مىسرانىم مۇنبىرى

كۆرۈش: 2316|ئىنكاس: 16

ئىتالىيە چۆپىنى تەييارلاش ئۇسۇلى (فىلىم) [ئۇلانما كۆچۈرۈش]

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 1448
يازما سانى: 342
نادىر تېمىسى: 2
مۇنبەر پۇلى : 15681
تۆھپە نۇمۇرى: 1335
توردا: 544 سائەت
تىزىم: 2010-5-29
ئاخىرقى: 2015-3-22
يوللىغان ۋاقتى 2014-10-19 09:11:33 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
قارمۇچ تەملىك ئىتالىيە چۆپىنى تەييارلاش ئۇسۇلى
خام ماتىريالى:ئىتالىيەچۆپى، كالاگۇشى، پىياز، كوك-قىزىلمۇچ
001.JPG

تەم خۇرۇچلىرى:ياغ (سېرىق ماي) ،تۇز، قارمۇچ، جاڭيو
002.JPG


تەييارلاش ئۇسۇلى:  قازانغا سۇ قۇيۇپ، بىر نەچچە تېمىم زەيتۇن مېيى تېمىتىمىز ،قازان قاينىغاندىن كىيىن ، ئىتالىيە چۆپىنى سېلىپ پۇشۇرىمىز.پىشقان ئىتالىيە چۆپىنى سۈزۈپ ، سۇغۇق سۇدا چايقايمىز.
كالاگۇشى، پىياز، كوك-قىزىلمۇچلارنى قەلەمچە  قىلىپ تۇغرايمىز.
004.JPG


0004.JPG

قورۇش ئۇسۇلى: قازانغا ياغ قۇيىمىز ، قازان قىزىغاندىن كىيىن كالا گۆشىنى سالىمىز ، پىيازنى سىلىپ تەمى چىققۇچە قۇرۇيمىز.
003.JPG


ئاندىن كوك-قىزىلمۇچلارنى سالىمىز  تۇز ،قارىمۇچ تالقىنى  سېلىپ كەينىدىن تەييارلانغان ئىتالىيە چۆپىنى سېلىپ، ئازراق جاڭيو قۇيۇپ ئىلەشتۈرىمىز ۋە تەمىنى تېتىپ تەخسىگە ئۇسۇپ تەييارلىساق بۇلىدۇ.

005.JPG

ئەسكەرتىش:ئىتالىيە چۆپىنى پىشۇرۇشتىن بۇرۇن يېرىم سائەت سۇغا چىلاپ قۇيۇپ ئاندىن پىشۇرساق تېخىمۇ ياخشى بۇلىدۇ.

بۇ يازمىنى ئاخىرىدا   hokumran تەھرىرلىگەن. ۋاقتى  2014-10-20 11:01 AM  


ئۇيغۇرتائاملىرىنى دۇنياغا تۇنۇتايلى

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 19369
يازما سانى: 472
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 8677
تۆھپە نۇمۇرى: 300
توردا: 1982 سائەت
تىزىم: 2010-11-28
ئاخىرقى: 2015-3-31
يوللىغان ۋاقتى 2014-10-20 11:30:41 AM يانفوندا يوللانغان |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
ئىتالىيە چۆپىنى قەيەردىن سىتىۋالىمىز ؟

         بىلىم يوق يەردە نادانلىق ئۆزىنى بىلىم دەپ ئاتايدۇ .

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 84300
يازما سانى: 1071
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 5036
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 205 سائەت
تىزىم: 2012-8-24
ئاخىرقى: 2015-3-25
يوللىغان ۋاقتى 2014-10-20 11:31:43 AM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
رەھمەت ، ئۈندىدار تاماق رېسالىسى 18سۇپىسىدا ئۆگەتكەندە ئېتىپ باقسام ئوخشىغان ئېدى . شۇندىن ياقى ھەرەمباققا كىرسەم بۇ تاماقنى يىمەي ئۆيدىلا ئېتىپ يەيدىغان بولغانتىم .
ئەمدى مۇنبەردە بۇنداق تېمىلار قوشۇلۇپ تېخىمۇ ياخشى بولدى . چۈنكى تېلىفۇندىن بۇ يەردە كۆرگەن چۈشۈنىشلىك ھەم ئوچۇق بۇلىدىكەن . ئەڭ مۇھىمى تېلىفۇننى قۇچاقلاپ ئولتۇرۇشتىن قۇتۇلدىغان ياخشى ئىشكەن .
رەھمەت قېرىندىشىم  . بۇندىن كېيىنمۇ داۋاملىق توختاپ قالماي بۇ سەھىپىنى مۇل مەزمۇنغا تۇيۇندۇرسىڭىز دېگەن ئۈمۈتىمەن .

تۇرمۇش ـــــ كېسىپ تىكىدىغان مودا كىيىم ئەمەس !

