hantagri daris sohpat
  • «
  • 1
  • 2
  • »
  • Pages: 1/2     Go
دولان
ئېغىزىڭ قانغا تولسىمۇ،دۈشمىنىڭ ئالدىدا تۈكۈرمە

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 1015
نادىر تېما : 3
يازما سانى : 159
شۆھرىتى: 1745 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 1877 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 206 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 63(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-22
ئاخىرقى كىرگىنى:2010-12-06
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2010-10-28)
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
ئاساسلىق ماتىريالى : قوي قېرىنى .
قوشۇمچە ماتىريالى : كۆك مۇچ ، قىزىل مۇچ .
دورا -دەرمەك : تۇز، تېتىتقۇ ، ئاقمۇش ، غولپىياز ، سامساق : زەنجىۋىل ، كۇنجۇت مېيى .
قورۇش ئۇسۇلى :  قوي قېرىنىنى  ، ئىنچىكە(سىر) توغرىۋالىمىز، كۆك ، قىزىل مۇچلارنىمۇ ئوخشاش چوڭلۇقتا ئىنچىكە(سىر) توغراپ تەييارلىۋالىمىز .
قازانغا  3 چۇمۇچ ماي قۇيۇپ ، قىززىغاندا ( 4دەرىجە) ئىنچىكە توغرالغان قېرىن ۋە مۇچلارنى سېلىپ مايدىن ئۆتكۇزۋالىمىز ، ئاندىن قازانغا مۇۋاپىق ماي قۇيۇپ ، ئۇششاق توغرالغان غولپىياز ، زەنجىۋىل ، سامساقلارنى سېلىپ داغلاپ، مايدىن ئۆتكۇزۇلگەن قېرىن ، مۇچلارنى سېلىپ قورۇپ ئۇستىگە تۇز ، تېتىتقۇ ،ئاقمۇشلارنى  سېپىپ يەنە قورۇپ ئاز مىقداردا كۇنجۇت مېيى قۇيۇپ .ئارلاشتۇرۇپ چىرايلىق بىزەلگەن تەخسىگە ئۇسۇپ ئىستىمال قىلساق بۇلدۇ.















بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • شۆھرىتى:+30(ناۋات) ئەجرىڭىزگە ب ..
  • mukapat
    چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-10-27 22:47 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( دولان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    kasiplar
    ئۇيغۇرئاي

    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 957
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 1335
    شۆھرىتى: 13510 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 14559 دوللار
    تۆھپە: 108 ھەسسە
    ياخشى باھا: 1421 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 277(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-12-06
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەززىلىكتەك قىلامدۇ نىمە كۇرۇنۇشتە...كوپ رەھمەت تىمىڭىزغا!
    maktap
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-27 22:50 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    pul pul awatsigiz andin bolidu~!
    شاھ تائام
    دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


    UID نۇمۇرى : 882
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 134
    شۆھرىتى: 1405 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 819 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 151 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 32(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-03
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-12-06
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    كۈنجۈت مېيىنىڭ ئورنىغا مالايۇ ئىشلەتسە تەمى ياخشى چىقىدۇ بۇسەينىڭ،
    كەچۇرۇڭ ، مەن شۇنداق قورۇيمەن.
    hantagri
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-27 22:54 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شاھ تائام ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    kasiplar
    دولان
    ئېغىزىڭ قانغا تولسىمۇ،دۈشمىنىڭ ئالدىدا تۈكۈرمە

    دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


    UID نۇمۇرى : 1015
    نادىر تېما : 3
    يازما سانى : 159
    شۆھرىتى: 1745 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 1877 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 206 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 63(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-22
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-12-06
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    [quote]بۇ مەزمون2قەۋەتتىكىشاھ تائامنىڭ2010-10-27 22:54دە يوللىغان يازمىسى  :
    كۈنجۈت مېيىنىڭ ئورنىغا مالايۇ ئىشلەتسە تەمى ياخشى چىقىدۇ بۇسەينىڭ،
    كەچۇرۇڭ ، مەن شۇنداق قورۇيمەن.
    [مالا يۇ  قۇيساق كۆپ ساندىكى ئۇيغۇر قېرىنداشلىرىمىز ياقتۇرماسلىقى مۇمكىن
    xjkaxtexi
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-27 23:11 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( دولان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    pul pul awatsigiz andin bolidu~!
    شاھ تائام
    دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


