مىسرانىم مۇنبىرى

كۆرۈش: 248|ئىنكاس: 0

ھازىرقى كىشىلەردە قەنتلەرنى قوبۇل قىلىش جەھەتتە ساقلىنىۋاتقان مە [ئۇلانما كۆچۈرۈش]

ئەزا ئۇچۇرى
تىزىم نۇمۇرى: No. 102541
يازما سانى: 26
نادىر تېمىسى: 0
مۇنبەر پۇلى : 166
تۆھپە نۇمۇرى: 0
توردا: 23 سائەت
تىزىم: 2014-1-20
ئاخىرقى: 2014-6-25
يوللىغان ۋاقتى 2014-2-6 10:06:46 AM |ھەممە قەۋەتنى كۆرۈش |
ھازىرقى كىشىلەردە قەنتلەرنى قوبۇل قىلىش جەھەتتە ساقلىنىۋاتقان مەسىلىلەر قايسىلار؟بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @( F4 U& |3 \+ c! L4 b
1) قوبۇل قىلىش بەك كۆپ بولۇش، ئېنېرگىيە كۆرسەتكۈچىدىن ئېشىپ كېتىش.
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @% |* e7 L  i$ |9 o4 d* {9 U3 D, kبۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @: x. j- ?% w) l% A0 f7 C
ھازىرقى دەۋىردىكى كىشىلەر داۋاملىق تويغىچە غىزالانماقتا. زور كۆپ ساندىكى كىشىلەر پىششىقلاپ ئىشلەنگەن گۈرۈچ ۋە ئۇندا ياسالغان يېمەكلىكلەرنى، بولۇپمۇ تاتلىق نەرسىلەرنى، قەنت-گېزەكلەرنى يېيىشكە ھەم تاتلىق ئىچىملىكلەرنى ئىچىشكە ئامراق بولغاچقا، ئۇلارنىڭ بەدىنىگە سۈمۈرۈلىدىغان ئېنېرگىيىنىڭ مىقدارى زور دەرىجىدە ئېشىپ كېتىپ، ئاسانلا سەمرىپ كېتىشنى كەلتۈرۈپ چىقىرىدۇ. سېمىزلىك بولسا دىئابىت(قەنت سېيىش)، يۈرەك- مېڭە قان تومۇر كېسەللىكلىرى، راك ھەم تېخىمۇ كۆپ كېسەللىكلەرنىڭ كېلىپ چىقىشىدىكى سەۋەبتۇر.
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @  }% f1 D0 }- F0 N$ S) m2) سېللۇلوزا كەملىكتىن، دۆلەتمەنلەر كېسىلى پەيدا بولۇش.
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @9 W3 Y0 {6 c" dبۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @0 f" P# e  \1 @- q3 d  C, ~) d
كىشىلەر پىششىقلاپ ئىشلەنگەن گۈرۈچ ۋە ئۇندا ئېتىلگەن يېيىشلىك بولغان تاماقلار بىلەن غىزالىنىشقا ئامراق بولۇپ، بېخىل ئىنچىكىلىك بىلەن پىششىقلاپ ئىشلەنگەن يېمەكلىكلەر تەركىبىدىكى سېللۇلوزا تەبىئىيلىكىنى يوقاتقان بولىدۇ ھەم ئۇلار ئۆز ئىچىگە ئالغان مېنېرال ماددىلار ۋە ۋېتامىنلار ئىنتايىن ئاز بولىدۇ. ئۇزۇن مەزگىلگىچە بېخىل يېمەكلىكلەرنى ئىستېمال قىلغاندا، تەن ساغلاملىقىغا ئىنتايىن پايدىسىز بولۇپ، ھەتتا ھەرخىل كېسەللەرنىڭ پەيدا بولۇشىغا سەۋەب بولىدۇ. يېقىنقى 20 يىل مابەينىدە سېمىزلىك، دىئابېت، يۈرەك، مېڭە قان تومۇر كېسەللىكلىرى ۋە راك كېسەللىكلىرى دۆلىتىمىزدە كۈندىن- كۈنگە كۆپەيمەكتە. بۇ يېمەكلىك تەركىبىدىكى سېللۇلوزانىڭ قوبۇل قىلىنىشىنىڭ تەڭپۇڭ بولماسلىقى بىلەن زىچ مۇناسىۋەتلىكتۇر.بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @9 c. |, \4 f7 _! i! p/ |" M- D0 m1 x
ئەسلى مەنبە: ساقتۇر خەلقىم ساغلاملىق تورىبۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @2 |: L/ f* C$ M, A9 d2 o
http://www.sahtur.com
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @5 `6 Z( W4 B1 r5 Q6 @2 A
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @4 s' `3 G, ^0 z5 C& m: w بۇ يازمىنى ئاخىرىدا   sahtur تەھرىرلىگەن. ۋاقتى  2014-2-6 10:07 AM  
بۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @2 l. z! p- T8 A9 e0 b4 B; Rبۇ مەزمۇنلار پۈتۈنلەي مىسرنىم مۇنبىرىدىن كۆچۈرۈلگەن @  R  j& c7 b: h. u9 z, ^4 x( r

ساقتۇر خەلقىم ساغلاملىق تورى سىزنى قارشى ئالىدۇ. www.sahtur.com
كىرگەندىن كىيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىش

مۇنبەر باش بېتىگە قايتىش|رەسىمسىز نۇسخا|يانفۇن|مىسرانىم مۇنبىرى
Powered by Discuz! X2(NurQut Team)© 2001-2011 Comsenz Inc. For misranim.com ( 苏ICP备:11007730号 )
چوققىغا قايتىش