مىسرانىم مۇنبىرى

كۆرۈش: 2433|ئىنكاس: 67

باش-پاقالچاق پىشۇرۇشتىن ياردەم سورايمەن! [ئۇلانما كۆچۈرۈش]

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 109752
يازما سانى: 35
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 325
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 24 سائەت
تىزىم: 2014-9-6
ئاخىرقى: 2014-10-26
يوللىغان ۋاقتى ئۈلۈشكۈن 03:05 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
ئەسسالامۇ ئەلەيكۇم مۇنبەرداشلار!
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @( n0 q! o; ~, T4 ?% G8 tبۇگۈن يەنە مەن باشقىلارنىڭ ھاۋالىسى بىلەن باش -پاقالچاق پىشۇرۇشتىن ياردەم سوراپ تېما يېزىپ ئولتۇرۇپتىمەن.
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @6 r& W6 w% O& |1 rبولسا مۇنبەرداشلارنىڭ مۇشۇ باش-پاقالچاق پىشۇرۇشنىڭ ئۇسۇللىرىنى ، باش-پاقالچاقنى قانداق تازلىغاندا ئاسان بولىدىغانلىقىنى ، پىشۇرۇش ۋە تازلاشقا قانداق ئەسلىھەلەرنىڭ كېتىدىغانلىقىنى تەپسىلى ھېچ بولمىغاندا ئۆزەڭلارنىڭ كۆرگەن ۋە ئاڭلىغانلىرىڭلار بويىچە بىلگىنىڭلارنى ئايىماي ئىنكاس شەكىلدە يېزىپ قالدرۇرۇشىڭلارنى ھەمدە باش-پاقالچاققا ئالاقىدار ئىشلار بولسا سۆزلەپ بېرىشىڭلارنى چىن قەلبىمدىن سورايمەن!بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @/ d$ O' T; v; _
باشقۇرغۇچىلارنىڭمۇ تېما بەك قىسقىكەن دەپ تەستىقلىماي قويماستىن ، تەستىقلاپ قويىشىنى ئۈمىد قىلىمەن!
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @3 F9 {: [: d+ a* E; d

ھازىرغىچە 1 ئادەم باھالىدىمۇنبەر پۇلى يىغىش سەۋەبى
ablimitt + 108 ماختاشقا تېگىشلىك

ھەممە باھا نومۇرى : مۇنبەر پۇلى + 108   باھا خاتىرىسى

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 92141
يازما سانى: 1626
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 2180
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 2355 سائەت
تىزىم: 2013-2-23
ئاخىرقى: 2014-10-28
يوللىغان ۋاقتى ئۈلۈشكۈن 06:09 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
نەدىكى ئاخماس پاراڭدىن مۇشۇنداق ئەمىلى تىمىلار ئەۋزەل.

ئىلىكتىر ئىلمى بۇيەردە:http://www.xjefan.com/

بۇ يەرنىڭ سەھىرى جىمجىت

دائىملىق ئــەزا

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 1716
يازما سانى: 900
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 13670
تۆھپە نۇمۇرى: 709
توردا: 408 سائەت
تىزىم: 2010-5-31
ئاخىرقى: 2014-10-28
يوللىغان ۋاقتى ئۈلۈشكۈن 06:11 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
ۋەئەلەيكۇم ئەسسالام دوستۇم،
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @' g+ Q2 }  y3 a$ p9 S4 a" t! eماندا قارىسام يىڭى دۇكان ئاچىدىغاندەك قىلىسىزبۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @8 \$ i$ F3 {6 z! R# J
ئۆتكەندە بىر تىما يوللىغاندەك ئىسىمدە بار
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @4 T9 B& w- s* N8 g3 J  J+ ^سىزگە سەمىمىي  بىر تەكلىپىم،سىز بۇ يەردە تورداشلاردىن  مەۋھۇم مەسلىھەت سوراپ ئولتاماي ھەپتە ۋاقتىڭىزنى چىقىرىپ ياكى ئازراق چىقىمدار بولسىڭىزمۇ ياخشىراق بىر ئۇستامنى تىپىپ ياكى دۇكانغا كىرىپ شۇ يەردە ئۆپكە ھىسىپ قۇيۇش ۋە كاللا پاچاق پىشۇرۇشنى ئۆگۈنۈپ قول سىلىپ ئۆزىڭىز قۇيۇپ بىقىپ ياكى  ئۇستامنىڭ ئاغزىدىن ئاڭلاپ شۇ بۇيىنچە ئىش قىلىڭ،بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @6 M8 S1 z+ u4 h# r
ئىشىكنىڭ يۇچۇقىدىن ماراپ ئۆگەنگەن ئادەم ھۈنەرۋەن ھىساپلانمايدۇ،

