oznur.cn vip
ئاشپەز
ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


UID نۇمۇرى : 2
نادىر تېما : 72
يازما سانى : 1888
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1394(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-20
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز ئىلگىرلەتتى .(2011-07-18)
ئاساسى ماتىريالى:كالاگۇشى 250گىرام،باش پىياز بىر باش ،كوكمۇچ بىر تال
تەم خۇرۇچلىرى:تۇز ،ئاقمۇچ ،زەنجىۋىل كاۋاۋىچىن ، كاۋاۋىچىن مېيى،جىياڭيۇ
كىراخمال ئازراق،تۇخۇم بىردانە
تەييارلاش ئۇسۇلى :كالاگۆشىنى نىپىز يالپاق توغراپ تەييارلاپ ،تۇز ، ئاقمۇچ
زەنجىۋىل سۇيى،يۇمشىتىلغان كاۋاۋىچىن، جىياڭيۇ (2تامچە) قۇيۇپ كىراخمال
(4قۇشۇق) سېلىپ تۇخۇمنى چېقىپ تەملەندۇرۋالىمىز،
قازانغا ياغ قۇيۇپ ياغ قىزغاندا گۆشنى سېلىپ مايدىن ئوتكۇزۇپ سوزىۋالىمىز
باش پىياز ،كۆكمۇچلارنى  ئۇچ بۇرجەك چىقىرىپ توغراپ سودا بىر قاينىتىپ سوزۋالىمىز
تۇمۇر تەخسىنى ئوت ئۇستىگە قۇيۇپ قىزىتىپ تەييارلىۋالغان تۇمۇر تەخسىگە ئازراق
ياغ قۇيۇپ ئۇستىگە باش پىياز مۇچلارنى سېلىپ تەييارلىۋالىمىز
قورۇش ئۇسۇلى :قازانغا ئازراق ياغ قۇيۇپ زەنجىۋىل سېلىپ (قۇشۇمچە شاڭلاجاڭ ،
ئۇششاق قاقمۇچ ،سامساق ) قورۇپ گۆشنى سېلىپ ئازراق جاڭيو تېمىتىپ تۇز ئاقمۇچ
سېلىپ تەمىنى تېتىپ ئازراق كاۋۋاچىن مېيى تىمىتىپ سۇيۇقلاندۇرۇلغان كىراخمال بىرىپ
تۇمۇر تەخسە ئۇستىگە ئالساق بۇلىدۇ ،


  





ئالاھىدىلىكى :مېھمانلارنىڭ ئالدىغا ئېلىپ چىققاندا چىرىسلىغان ئاۋاز ئادەمنى جەلىپ قىلىدۇ
پىيازنىڭ پۇرىقى دىماققا ئۇرۇلۇپ ئىشتاھانى قوزغايدۇ،سوۋۇپ قالمايدۇ
ئائىلىلەردە تۇمۇر تەخسە يوق بولغان ئەھۋال ئاستىدا يۇقۇرقى ئۇسۇل بۇيىچە قورۇپ ئادەتتىكى
تەخسىگگە ئۇسۇپ ئىستىمال قىلسىمۇ بۇلىدۇ
تور بېتىمىزنىڭ تەرەققىياتى ئۇچۇن ئېلان چىكىشنى ئۇنۇتماڭ!!!!!
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-11-05 01:37 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

Ali_Telak
ئەگەردە بىركۈنى ئانا تىلنى ساپ سۆزلەيدىغان ئەڭ ئ ..

دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 494
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 1340
شۆھرىتى: 14195 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 23198 دوللار
تۆھپە: 16 ھەسسە
ياخشى باھا: 1437 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 284(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-08
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-19
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

نەقىل
بۇ مەزمون7قەۋەتتىكىفائىزەنىڭ2010-11-05 17:51دە يوللىغان يازمىسى  :
  ئاشپەز ئۇستام رەھمەت سىزگە ، كۆرۈپ بەك يىگىم كىلىپ كەتتى  .مۇشۇ باھانىدا سوراپ باقسام ، قارىسام مۇنبەردىكى تىمىلاردا ھەرقانداق بىر قورۇما قورىغاندا ئالدى بىلەن گۆشنى ھەم شۇ قورۇمىغا مۇناسىۋەتلىك سەينى مايدىن ئۆتكۈزىدىكەنمىز . بۇنداق بولغاندىغۇ قورۇما يىيىشلىك بۇلىدۇ .لېكىن ئائىلىلەردە مۇشۇنداق قىلىش ئاۋارىچىلىق ھەم ماي ئىسراپچىلىقى دەپ ئويلاپ قالدىم .ماينى تۈكىۋىتەي دىسە ئىسراپچىلىق .تۆكمەي ئىشلىتىۋىرەي دىسە  قايتا ئىشلىتىلگەن ماي راك پەيدا قىلىدۇ دەپ ئاڭلىدىم .  سىزنىڭچە قانداق؟

سۇئالىڭىز  بەك ئورۇنلۇق ئاشپەز ئۇستام  كىرىپ جاۋاپ بەرسە بىزمۇ بىلىۋالغۇدەكمىز.
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-11-05 19:54 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( Ali_Telak ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » كالا گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/