تاللاڭيانفون نۇسخىسى | كومپيۇتېر نۇسخىسىنى كۆرۈش
ئۆزىڭىزگە نىسبەتەن بىز گۈزەل ئىشقا ۋەدە بېرىڭ، ھەمدە ھەر كۈنى ئۇنى ئورۇنداش ئۈچۈن ھەرىكەت قىلىڭ.8
ئەسسالامۇ ئەلەيكۇم، شەربەت تور بېكىتىگە خۇش كەپسىز،ئاپتورنىڭ مەزكۇر تېمىسى سىزگە يارىغان بولسا تېما ئېگىسىنى مۇكاپاتلاڭ، يارىمىسا مۇۋاپىق تەكلىپ بېرىڭ ، ياردەم بېرىڭ. تېما كۆرۈپ ئىنكاس يازماسلىق ياخشى ئادەت ئەمەس، ئۆزىڭىزدە بار بولغان بىلىم ۋە مائارىپ ماتېرىياللىرى ،دېتال دەرسلىكلەرنى تور بېكىتىمىزگە يوللاپ كۆپچىلىك بىلەن ئورتاقلىشىڭ.
جەمئىي مىكروبلوگ 1084 تال  

مىكروبلوگ[ يېڭى | 24 سائەت | 7 كۈن | 30 كۈن ]

كۆرۈش: 49|ئىنكاس: 1

[بىلىم]ھەسەل سۈيىنىڭ شىپالىق رولى

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

wolqan ئىسىم ئۆزگەرتتى

2628

تېما

2

ئەگەشكۈچى

4 تۈمەن

جۇغلانما

ئاتامان

Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24Rank: 24

يوقلىما
399
ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى:  1
يازما سانى: 5243
نادىر تېمىسى: 91
تىللا: 14233
تۆھپە : 4350
توردا: 3876
سائەت
ھالىتى:
ئاخىرقى: 2012-11-5

مائارىپچى ئوردىنى

يوللىغان ۋاقتى 7 كۈن ئالدىدا|ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
ھەسەل سۈيىنىڭ شىپالىق رولى
9 k* e! g0 H, ~# G* ?  v7 j( f7 d
ئەمچى ئېلاۋىسى: ھەسەلنىڭ پايدىلىق خۇسۇسىيەتلىرى كۆپ بولۇپ، ناھايىتى ئىسىل داۋايى غىزا ھىساپلىنىدۇ. ئەمما، خام ھەسەل تېبابەتتە غەلىز( تەستە ھەزىم بولىدىغان) يىمەكلىك ھىساپلىنىدىغان بولۇپ، بىۋاستە ئىستىمال قىلىنغاندا يىتەرلىك ھەزىم بولماي، كۆپ قىسىمى بەدەن سىرىتىغا چىقىرىپ تاشلىنىدۇ، بۇنى قائىدە بويۇنچە قاينىتىپ، ئۆزلەشتۈرۈپ ئىستىمال قىلغاندا لەتىپ(سىڭىشلىك) ھالەتكە كىلىدۇ. پايدىلىق خۇسۇسىيىتىنى ئاشۇرغىلى بولىدۇ.# k: o( @  }: E) e2 B+ I

