|
|
|
|
ئاساسى ماتىريالى:
كوك ياۋا كەپتەر 2دانە ،
نۇقۇت بىر سېقىم ،
ئالقات 8دانە.
تەم خۇرۇچلىرى:تۇز ،ئاقمۇچ ، زەنجىۋىل ،ئالقات
تەييارلاش ئۇسۇلى ؛ باچكىنى پاكىز يۇيۇپ ھەر بىر تال باچكىنى 6پارچە قىلىپ پارچىلايمىز
زەنجىۋىل بەشمەرەك بارماقچىلىك چوڭ چوڭ قىلىپ توغرايمىز. نوقۇتنى ئىلمان سۇغا
چىلاپ قۇيىمىز
ماتىرىياللار نى تەييارلاپ بولغاندىن كىيىن قازانغا سۇ قۇيۇپ باچكا گۆشىنى سالىمىز .
ئاندىن توغراپ قويغان زەنجىۋىل ،نۇقۇت سېلىپ نورمال ئوتتا باچكا پىشقۇچە قاينىتىمىز.
(يۇقىرى بېسېملىق قازاندا پۇشۇرساق 20 مىنۇتتىن 25 مىنۇتقىچە پىشۇرساق بۇلىدۇ )
باچكا پىشقاندا تۇز ئاقمۇچ سېلىپ تەمىنى ياخشى تېتىپ . قاچىغا ئۇسۇپ .ئاندىن
ئازراق غولپىيازنى ئۇششاق توغراپ، ئالقاتنى سېلىپ ئېستىمال قىلساق بولىدۇ .
ئەسلى مەنبە ئاشپەز تورى
|
|
|
|
|
|