    UID نۇمۇرى : 882
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 134
    شۆھرىتى: 1405 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 819 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 151 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 32(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-03
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-12-06
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نەقىل
    بۇ مەزمون3قەۋەتتىكىدولاننىڭ2010-10-27 23:11دە يوللىغان يازمىسى  :
    [quote]بۇ مەزمون2قەۋەتتىكىشاھ تائامنىڭ2010-10-27 22:54دە يوللىغان يازمىسى  :
    كۈنجۈت مېيىنىڭ ئورنىغا مالايۇ ئىشلەتسە تەمى ياخشى چىقىدۇ بۇسەينىڭ،
    كەچۇرۇڭ ، مەن شۇنداق قورۇيمەن.
    [مالا يۇ  قۇيساق كۆپ ساندىكى ئۇيغۇر قېرىنداشلىرىمىز ياقتۇرماسلىقى مۇمكىن

    بىراق ،سەينىڭ  ئىسمىدىلا ئاچچىق چىقىدىغانلىغى بىلىنىپ تۇرسا.
    xjliniya
    چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-27 23:22 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شاھ تائام ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    pul pul awatsigiz andin bolidu~!
    ناۋات
    كۆكلەي دىسەڭ ئۇيغۇرۇم.سۇ بۇلايمۇ،يىلتىز مۇ؟

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 506
    نادىر تېما : 14
    يازما سانى : 602
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 239(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-10
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-12-05
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    (مالايۇ)نىڭ ئورىغا باشقىراق ماتىىرييال ئىشلەتسە قانداق بوللار.

    ئامالنىڭ بارچچە ھەرقانداق بىر قورىمىنىڭ ئۆز تەمى بىلەن چىقىنى ياخشى ،ھازىرقى جەمىيىتىمىزدىكى كىشلەرنىڭ ھەممىسى دىگۈدەك دورا-دەرمەك كۆپ بولغان تاماقلارنى تازا بەك ئىستىمال قىلىپ كەتمەيدۇ.
    بۇ ئۆزەمىنڭ شەخسەن پىكىر-تەكىلىپىم باشقا مۇنبەرداش دوسلار بىر گەپ قىلىپ باقسۇن.
    mukapat
    چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-28 08:46 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ناۋات ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    kasiplar
    جالالىدىن

    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 49
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 162
    شۆھرىتى: 1825 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2109 دوللار
    تۆھپە: 103 ھەسسە
    ياخشى باھا: 189 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 21(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-15
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-12-02
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەنمۇ  شۇنداق دارا -دەرمەك  قاتقان ،بەك ئاچچىق تاماقلارنى يىمەيمەن .
    hantagri
    چوققا [6 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-28 11:18 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( جالالىدىن ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    pul pul awatsigiz andin bolidu~!
    گۇلخان
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 1288
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 61
    شۆھرىتى: 630 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 710 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 65 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 25(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-10-09
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-12-03
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    رەھمەت،ھېيت مەزگىللەردە مېھمانلار ياقتۇرۇپ يەيدىغان ئاچچق-چۈچۈك قورىما بۇ.
    چوققا [7 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-28 15:52 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( گۇلخان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    pul pul awatsigiz andin bolidu~!
    axtuzi
    باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ&nb ..

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 64
    نادىر تېما : 28
    يازما سانى : 1590
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 365(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-12-06
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    «  مالا يوۇ » دىگەننىڭ   تەمى  كۆيۈشكەن  ئاچچىق  ،  ئۇنى  ئاچچىق  - چۈچۈك  تەمدىكى  قورۇمىغا  قاتسا  ، كۆيۈشكەن  تەممۇ  قوشۇلىۋېلىپ  ، قورۇمىنىڭ  خاسلىقىغا  تەسىر  يىتىدۇ .    تېما  ئېگىسىگە   كۆپ  رەھمەت  .
    xjkaxtexi
    چوققا [8 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-28 21:06 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    kasiplar
    ئۇيغۇرئاي

    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 957
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 1335
    شۆھرىتى: 13510 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 14559 دوللار
    تۆھپە: 108 ھەسسە
    ياخشى باھا: 1421 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 277(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2010-12-06
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    بۇنداق تالاشقاندىن ھەر ئىككىسىنىلا كۇشۇپ سىناپ باقمامدۇق؟؟؟قىنى زادى قايسىسى بولىدىكىن؟
    xjliniya
    چوققا [9 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-28 23:02 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئۇيغۇرئاي ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    • «
    • 1
    • 2
    • »
    • Pages: 1/2     Go
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » قوي گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا