>> سىز تېخى كىرمىدىڭىز كىرىش   تىزىملىتىڭ | مىدال مەركىزى | تور تېلۋىزىيەسى | كونا مۇنبەر
chayhana
مۇنبەر قوللانمىسى
Nurluk alakisi  
XabnamBBS -> ئۇيغۇر تائاملىرى -> بەزى تائاملارنىڭ ئېتىلىش ئۇسۇلى.

 
سىز بۇ تېمىنىڭ 604 ـ ئوقۇرمىنى
تېمىسى : بەزى تائاملارنىڭ ئېتىلىش ئۇسۇلى. IE دا ساقلىۋېلىش | تېما ساقلاش | ئالدىنقى تېما | كېيىنكى تېما
ayturk
رەسىم يوللاش ئۇستىسى

ھالىتى : بۇ ئەزا توردا يوق
دەرىجە: دائىملىق ئەزا
نادىر تېما: 0
يازما سانى: 424
شۆھرەت: 435 نۇمۇر
پۇل: 3840 سوم
تۆھپە: 23 نۇمۇر
توردىكى ۋاقتى:351(سائەت)
ئەزا بولغان ۋاقتى : 2006-12-04

ئاپتور ئارخىۋىنى كۆرۈش قىسقا ئۇچۇر يوللاش بۇ يازمىنى تەۋسىيە قىلىش نەقىل قىلىپ ئىنكاس يوللاش


سۇيۇق ﺗﺎﻣﺎﻗﻼﺭﺩﯨﻦ - ﻣﺎﺷﺨﻮﺭﺩﺍ

[خۇرۇچى]
گۆش 175 گرام، پەمىدۇر ئىككى تال، گۈرۈچ 280 گرام، پالەك مۇۋاپىق، ياغ 70 گرام، تۇز مۇۋاپىق مىقداردا، ماش 175 گرام، پىننە ياكى رەيھان ئازراق، سۇڭپىياز بىر تال، لازا ئىككى شوخ، سەۋزە ئىككى باش، زىرە مۇۋاپىق مىقداردا.
[ئېتىش ئۇسۇلى]
1. گۆش، پەمىدۇر ۋە پىيازنى ئۇششاق، سەۋزىنى تىرناقتەك چوڭلۇقتا توغرىلىدۇ. يۇمغاقسۈت چانىلىدۇ. پىننە ئۇششاق ئۇۋۇلىنىدۇ. گۈرۈچ ۋە ماش يۇيۇپ تەييارلىنىدۇ.
2. قازانغا ياغ قۇيۇپ داغلىغاندىن كېيىن گۆشنى، پىيازنى سېلىپ قورۇپ، سارغايغاندا پەمىدۇر، سەۋزىنى سېلىپ ياخشى قورۇپ، دورا – دەرمەكلەرنى سېلىپ قورۇپ، سۇ قۇيۇپ، يۇيۇپ تەييارلانغان ماشنى سېلىپ ئېتىلغىچە قاينىتىلىدۇ. ماش ئېتىلغاندىن كېيىن گۈرۈچنى سېلىپ يەنە 25~30 مىنۇت قاينىتىلىدۇ. ماش ئېتىلغاندىن تۇز سېلىنىدۇ (گۈرۈچ پىشقاندىن كېيىن قازان چۈشۈرۈلۈپ بىر ئاز دەم تىندۇرۇلىدۇ). ئاشنى قاچىلارغا ئۇسۇپ، لازا، يۇمغاقسۈت ياكى پىننە سېپىپ داستىخانغا كەلتۈرۈلىدۇ.
[ئالاھىدىلىكى]
تەمى ئۆزگىچە، سۈيى سۈزۈك ھەم گۈرۈچ ھەم ماش تەمى بار.