تۈنۈگۈنگە ئۆكۈنمە-بۈگۈننى چىڭ تۇت-ئەتىنى قەدىرلە.
قاتتىق يامغۇردىن كىيىن ھاۋانىڭ ئىچىلىشىغا ئىشىنىڭ.

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 94202
يازما سانى: 20
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 461
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 133 سائەت
تىزىم: 2013-4-1
ئاخىرقى: 2014-10-28
يوللىغان ۋاقتى ئۈلۈشكۈن 06:44 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
كاللا پاقالچاق پۇشۇرۇش تەس ئىشمۇ

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 103984
يازما سانى: 145
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 364
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 159 سائەت
تىزىم: 2014-2-23
ئاخىرقى: 2014-10-26
يوللىغان ۋاقتى ئۈلۈشكۈن 06:45 PM يانفوندا يوللانغان |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
شۇ پاچاقنى ئۈتلەپ يۇقىرى بىسىمىلىق قازاندا پىشۇرسىڭىز بۇلدۇ.ياز ۋاقتى بىرە سائەت ئەتراپىدا قىش ۋاقتى ئەھۋالىغا قاراپ تەڭشىسىڭز بۇلدۇ.مۇشۇنداق پىشۇرسىڭىز يۇمشاق پىشىدۇم.

ئۇلۇغ ئاللاھتىن

مەستانە ئـــەزا

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 50822
يازما سانى: 2012
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 23668
تۆھپە نۇمۇرى: 1448
توردا: 3665 سائەت
تىزىم: 2011-1-7
ئاخىرقى: 2014-10-28
يوللىغان ۋاقتى ئۈلۈشكۈن 06:49 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
باش _ پاقالچاقنى ئۈتلەپ ، باشنىڭ چىشىنى چېقىپ ، باشتىكى ھەم پاقالچاقتىكى بەزلەرنى ئېلىۋىتىپ ،ئىسسىق سۇدا سىم دەسمال بىلەن يۇسىڭىز ئاسانراق بولىدۇ . يۇيۇپ بولغاندىن كىيىن قازانغا سېلىپ 10 مىنۇت ئەتىراپىدا قاينىتىپ ، سۈيىنى تۆكىۋىتىپ قايتا سۇغا سېلىپ پۇشۇرسىڭىز تېخىمۇ پاكىز بولىدۇ .
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @/ f5 j7 |/ o/ |بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @+ {% M+ J) {4 d" T/ T, s; H% R
ئائىلىدە ئامال بار يۇقۇرى بېسىملىق قازاندا پۇشۇرسا ھەم تىز پىشىدۇ ھەم گاز تىجىگىلى بولىدۇ . بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @$ p# H! t3 F" k! P3 y+ f
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @4 D1 L5 \: `% k: p4 E2 y/ I5 w

بىر مىنۇت ئۆتتى دىگەنلىك ، ئۈلۈمگە بىر مىنۇت يېقىنلاشتىڭىز  دىگەنلىك . ھەرۋاقىت ئۈلۈمنى ئۇنۇتمايلى ، ئاللاھنى يات ئىتەيلى . نامازنى تۇلۇق ئادا قىلايلى قېرىنداشلار .

