشى باھا: 1437 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 284(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-08
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-19
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون7قەۋەتتىكىفائىزەنىڭ2010-11-05 17:51دە يوللىغان يازمىسى  :
  ئاشپەز ئۇستام رەھمەت سىزگە ، كۆرۈپ بەك يىگىم كىلىپ كەتتى  .مۇشۇ باھانىدا سوراپ باقسام ، قارىسام مۇنبەردىكى تىمىلاردا ھەرقانداق بىر قورۇما قورىغاندا ئالدى بىلەن گۆشنى ھەم شۇ قورۇمىغا مۇناسىۋەتلىك سەينى مايدىن ئۆتكۈزىدىكەنمىز . بۇنداق بولغاندىغۇ قورۇما يىيىشلىك بۇلىدۇ .لېكىن ئائىلىلەردە مۇشۇنداق قىلىش ئاۋارىچىلىق ھەم ماي ئىسراپچىلىقى دەپ ئويلاپ قالدىم .ماينى تۈكىۋىتەي دىسە ئىسراپچىلىق .تۆكمەي ئىشلىتىۋىرەي دىسە  قايتا ئىشلىتىلگەن ماي راك پەيدا قىلىدۇ دەپ ئاڭلىدىم .  سىزنىڭچە قانداق؟

سۇئالىڭىز  بەك ئورۇنلۇق ئاشپەز ئۇستام  كىرىپ جاۋاپ بەرسە بىزمۇ بىلىۋالغۇدەكمىز.
چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-05 19:54 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( Ali_Telak ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » كالا گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/