illikdunya.biz abduheni
دولان
ئېغىزىڭ قان  ..

دەرىجىسى : ئاشپەز ئۇستام


UID نۇمۇرى : 1015
نادىر تېما : 6
يازما سانى : 551
شۆھرىتى: 5985 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 60 دوللار
تۆھپە: 3 ھەسسە
ياخشى باھا: 663 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 133(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-08-22
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-07-06
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى axtuzi نادىرلىدى .(2010-10-28)
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
رەسىم:
ئاساسلىق ماتىريالى : قوي قېرىنى .
قوشۇمچە ماتىريالى : كۆك مۇچ ، قىزىل مۇچ .
دورا -دەرمەك : تۇز، تېتىتقۇ ، ئاقمۇش ، غولپىياز ، سامساق : زەنجىۋىل ، كۇنجۇت مېيى .
قورۇش ئۇسۇلى :  قوي قېرىنىنى  ، ئىنچىكە(سىر) توغرىۋالىمىز، كۆك ، قىزىل مۇچلارنىمۇ ئوخشاش چوڭلۇقتا ئىنچىكە(سىر) توغراپ تەييارلىۋالىمىز .
قازانغا  3 چۇمۇچ ماي قۇيۇپ ، قىززىغاندا ( 4دەرىجە) ئىنچىكە توغرالغان قېرىن ۋە مۇچلارنى سېلىپ مايدىن ئۆتكۇزۋالىمىز ، ئاندىن قازانغا مۇۋاپىق ماي قۇيۇپ ، ئۇششاق توغرالغان غولپىياز ، زەنجىۋىل ، سامساقلارنى سېلىپ داغلاپ، مايدىن ئۆتكۇزۇلگەن قېرىن ، مۇچلارنى سېلىپ قورۇپ ئۇستىگە تۇز ، تېتىتقۇ ،ئاقمۇشلارنى  سېپىپ يەنە قورۇپ ئاز مىقداردا كۇنجۇت مېيى قۇيۇپ .ئارلاشتۇرۇپ چىرايلىق بىزەلگەن تەخسىگە ئۇسۇپ ئىستىمال قىلساق بۇلدۇ.















بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • شۆھرىتى:+30(ناۋات) ئەجرىڭىزگە ب ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2010-10-27 22:47 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( دولان ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    56tori
    axtuzi
    باينىڭ  ياتقۇسى  كەلمەيدۇ ، گاداينىڭ  قوپ ..

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


    UID نۇمۇرى : 64
    نادىر تېما : 36
    يازما سانى : 2810
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 816(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-18
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-09-19
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    «  مالا يوۇ » دىگەننىڭ   تەمى  كۆيۈشكەن  ئاچچىق  ،  ئۇنى  ئاچچىق  - چۈچۈك  تەمدىكى  قورۇمىغا  قاتسا  ، كۆيۈشكەن  تەممۇ  قوشۇلىۋېلىپ  ، قورۇمىنىڭ  خاسلىقىغا  تەسىر  يىتىدۇ .    تېما  ئېگىسىگە   كۆپ  رەھمەت  .
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-10-28 21:06 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( axtuzi ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » قوي گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا