خەۋەرئەسلى تېما:يۇقۇملۇق زۇكامنىڭ ئالىدىنى ئالىدىغان يېمەكلىكلەر.' J- v, b+ l: p, t" A
سامساق. يېڭى سامساق تەركىبىدىكى ئاكتىپ ماددىلار بەزى باكتېريەلەرنى ئۆلتۈرۈپ،يۇقۇملۇق زۇكامنىڭ ئالدىنى ئالىدۇ. تەم تەڭىشىگۇچلەرگە سېلىپ يېگەندە،ئۈنۈمى ياخشى بولىدۇ. \ O+ p* i( U. W5 c/ C1 K
دانلىق يېمەكلىكلەر.دانلىق يېمەكلىكلەر تەركىبىدىكى سىنىك ئممۇنىتېت كۈچىنى ئاشۇرۇشتا ئىنتايىن مۇھىم،شۇڭا كۆپرەك يەپ بېرىش كېرەك.6 B! X2 j4 }3 s
بانان.بانان تەركىبىدىكى مول بولغان ۋىتامىن B6 نىڭ قارشى تۇرۇش رولى بۇلۇپ، ئممۇنىتېت ئىقتىدارىنى ئاشۇرىدۇ.
4 g' M+ m* f" {6 Xقىزىلمۇچ.قىزىلمۇچ تەركىبىدىكى ئاكتىپ ماددىلار يۇقۇملۇق زۇكامدىن بولغان بۇرۇن پۈتۈپ قېلىش نەپەسلىنىش قىينلىشىشنىڭ ئالدىنى ئالىدۇ.
! V' Z, Q7 J1 w" e2 x; M" d: Gتاتلىقياڭيۇ. تاتلىقياڭيۇنىڭ ئادەم بەدىنىدىكى ئاق قان دانچسىنى ئىشلەپچىقىرىشقا پايدىسى بولۇپ،يۇقۇملۇق زۇكامدىن كېلىپ چىققان ياللۇغنىڭ ئالدىنى ئالىدۇ./ l! H" i1 T7 v# i- @+ v
' M j5 H/ o. T2 G% V; I
مەنبەسى : شىنجاڭ مائارىپى ئىزدە
كىرگۈزگۈچ
ئايال
بالا
پەن
ئىللىق |