[10 - قەۋەت] | يوللانغان ۋاقىت : 2007-10-07 18:41 چوققىغا قايتىش
يالغۇز

ھالىتى : بۇ ئەزا توردا يوق
دەرىجە: مۇنبەر ئەزاسى
نادىر تېما: 0
يازما سانى: 197
شۆھرەت: 198 نۇمۇر
پۇل: 1970 سوم
تۆھپە: 0 نۇمۇر
توردىكى ۋاقتى:117(سائەت)
ئەزا بولغان ۋاقتى : 2007-03-04

ئاپتور ئارخىۋىنى كۆرۈش قىسقا ئۇچۇر يوللاش بۇ يازمىنى تەۋسىيە قىلىش نەقىل قىلىپ ئىنكاس يوللاش


مۇشۇ تېتىتقۇ (ۋېيجىڭ)دىگەننى قوشمىسا بولمامدۇ ؟ بۇنى ھەرخىل سۆڭەكلەردىن ياسايدىكەن دەپ ئاڭلىغانتىم . بىزلەر تاماققا ئىشلەتسەكمۇ بولامدۇ ؟

Nurluk elani
[11 - قەۋەت] | يوللانغان ۋاقىت : 2007-10-07 19:12 چوققىغا قايتىش
saydigul

ھالىتى : بۇ ئەزا توردا يوق
دەرىجە: يېڭى ئۆگەنگۈچى
نادىر تېما: 0
يازما سانى: 1
شۆھرەت: 2 نۇمۇر
پۇل: 10 سوم
تۆھپە: 0 نۇمۇر
توردىكى ۋاقتى:0(سائەت)
ئەزا بولغان ۋاقتى : 2007-11-16

ئاپتور ئارخىۋىنى كۆرۈش قىسقا ئۇچۇر يوللاش بۇ يازمىنى تەۋسىيە قىلىش نەقىل قىلىپ ئىنكاس يوللاش


ئوقۇش، خىزمەت دەپ قازان بېشىدىن تازا خەۋىرىم بولمىغاچقا، كىتاپخانىدىن تائام توغرىلىق ماتىريال ئىزدىگىلى قايۋاق. بۈگۈن گۆھەر تېپىۋالغاندەك خوشال بولۇپ كەتتىم. مېنى بۇ توغرىلىق بىلىمگە ئىگە قىلغىنىڭىزغا كۆپ رەھمەت. خودا سىزنى ئامان قىلسۇن.
سىزگە كۆپ رەھمەت.


[12 - قەۋەت] | يوللانغان ۋاقىت : 2007-11-16 12:17 چوققىغا قايتىش
sadakat88

ھالىتى : بۇ ئەزا توردا يوق
دەرىجە: مۇنبەر ئەزاسى
نادىر تېما: 0
يازما سانى: 128
شۆھرەت: 129 نۇمۇر
پۇل: 1280 سوم
تۆھپە: 0 نۇمۇر
توردىكى ۋاقتى:78(سائەت)
ئەزا بولغان ۋاقتى : 2007-10-01

ئاپتور ئارخىۋىنى كۆرۈش قىسقا ئۇچۇر يوللاش بۇ يازمىنى تەۋسىيە قىلىش نەقىل قىلىپ ئىنكاس يوللاش


رەھمەت جىمۇ سىزگە...... تۇرمۇشىمىزغا كۆپ يارىدىمى بولىدىغان بولدى دىسە!!!!!!!!!!!!!!!

Nurluk elani

تۇغۇلدۇم غۇبارسىز پاكلىقىم بىلەن.
ياشايمەن ۋىجدانىم ئاقلىقىم بىلەن.

[13 - قەۋەت] | يوللانغان ۋاقىت : 2007-11-16 14:11 چوققىغا قايتىش
<<  1   2  >>  Pages: ( 2/2 total )


Beijing Xabnam.com Web site Group || Uighur by Oghuz Code © 2003-06 PHPWind
Time now is:11-17 06:12, Gzip disabled

biz kim heridar hemkarlishing Elan bering alakilishingqollighuchinetije