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 594
يازما سانى: 1656
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 13752
تۆھپە نۇمۇرى: 366
توردا: 7794 سائەت
تىزىم: 2010-5-24
ئاخىرقى: 2015-3-30
يوللىغان ۋاقتى 2014-10-20 11:53:47 AM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
مەن  ئتالىيە چۆپىى ئتىشىنى ئۆگىنىۋالدىم ، رەھمەت سىزگە ئاشپەز ئۇستام  .

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 104007
يازما سانى: 838
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 3545
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 326 سائەت
تىزىم: 2014-2-24
ئاخىرقى: 2015-3-16
يوللىغان ۋاقتى 2014-10-20 01:55:11 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
سىناپ  باقسام بولعۇدەك

ئەخلاق ئادەم زىننىتى  

دۇنيانى مېھىر-مۇ

ئاكتىپ ئەزا

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 7491
يازما سانى: 879
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 11229
تۆھپە نۇمۇرى: 345
توردا: 687 سائەت
تىزىم: 2010-8-23
ئاخىرقى: 2015-3-30
يوللىغان ۋاقتى 2014-10-20 02:53:08 PM يانفوندا يوللانغان |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
mercury يوللىغان ۋاقتى  2014-10-20 11:30 AM
ئىتالىيە چۆپىنى قەيەردىن سىتىۋالىمىز ؟

تۈركىيەنىڭ ئۈلكەر « بىزىم مۇتفاق »    تەييار چۆپلىرىمۇ  بۇلىدۇ  .  

ھەققىمدە نىمىلەرنى ئويلىساڭ ، ساڭا ئىككى ھەسسىلەپ بولسۇن .

ئۇلۇغ اللاھتىن كۆڭلىمىزگە ئىنس

ئالىي ئەزا

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 120
يازما سانى: 12399
نادىر تېمىسى: 8
مۇنبەر پۇلى : 32455
تۆھپە نۇمۇرى: 2986
توردا: 4462 سائەت
تىزىم: 2010-5-20
ئاخىرقى: 2015-3-30
يوللىغان ۋاقتى 2014-10-20 03:05:35 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
ئەجرىڭىزگە كۆپ تەشەككۈر...

ئۆيدە ئېتىپ باقاي...

مەن بىر ئاددىي ئوقۇتقۇچى،مەن ئالىم تەربىيلەشتىن بۇرۇن ئادەم تەربىيلىيەلىسەم،نىشانغا يېتەلىگەن بولىمەن...

مەن دۇنياغا ئادەم بولۇپ تۆرەلگە

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 105039
يازما سانى: 121
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 519
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 414 سائەت
تىزىم: 2014-3-19
ئاخىرقى: 2015-3-28
يوللىغان ۋاقتى 2014-10-20 03:26:13 PM يانفوندا يوللانغان |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
بولسا ئاشۇ چۆپنىڭ ئۆزىنى قانداق تەييار قىلىشنى بىلىۋالغان بولساق تېخىمۇ ياخشى بولاتتى !
كەچۈرۈڭ ئاشپەز ئۇستام .

« ئەسسالامۇئەلەيكۇم » مانابۇ ، مەن ئەڭ ياختۇرىدىغان سۆز .

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 105039
يازما سانى: 121
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 519
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 414 سائەت
تىزىم: 2014-3-19
ئاخىرقى: 2015-3-28
يوللىغان ۋاقتى 2014-10-20 03:29:56 PM يانفوندا يوللانغان |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
ئەزىز مۇنبەرداشلىرىم ، جاڭيۇ زادى ئىشەنچلىكمۇ ياكى ئىشەنچسىزمۇ ؟ ئەگەر ئىشەنچلىكى بولۇپ قالسا تەۋسىيە قىلساڭلار بوپتىكەن .

« ئەسسالامۇئەلەيكۇم » مانابۇ ، مەن ئەڭ ياختۇرىدىغان سۆز .

ئىشىۋالما ئىشىپ قالسە

يىـڭى ئــەزا

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 104829
يازما سانى: 19
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 496
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 302 سائەت
تىزىم: 2014-3-14
ئاخىرقى: 2015-2-16
يوللىغان ۋاقتى 2014-10-20 03:37:26 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
بۇنى كۈرۈپ بەك يىگۈم كەپ كەتتى يا ....... بىر سىناپ باقاي قىنى ئىتەلەمدىم يوق   

كۈرەلمەسنىڭ كۈزىگە مىخ ، يۇركىگە زىخ بۇلۇپ ياشايمەن .......   
كىرگەندىن كىيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىش

مۇنبەر باش بېتىگە قايتىش|يانفۇن|مىسرانىم مۇنبىرى
Powered by Discuz! X2(NurQut Team)© 2001-2011 Comsenz Inc. For misranim.com ( 苏ICP备:11007730号 )
چوققىغا قايتىش