+ }5 g/ r* e% g0 r) Wئەسكەرتىش: بۇ خىل تەييارلانغان ھەسەل سۈيى ئادەمنىڭ ئېممونىتىت ئىقتىدارىنى يۇقۇرى كۈتۈرۈش، قان تومۇرلاردىكى ھەرخىل شىلىمشىق ماددىلارنى تازلاش، قان تومۇرلارنىڭ ئىلاستىكىلقىنى ياخشىلاش، قان بېسىمنى تۇراقلاشتۇرۇش... قاتارلىق نۇرغۇن ئارتۇقچىلىقلارغا ئىگە بولۇپ، باشقا دۇرىلاربىلەن بىرگە ئىستىمال قىلغاندا، بىرگە ئىستىمال قىلغان دورىنىڭ تەسىرىنى رۇشەن ھالدا ئىلگىرى سۇرۇپ بىرىدۇ.
6 v0 d* B9 n7 ~  [) v# j
" t) u0 n$ C9 O  ھەسەل سۈيى(مائۇلھەسەل): مەخسۇس ئۇسۇل بىلەن سۇيۇق ھالەتكە كەلتۈرۈلگەن بال(ھەسەل) دىن ئىبارەت.5 y+ q1 S- F$ E; \1 Y; ?4 [" F
   تەييارلاش ئۇسۇلى: ساپ يەرلىك ھەسەل بىر ھەسسە، ساپ يامغۇر سۈيى ياكى ساپ ئادەتتىكى سۇدىن 1.75 ھەسسە ئېلىپ بىرلەشتۈرۈپ، سۇس ئوتتا قاينىتىپ، كۆپىكى ئېلىنىدۇ. 1:1 نىسبەتتە قالغاندا ئېلىپ سۈزۈپ ئىشلىتىلىدۇ. بۇ "ساددە ھەسەل سۈيى" دېيىلىدۇ. كېسەلنىڭ ئەھۋالىغا قاراپ مۇناسىپ دورىلار بىلەن قوشۇپمۇ تەييارلىندۇ. بۇ "مۇرەككەپ ھەسەل سۈيى" دېيىلىدۇ.
, E+ F+ ?/ h3 u9 e0 K9 r; X2 r8 w6 w8 W. o+ c5 ^
   ئاددىي تەييارلاش ئۇسۇلى: ساپ يەرلىك ھەسەلنى سۇۋۇتۇلغان قايناقسۇ ياكى تازلانغان سۇ بىلەن قۇشۇپ سۇس ئوتتا قاينىتىپ كۆپىكى ئېلىنىپ تەييارلىنىدۇ.
7 n" z' b- p* \! a& u: U! p3 e8 k4 L/ G- H2 \( i2 O7 x
ئىستىمال قىلىش ئوسۇلى: قىززىق قايناقسۇغا تەڭشەپ ئىستىمال قىلىنىدۇ.
# F/ V: Y3 A8 R7 I7 \: J1 U. H& h% a  F. o0 Z6 M4 ^
  تەبىئىتى: ھۆل ئسىىىق.6 H' j8 m! N, n5 v
: E6 v! R8 a) C' ^
  خۇسۇسىيىتى: بەدەننى پارقىرىتىش، تەرەتنى يۇمشىتىش، قۇيۇق بەلغەم خىلىتىنى سۈرۈش، رەئىس ئەزالارنى(يۈرەك، مېڭە، جىگەر)، ئاشقازاننى قۇۋەتلەش، سۇغوقتىن بولغان پەي كېسەللىكلىرى، چوڭ بۇغۇملار ئاغرىقى، كۆڭلى ئېلىشىشنى، قۇسۇشنى بېسىش، زەھەر قايتۇرۇش، سۈيدۈكنى ھەيزنى ماڭدۇرۇش خۇسۇسىيىتىگە ئىگە.- g2 o6 ?9 {7 g1 m* h1 j9 G

) B6 u- h: M+ O6 O' X4 Y9 \7 |' F" W* \) b
قان بېسىمىغا تەييارلاش ئۇسۇلى: ساپ ھەسەل بىر ھەسسە، سۇۋۇتۇلغان قايناقسۇ ياكى تازلانغان سۇ 6 ھەسسە، ئارلاشتۇرۇلۇپ سۇس ئوتتا قاينىتىلىپ كۈپۈگى سۈزۋىتىلىدۇ، 5:1 نىسبەتتە قالغاندا ئېپ قۇيۇپ، قىززىق قايناقسۇغا تەڭشەپ ئىچىلىدۇ. قان بېسىمىغا ئالاھىدە ياخشى مەنپەئەت قىلىدۇ.
ئۈمۈدىمىز بىلىمگە چاڭقىغان قەلىبلەرگە شېرىن-شەربەت بولۇش!

