مىسرانىم مۇنبىرى

كۆرۈش: 499|ئىنكاس: 9

ئۇزۇن ساقلىنىدىغان ئانار ئىچىلىملىكى ياساش ئۇسۇلى [ئۇلانما كۆچۈرۈش]

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 102932
يازما سانى: 8
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 69
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 12 سائەت
تىزىم: 2014-1-29
ئاخىرقى: 2014-4-12
يوللىغان ۋاقتى 2014-2-6 12:10:35 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
ئانار شەربىتىنىڭ  كۆزنى رۇشەنلەشتۇرۇش، قان تولۇقلاش، قان توختۇتۇش، قۇرۇت يوقىتىش ... قاتارلىق روللىرى بار. بىراق ئۇنى كۆپرەك تەييارلىسا ئۇزۇن ساقلىغىلى بولمايدۇ. ھەر قېتىم ئىچكەندە سىقاي دىسە بەكمۇ ئاۋارىچىلىق.  شۇڭا تۆۋەندە ئۇزاق ساقلاشقا بولىدىغان ئانار ئىچىملىكىنى ياساش ئۇسۇلىنى تونۇشتۇرىمىز.بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @1 c0 Y2 e# e" e5 d4 K( W
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @# a5 Z( ?3 _! B8 S( G1 Y
1. ئونىنچى ئايلاردا ئانار راۋرۇس پىشقاندا ئانارنى ئاجرىتىپ دانىلىرىنى ئايرىپ ئالىمىز. سۇ تەككۈزۈشلكە بولمايدۇ.بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @9 l! b; n  U1 V9 Y3 C
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @& _; l, A4 m1 \( T, Z) `5 X

بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @+ O$ Y7 T$ s; e. z4 v" B
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @* i3 R8 D! o+ t' ~- e! l$ c2. ئانار دانىلىرىنى ئىزىپ سۈيىنى چىقىرىمىز. دىققەت، ئىزىش ماشىنىسا ئىزىشكە بولمايدۇ، چۈنكى ئۇرۇقى ئىزىلىپ كەتسە ئۇرۇقنىڭ  غەلىتە تەمى چىقىپ قالىدۇ. ئاندىن ئۇنى شىشىگە قاچىلاپ 20نەچچە گىرادۇسلۇق تىمپۇراتىرادا بىر ھەپتە ئەتراپىدا تۇرغۇزىمىز. شىشىنىڭ ئاغزىنى بوشراق ئىتىڭ، چۈنكى ھاسىل بولغان گاز چىقىپ كىتەلمىسە شىشە پارتلايدۇ.  
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @; U" N8 z# T: u2 B0 ^. t' ~بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @, B8 `5 R" l/ o. ?
3.  ئاندىن كىيىن ئۇرۇقى بىلەن شەربىتىنى داكا بىلەن ئايرىپ سۈزىمىز، ئىككىنچى قېتىملىق بىر تەرەپ قىلىشتا ئۇنىڭغا ئوندە بىر نىسبەتتە  ناۋات ياكى شىكەر قوشىمىز.
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @$ z6 a) h4 H( ~6 Y) q9 c& k  Fبۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @( z1 L) S$ J) R. q( N" C* g
4. ئاغزىنى چىڭ ئىتىپ ئۈچ ھەپتە ئەتراپىدا ساقلايمىز ۋە داكا بىلەن سۈزۈپ ھىم ئىتىلىدىغان شىشىگە قاچىلايمىز. ئاندىن ئىچىشكە بولىدۇ.  ئىچىپ بولغاندىن كىيىن دەرھال ئاغزىنى ئىتىپ قويۇش كىرەك.
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @( I6 \' b4 `# T" cبۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @0 T& e7 K& H7 {* h" y$ h

بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @2 t8 a  n( M2 i# l- n
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @+ _; B$ c  Z- }7 _' K8 O; V6 jدىققەت، بۇ جەرياندا ۋاقىتنى تىجەش، ئىچىملىكنى بالدۇر تەييار قىلىش ئۈچۈن ھاراق ئېچىتىشقا ئىشلىتىلىدىغان ئېچىتقۇ زەمبۇرىغى قوشۇشقا بولمايدۇ، تەبىئى ئىچىتىش جەريانىدا كۆپ مىقداردا ئىسپىرت ھاسىل بولۇشتىن ساقلىنىش ئۈچۈن  شىكەرنى ئۆلچەمدىن ئارتۇق قوشۇشقا بولمايدۇ.
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @5 w6 ]: ?' T+ f: J0 m) F8 z: jبۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @, L5 I) b  r' b2 C  a
مەنبەسى: http://www.meishij.net/yinpin/ziniangshiliujiu.html

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 72491
يازما سانى: 423
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 5376
تۆھپە نۇمۇرى: 100
توردا: 525 سائەت
تىزىم: 2012-1-3
ئاخىرقى: 2014-7-21
يوللىغان ۋاقتى 2014-2-6 07:24:35 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
مەنمۇ مۇشۇ ئۇسۇلدا تەييارلاپ باقاي،ئەپچىل ھەم ئاسان ئۇسۇلكەن

دۇنيا گۈزەل كۆز ياش بىلەنلا................

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 102932
يازما سانى: 8
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 69
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 12 سائەت
تىزىم: 2014-1-29
ئاخىرقى: 2014-4-12
يوللىغان ۋاقتى 2014-2-6 09:06:48 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
ئادەتتە بىر ئايدىن كىيىن ئىچىشكە بولىدىكەن، لىكىن بىراقلا كۆپ ئىچىۋالسىڭىز بولمايدۇ جۇمۇ. ئاز ئىچىپ پات پات ئىچسىڭىز يۈرەك قان تومۇر كىسەللىكلىرىنىڭ ئالدىنى ئالىدۇ.

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 101747
يازما سانى: 52
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 259
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 168 سائەت
تىزىم: 2014-1-3
ئاخىرقى: 2014-7-7
يوللىغان ۋاقتى 2014-2-6 09:51:34 PM يانفوندا يوللانغان |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
بىزنىڭ پىيالمىدا كۆپ بۇ ئانار دىگەن سەككىز ئون مو ئانىرىمىز باتتى  شەربەتلا سىقىۋەتسەم بۇلامدۇ نىمە…

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 101747
يازما سانى: 52
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 259
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 168 سائەت
تىزىم: 2014-1-3
ئاخىرقى: 2014-7-7
يوللىغان ۋاقتى 2014-2-6 09:51:34 PM يانفوندا يوللانغان |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
بىزنىڭ پىيالمىدا كۆپ بۇ ئانار دىگەن سەككىز ئون مو ئانىرىمىز باتتى  شەربەتلا سىقىۋەتسەم بۇلامدۇ نىمە…

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 101747
يازما سانى: 52
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 259
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 168 سائەت
تىزىم: 2014-1-3
ئاخىرقى: 2014-7-7
يوللىغان ۋاقتى 2014-2-6 09:53:26 PM يانفوندا يوللانغان |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
بىزنىڭ پىيالمىدا كۆپ بۇ ئانار دىگەن سەككىز ئون مو ئانىرىمىز باتتى  شەربەتلا سىقىۋەتسەم بۇلامدۇ نىمە…

uyfizika.biz

ئاكتىپ ئەزا

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 8548
يازما سانى: 847
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 5817
تۆھپە نۇمۇرى: 406
توردا: 2142 سائەت
تىزىم: 2010-8-30
ئاخىرقى: 2014-7-25
يوللىغان ۋاقتى 2014-2-6 10:08:18 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
بۇ خىل تېخىنىكىنى تەرەققىي قىلدۇرۇش كېرەك

تېڭىرقىمايمەن دوستلار تىلەيمەن ئالىي تىلەكلەرنى،چۈشۈرمەيمەن ھەقىقەتكە دەپ تۈرگەن گاڭ بىلەكلەرنى.
ئۇيغۇر فىزىكا مۇنبىرى

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 102932
يازما سانى: 8
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 69
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 12 سائەت
تىزىم: 2014-1-29
ئاخىرقى: 2014-4-12
يوللىغان ۋاقتى 2014-2-6 11:02:24 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
kuyaxim111 يوللىغان ۋاقتى  2014-2-6 09:51 PM بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @! H. H. P$ N' D2 [! g- y5 h7 e
بىزنىڭ پىيالمىدا كۆپ بۇ ئانار دىگەن سەككىز ئون مو ئانى ...

بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @1 B! P0 F# H/ ~8 Q1 Jبۇ ئىچىملىك ئەمەلىيەتتە كاۋاسقا ئوخشاش تۆۋەن ئىسپرىتلىق ئىچىملىك، شۇڭا كۆپ مىقداردا ئىشلەپ چىقىرىپ زىيان چىقسا مەن ئىگە ئەمەس جۇمۇ، چۈنكى بەزىلەر ئۆتكەندە كاۋاس ئىچىش ھاراق ئىچكەنگە ئوخشاش دىگەندەك بىر تېما يوللىغاندەك قىلغان.
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @  X; m" a" c/ v2 }# z9 \6 {, V8 xمۇۋاپىق مىقداردا ياساپ ھەر كۈنى ئاز-ئازدىن ئىچىپ بەرسىڭىز يۈرەك قان تومۇر كىسەللىكلىرىگە پايدا قىلىدىكەن.

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 102932
يازما سانى: 8
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 69
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 12 سائەت
تىزىم: 2014-1-29
ئاخىرقى: 2014-4-12
يوللىغان ۋاقتى 2014-2-6 11:03:28 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
abdul915 يوللىغان ۋاقتى  2014-2-6 10:08 PM بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @$ H$ \; T) y" b) g/ j
بۇ خىل تېخىنىكىنى تەرەققىي قىلدۇرۇش كېرەك

بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @3 s4 B' q$ q2 n* n) lبۇ ئىچىملىك ئەمەلىيەتتە كاۋاسقا ئوخشاش تۆۋەن ئىسپرىتلىق ئىچىملىك، شۇڭا كۆپ مىقداردا ئىشلەپ چىقىرىپ زىيان چىقسا مەن ئىگە ئەمەس جۇمۇ، چۈنكى بەزىلەر ئۆتكەندە كاۋاس ئىچىش ھاراق ئىچكەنگە ئوخشاش دىگەندەك بىر تېما يوللىغاندەك قىلغان. بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @" W, ]9 i( f: [
مۇۋاپىق مىقداردا ياساپ ھەر كۈنى ئاز-ئازدىن ئىچىپ بەرسىڭىز يۈرەك قان تومۇر كىسەللىكلىرىگە پايدا قىلىدىكەن.

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 102932
يازما سانى: 8
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 69
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 12 سائەت
تىزىم: 2014-1-29
ئاخىرقى: 2014-4-12
يوللىغان ۋاقتى 2014-2-7 03:02:51 PM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
مۇنداقچە ئېييتقاندا بۇ خىل ئىچىملىكنى ئاناردىن ياسالغان كاۋاس دىيىشكە بولىدۇ.
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @; Y* I! v. x9 H' ^3 A0 k  C1 p+ C# ^دىققەت بازارلاردىكى كاۋاسنى ئىچىپلا تەكشۈرسە قاتناش ساقچىلىرى سىزنى ھاراق ئىچكەن دەپ چىقىرىدۇ، بۇمۇ ئوخشاش. بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @! c# y, a. Y1 |/ e4 G6 j
شۇڭا دورا ئورنىدا ئاز-ئازدىن پاتپات ئىچىش، بۇنى ئىچكەندە ماشىنا ھەيدىمەسلىك كىرەكقۇ دەيمەن.

كىرگەندىن كىيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىش

مۇنبەر باش بېتىگە قايتىش|رەسىمسىز نۇسخا|يانفۇن|مىسرانىم مۇنبىرى
Powered by Discuz! X2(NurQut Team)© 2001-2011 Comsenz Inc. For misranim.com ( 苏ICP备:11007730号 )
چوققىغا قايتىش