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 108601
يازما سانى: 8
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 76
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 33 سائەت
تىزىم: 2014-7-20
ئاخىرقى: 2014-10-26
يوللىغان ۋاقتى ئۈلۈشكۈن 07:00 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
ئائىلىدىكى ئاددى ئۇسۇلنى دەپ بىرەي . بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @' d) ^7 s0 |2 q. \/ {* n

بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @  `5 A* [* Z. Y) _% E  ھەر قېتىم باش پاقالچەك پىشۇرۇشتىن بۇرۇن دادام ئىككىمىز باش ۋە پاقالچەكلەرنى ئوتقا تۇتۇپ باش ۋە پاقالچەكتىكى يۇڭنى كۆيدۈرۈپ تۈگىتىمىز . كۆيدۈرگەندە دىققەت قىلىدىغان ئىشلار بولسا باش ۋە پاقالچەكنى ئىزچىل ئوتقا تۇتۇپ كۆيدۈرسە بولمايدۇ . چۈنكى باش ۋە پاقالچەكتىكى يۇڭلار بىر قەدەر زىچ ۋە قويۇق بولغانلىقى ئۈچۈن بىر قېتىمدىلا كۆيۈپ بولالمايدۇ . شۇڭا زىرىكمەي تىرىكمەي بىر قانچە قېتىم كۆيدۈرۈش كېرەك . بەش مىنۇت ئوتقا تۇتۇپ بىر قېتىم كۆيدۈرگەندىن كېيىن كىچىك پىچاق بىلەن كۆيگەن يۇڭلارنى پاكىز قىرىپ چىقىرۋىتىمىز . مۇشۇ تەرىقىدە بىر قانچە قېتىم كۆيدۈرۈپ تازلىساق باش پاقالچەكتىكى يۇڭلار ئاساسەن پاكىز چىقىپ بولىدۇ . مۆڭگۈز ۋە قۇلاقنىڭ قىرىغا ئوخشاش ئوت تەگمەيدىغان يەرلىرىنى لاخشىگىرنى ياكى بىرەر تۆمۈرنى ئۇبدان قىززىتىپ يېقىش ئارقىلىق كۆيدۈرسەك پاكىز بولىدۇ . بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @; V0 V4 E7 N& K0 M" {# I6 z
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @$ W: [5 J8 Y# Z) G# K; n
  تازلاپ تەييارلىۋالغان باش پاقالچەكنى ئادەتتە شورپىلىق گۆش پىشۇرغاندەك مۇۋاپىق چوڭلۇقتىكى قازانغا سۇ قۇيۇپ بىر قانچە سائەت ئۇبدان قاينىتىۋەتسەكلا گۆشلىرى يۇمشاق ، يىيىشلىك باش پاقالچەككە ئېرىشەلەيمىز . ئەمدى سۇغا سېلىپ قايناتقان ۋاقىتتا تۇز تەمىنى ئۇبدان تەڭشەش ۋە باشقا خۇرۇچلارنى قېتىشنى ھەركىم ئۆز ئالدىغا ئېلىپ بارسا بولىدۇ دەپ ئويلايمەن . مېنىڭ بىلىدىغىنىم مۇشۇنچىلىككەن . بىز دائىم ئۆيدە پىشۇرۇپ يىگەندە چۈشكىچە تازلىۋىلىپ ئاندىن ئاپام چۈشتە قازانغا سېلىپ سۇدا كەچ كىرگىچە ئۇبدان پىشۇرۋىتەتتى . بۇنداق ئۇزۇن قايناپ پىشسا گۆشلىرىنى ئاجىراتماقمۇ ئاسان ھەم بەك مېزىلىك پىشىدىكەن . بىز ئائىلىدە ئاساسەن گۆشلىرىنى پاكىز پارچىلاپ چىقىرۋىلىپ شورپىسىغىلا تەييارلىۋالغان نارېن چۆپىنى سېلىپ پىشۇرۇپ چۆپ پىشقاندىن كېيىن چۆپنى تاۋاققا ئۇسقاندىن كېيىن ئۈستىگە تەييارلىۋالغان گۆش ۋە پىيازلارنى تەكشى سېلىپ ئۈستىگە ئازىراق شورپىسىنى قۇيۋىتىپلا نارېن چۆپ قىلىپ يەۋالىمىز .