881

تېما

2

ئەگەشكۈچى

2 تۈمەن

جۇغلانما

مۇنبەر باشلىقى

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى:  138
يازما سانى: 2534
نادىر تېمىسى: 13
تىللا: 7604
تۆھپە : 2196
توردا: 1879
سائەت
ھالىتى:
ئاخىرقى: 2012-11-5

ۋولقان تۆھپىكارىتىرىشچان ئەزا ئوردىنىئەتىرگۈل ئەزا ئوردىنىۋولقان مەلىكىسىباشقۇرغۇچى ئوردىنىمائارىپچى ئوردىنىۋولقان قوغدىغۇچىسىتۆھپىكار باشقۇرغۇچىتېما يوللاش ماھىرىئاكتىپ ئەزادوستلۇق ئەلچىسىمۇنبەر نازارەتچىسىئىجادكار ئەزائەلا يىتەكچى ئوردىنىماھىر تەربىيىچى

يوللىغان ۋاقتى 7 كۈن ئالدىدا|ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش
بۇنىمۇ بىلىۋالدىم رەھمەت سىزگە...
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | ئەزا بولۇڭ

بېكەت مەسئۇلى:ئوسمانجان ، ئالاقىلىشىش ئۇسۇلى:QQ:359903451 ، E_mail:wolqan@126.com بېكىتىمىزنى ياقتۇرسىڭىز ئەتراپىڭىزدىكىلەرگە كۆپرەك تەشۋىق قىلىپ قويۇشىڭىزنى ئۈمىد قىلىمىز! بېكىتىمىز بىلىمگە ھېرىسمەن دوستلارنىڭ ئۆزئارا ئۈگىنىشى ۋە ئۈگىتىشىنى ئاسانلاشتۇرۇش مەقسىدىدە قۇرۇلغان بولۇپ بىلىم مائارىپ ئىشلىرىمىزدىن شەربەت بېرىش ئىستىكىدە توختاۋسىز ئىزدىنىدۇ! ھەرقانداق پىكىر بولسا تور بېكىتىمىزنىڭ مەخسۇس سەھىپىسىگە سۆز قالدۇرۇڭ ياكى بېكەت باشلىقى بىلەن بىۋاستە ئالاقىلىشىڭ! بىلىم ئىگىلىرى دوستلارنىڭ ، نادىر تور بېكەتلەر ، شىركەت كارخانىلارنىڭ بېكىتىمىز بىلەن ھەمكارلىق ئورنىتىشىنى قىزغىن قارشى ئالىمىز!
يانفۇن|ئاددى بەت|ئالاقىلىشىڭ|( 新ICP备11001587号-6 )
بېكىتىمىزدىكى يازمىلار شۇ شەخىسنىڭ شەخسىي كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ،بىكىتىمىز بىلەن مۇناسىۋەتسىز.مۇنبىرىمىز پەقەتلا پىكىر ئالماشتۇرۇش سورۇنى ھازىرلىغان.
بېكىتىمىز سىياسىيلىقى كۈچلۈك ،سېرىق ھەم دۆلىتىمىز قانۇنىغا زىت بولغان يازمىلارنى چەكلەيدۇ.ئۆزىڭىزنى ئاسراپ ئالدىنىشتىن ھەزەر ئەيلەڭ
بېكەتنىڭ قانونى ۋەكىلى : شەربەت QQ:359903451 E-mail:359903451@qq.com
بىز ئەڭ ياخشى مۇنبەر قۇرۇپ چىقىش ئۈچۈن تىرىشىمىز!
Powered by Discuz! X2.5(NurQut Team) © 2001-2011 Comsenz Inc. GMT+8, 2012-11-6 00:15

چوققىغا قايتىش