مىسرانىم مۇنبىرى

كۆرۈش: 5437|ئىنكاس: 46

بىدىدە بىدە چۈچۈرسىدىن باشقا ئىتىش ئۇسۇلى بارمۇ؟ [ئۇلانما كۆچۈرۈش]

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 23069
يازما سانى: 205
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 7683
تۆھپە نۇمۇرى: 868
توردا: 1495 سائەت
تىزىم: 2010-12-20
ئاخىرقى: 2012-11-29
يوللىغان ۋاقتى 2012-4-12 03:47:29 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
بىدىدە چۈچۈرە ئىتىلىدىغاننى ھەممەيلەن بىلىمىز ،ئۇنىڭدىن باشقا تائاملارنىمۇ ئەتكىلى بولامدۇ ؟؟مەسىلەن گۆشنان ،پۆرە قاتارلىق ...بىلسەڭلار ئايىمىغايسىلەر،ھەم سوئالىم ئورۇنسىز بولسا  زاڭلىق قىلمىغايسىلەر

مەنبە :ئۆزەم

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 47175
يازما سانى: 302
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 4666
تۆھپە نۇمۇرى: 100
توردا: 3966 سائەت
تىزىم: 2011-7-8
ئاخىرقى: 2015-3-30
يوللىغان ۋاقتى 2012-4-12 05:01:56 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
نىمە ئىتىمەن دىسىڭىز بولىۋىردۇ سامسا مانتا  يانا(سۈيۈق ئاش)

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 78586
يازما سانى: 712
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 6649
تۆھپە نۇمۇرى: 90
توردا: 545 سائەت
تىزىم: 2012-4-9
ئاخىرقى: 2014-12-16
يوللىغان ۋاقتى 2012-4-12 05:12:50 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
مەن ئاش ئىتىشنى بۈلمەيمە

دوست ئۈچۈن ئۆلۈش قىيىن ئەمەس،لىكىن .ئۆلۈشكە تىگىشلىك دوست تىپىش قىيىن

كۆك  يو

تىرىشچان ئەزا

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 57921
يازما سانى: 464
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 5873
تۆھپە نۇمۇرى: 300
توردا: 2189 سائەت
تىزىم: 2011-9-25
ئاخىرقى: 2015-3-21
يوللىغان ۋاقتى 2012-4-12 05:20:09 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
چۆچۈرە ئەتكىلى بولغاندىكىن مانتىمۇ چوقۇم ياخشى بولىدۇ ، ئاپام بېدىنى سۇدا پۇشۇرۇپ ئۈستىگە ئازراق ماي قۇيۇپ سۈيى بىلەن چىلىغان ناننىڭ ئۈستىگە ئېلىپ بېرەتتى، ئەجەب يېگۈم كەلدى

ماتروس ــ ئەنۋەر

يېتىلىۋاتقان ئەزا

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 14405
يازما سانى: 310
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 9150
تۆھپە نۇمۇرى: 644
توردا: 1424 سائەت
تىزىم: 2010-10-18
ئاخىرقى: 2015-2-3
يوللىغان ۋاقتى 2012-4-12 05:21:01 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
تېما  مەزمۇنى بەك ئاز  بۇلۇپ قاپتۇ .....  

ئاش تەڭ، نان تەڭ، سول نىمىشقا كەڭ !؟؟؟

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 78047
يازما سانى: 34
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 3068
تۆھپە نۇمۇرى: 90
توردا: 18 سائەت
تىزىم: 2012-3-28
ئاخىرقى: 2012-5-28
يوللىغان ۋاقتى 2012-4-12 05:23:52 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
بىدىدە يەنە بىدە قاينىقى قىلغىلى بۇلىدۇ،يەنى پىيازنى مايدا سارغايتىپ ئېلىۋېلىپ قازانغا سۇ قۇيۇپلا يۇيۇپ تەييارلىغان بىدىنى سېلىپ قاينىتىپ پىشقاندىن كىيىن تۇزىنى تېتىپ ،بىر چىنىگە زاغرا نان سېلىپ ئۈستىگە قايناتقان بىدىنى سۇيى بىلەن قۇشۇپ ئۇسسۇپ ئۇنىڭغا سارغايتىۋالغان پىيازدىن سېلىپ يىسە بەك مىززىلىك تاماق بۇلىدۇ.