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 109752
يازما سانى: 35
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 325
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 24 سائەت
تىزىم: 2014-9-6
ئاخىرقى: 2014-10-26
يوللىغان ۋاقتى ئۈلۈشكۈن 07:18 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
Rujak يوللىغان ۋاقتى  2014-10-26 06:11 PM بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @6 {" |# o7 H# x8 L( K
ۋەئەلەيكۇم ئەسسالام دوستۇم،بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @+ \( y# E. R( I) S# \$ H! A( Y
ماندا قارىسام يىڭى دۇكان  ...
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @& I6 C+ L! ~/ Q/ S6 A
كەچۈرۈڭ بۇ تىجارەتنى مەن قىلمايمەن (ۋاختىم يەتسىغۇ قىلسام ياخشى بولاتتى) مەن ئىلگىرى مال بودايتىم ھازىر دۇكان ئېچىۋاتىمەن شۇڭا باشقا تىجارەتلەرنى قىلىشقا ۋاقتىم يار بەرمەيدۇ بولمىسىغۇ پۇل تاپىدىغانلا ئىش بولغاندىكىن قىلسام ياخشى بولاتتى....بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @5 n2 i( I$ M. ^  {' g, G+ K% R
بۇ تىجارەتنى قۇدىمىزنىڭ بىر ئوغلى قىلماقچى ئىدى شۇ بالىغا ۋاكالىتەن ياردىمى تېگەر دېگەن ئۈمۈدتە بۇ تېمىنى بۇ مۇنبەرگە يوللىغانىدىم توغرا چۈشەنگەيسىز.....

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 96511
يازما سانى: 562
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 1997
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 449 سائەت
تىزىم: 2013-7-29
ئاخىرقى: 2014-10-28
يوللىغان ۋاقتى ئۈلۈشكۈن 07:45 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
ھەجەپ گېپىڭىز تولىكەن، ئۆتكەندە ئۆپكە-زاسۇنىڭ گېپىنى قىلغانتىڭىز، مانا ئەمدى كاللا-پاچاققا چۈشۈپسىز، ئەگەر دۇكان ئاچىدىغان خىيالىڭىز بولسا، باشقىلارنى ئەخمەق قىلماي، تورداشلار دىگەندەك ھۈنەر ئۈگىنىڭ! بۇ يازمىنى ئاخىرىدا   UYGRAF تەھرىرلىگەن. ۋاقتى  2014-10-26 07:45 PM  بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @4 ^1 D3 q/ z4 X) J' Y0 \

بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @0 ?+ q7 u3 ~/ o8 G; W

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 109950
يازما سانى: 90
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 442
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 33 سائەت
تىزىم: 2014-9-15
ئاخىرقى: 2014-10-28
يوللىغان ۋاقتى ئۈلۈشكۈن 08:23 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
ماۋۇ تېمىغا قاراپ كۈلگۈم كەپ قالدى ،،،،
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @9 b3 k3 X9 O% S2 m+ q6 Wئۆتكەندە ئۆپكە ھېسىپنىڭ گېپىنى قىلىۋاتقانتىڭز ،ئەمدى كاللا پاقالچاققا چۈشۈپسز ،ئەتە ئۆگۈن يەنا پولو لەغمەن ئۇماچلاردىنمۇ ياردەم سورايدىغاندەك قىلىسىز ،،،،بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @/ Q4 J0 Q" N6 P4 r1 [
مېنىڭچە سىز  بىر تاماققا  ئازراق قول سېلىپ قۇيۇپلا يەنا بىر تاماقتىن «ياردەم» سورىماي ،ئۆتكەنكى ئۆپكە ھېسىپنى ئاۋال بىر باشقا چىقىرىڭ ،ئاندىن بىرگەپ بولسۇن ،بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @, F; U4 O0 n: b9 O' U# P
ئۇيغۇرلارنىڭ بۇ ساھەدە ئەڭ نۇپۇزلۇق بىر توربېكىتى بار ئۇ بولسىمۇ ئاشپەز تورى ، سىز مۇشۇ تورغا كىرسىڭز جىق نەرسىلەرنى بىلەلەيىتتىڭز ،،،

گۈلدۈرررررر گۇپپاڭ قاراسسسسسسسسسسسسس-قۇرۇسسسسسسسسس......!
كىرگەندىن كىيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىش

مۇنبەر باش بېتىگە قايتىش|رەسىمسىز نۇسخا|يانفۇن|مىسرانىم مۇنبىرى
Powered by Discuz! X2(NurQut Team)© 2001-2011 Comsenz Inc. For misranim.com ( 苏ICP备:11007730号 )
چوققىغا قايتىش