|
|
|
|
(ماتىرىيال سۈرەت ، مەزمۇن بىلەن مۇناسىۋەتسىز )
ئانار بىلەن بانان سۈيىنى قوشۇپ ئىچىپ بېرىڭ.
خام تۇرۇپنى قەلەمچە قىلىپ توغراپ، تۇز سېپىپ ئىستېمال قىلىڭ.
كۆك ئۈزۈمنى سىقىپ، سۈيىنى كۈندە مۇۋاپىق مىقداردا ئىچىپ بېرىڭ.
كاۋاۋىچىننى ئېزىپ تاماققا سېلىپ ئىستېمال قىلىڭ.
تۇرۇپنى ئۇششاق توغراپ، ئازراق خام زەنجىۋىل شىرنىسى ئارىلاشتۇرۇپ يەپ بېرىڭ. ئەگەر ئاشقازان كۆپۈپ بىئارام قىلسا، ئازراق زەنجىۋىل ئىچىپ بەرسە ياكى زەنجىۋىل شەربىتى ئىچىپ بەرسە ۋە ياكى ئازراق ئاپلېسىن پوستى دەملەپ ئىچسىمۇ بولىدۇ.
ئاز مىقداردا پىننى قاينىتىپ تەمى چىققاندىن كېيىن مۇۋاپىق مىقداردا قەنت سېلىپ ئىستىمال قىلسىمۇ ئۈنۈمى ياخشى بولىدۇ.
تورداشلارنىڭ بۇ ھەقتە بىلىدىغانلىرى، ئاڭلىغانلىرى، تەجرىبىدىن ئۆتكۈزۈپ باققان ئۈنۈملۈك ئۇسۇللىرى بولسا بىرلىكتە ئورتاقلاشساق بولىدۇ.
|
|
|
|
|
|