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 15939
يازما سانى: 952
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 11712
تۆھپە نۇمۇرى: 606
توردا: 8260 سائەت
تىزىم: 2010-11-1
ئاخىرقى: 2015-3-25
يوللىغان ۋاقتى 2012-4-12 05:30:02 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
  ناھايىتى ياخشى تىما بوپتۇ . ئۆتكەندە بىدە توغرىلىق تىما بولغانتى . بۇ تىمىغىمۇ بىلىدىغانلىرىمىزنى ئايىماي يازايلى !
   بىدىدە بىدە چۈچۈرىسى ، بىدە مانتىسى ، بىدە پۈرىسى ......، دىمەك ، بارلىق قىيمىلىق تاماقلارنى قىلغىلى بۇلىدۇ . ئۇنىڭدىن باشقا بىدىنى قايناقسۇدا ئازراق قاينىتىۋېتىپ ، لازا ، ئاچچىقسۇلار بىلەن سوغۇق سەي ياسىغىلىمۇ بۇلىدۇ . سەي قورۇغاندا باشقا سەيلەر بىلەن ئارىلاشتۇرۇپ قورۇما قىلىشقىمۇ بۇلىدۇ . سۇيۇقئاش ، شوۋىگۈرۈچلەرگىمۇ قوشۇپ تەييارلاشقا بۇلىدۇ . بىدىنى قۇرۇتۇپ چاي دەملەپ ئىچىشكىمۇ بۇلىدۇ . قۇرۇتۇۋېلىپ قىشتا قايناقسۇغا چىلاپ يۇمشىتىپ ، يۇقارقىدەك تاماقلارغا قوشۇشقا بۇلىدۇ .
   دىمەك ، ھەرقانداق بىر يېشىل يۇپۇرماقلىق كۆكتاتقا ئوخشاش ئىستىمال قىلىشقا بۇلىدۇ . بىدىنىڭ تەبىئىتى سوغاق . شۇڭلاشقا سوغاقچان مىجەزدىكىلەرگە ماس كەلمەيدۇ . ئىسسىقچان مىجەزلەر تۆت پەسىلنىڭ ھەممىسىدە ئايرىمىسا بولمايدىغان يىمەكلىك دىيىشكە بۇلىدۇ .
   مانا مەن بىدە چىقىپ ھازىرغىچە ھەرخىل تاماقلارنى قىلىپ يىدىم . قىشتا يىيىش ئۈچۈن خېلى جىق قۇرۇتۇۋالدىم . بىدە بەك پايدىلىق .

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 78006
يازما سانى: 80
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 3269
تۆھپە نۇمۇرى: 90
توردا: 118 سائەت
تىزىم: 2012-3-27
ئاخىرقى: 2014-2-13
يوللىغان ۋاقتى 2012-4-12 05:46:32 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
بىدىدە سەي لەغمەن يەپ باققان مىتىڭلا

بۇدۇنيانىڭ قايغۇرغۇچىلىكى يوق

ئۈمىدلىك ئەزا

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 78143
يازما سانى: 2834
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 10496
تۆھپە نۇمۇرى: 90
توردا: 3267 سائەت
تىزىم: 2012-3-30
ئاخىرقى: 2015-3-26
يوللىغان ۋاقتى 2012-4-12 05:48:06 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
faeza يوللىغان ۋاقتى  2012-4-12 05:30 PM
ناھايىتى ياخشى تىما بوپتۇ . ئۆتكەندە بىدە توغرىلىق تى ...

سىزنىڭ ماۋۇ ئىنكاسىڭىزدىن خىلى بىر نەرسىلەرنى چۈشەنگەندەك بولدۇم ، مەن تىخى بىلمەيدىكەنمەن ، يۇقاردا سىز سۆزلەپ ئۆتكەن ئۇسۇللارنىڭ بەزىلىرىنى ، چۈشەندۈرۈپ قويغىنىڭىزغا رەھمەت

ياشاش بىر قانۇنىيەت ، قانداق ياشاش بىر قابىلىيەت !
ھايات بىر چۈش ، تۇرمۇش ئۇنىڭغا بىرىلگەن تەبىر !

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 34855
يازما سانى: 560
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 4012
تۆھپە نۇمۇرى: 90
توردا: 5230 سائەت
تىزىم: 2011-3-22
ئاخىرقى: 2014-3-12
يوللىغان ۋاقتى 2012-4-12 05:48:19 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
بېدىنى قىيمىلىق تاماقنىڭ ھەر قاندىقىغا خام ماتىريال قىلغىلى بۇلىدىكەن ، بەك تەملىك بۇلىدىغاندۇ ھە ، ئەمما مەن بېدىدە قىلىنغان تاماقلارنى يىيەلمەيمەن . سەۋەبى قان بېسىمىم بەك تۆۋەن ، ئۈچ يىلنىڭ ئالدىدا بېدە بەنشىرىسى يەپ بېشىم قېيىپ ، كۆڭلۈم ئېلىشىپ بەك ئاۋارە بۇلۇپ كەتكەن .شۇنىڭدىن كىيىن بېدە يىيىشتىن قورقىمەن.

مىللىتىڭدىن نۇمۇس قىلغۇچە،ئۆزەڭدىن نۇمۇس قىل
كىرگەندىن كىيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىش

مۇنبەر باش بېتىگە قايتىش|يانفۇن|مىسرانىم مۇنبىرى
Powered by Discuz! X2(NurQut Team)© 2001-2011 Comsenz Inc. For misranim.com ( 苏ICP备:11007730号 )
چوققىغا قايتىش