خەۋەر
* Y' C2 O6 A9 d' o5 K2 U
2 b# m0 r+ r$ F) j6 _1 . ئائىلىدە ئىشلىتىدىغان ئاچچىقسۇنى ئېغىزغا ئېلىپ بىر مىنۇتتىن ئۈچ مىنۇتقىچە تۇرغۇزغاندىن كېيىن تۈكۈرۈۋېتىپ ، چىشنى چۇتكىلاپ بەرگەندە ، ئۈنۈمى ئىنتايىن ياخشى بولىدۇ. لېكىن چىشىڭىز چۈچۈمەل تەمدىن قاماپ قېلىشى مۇمكىن ، بۇ خىل سېزىم ئىككى مىنۇت ئەتراپىدا داۋاملىشىپ ئۆزلۈكىدىن ياخشى بولۇپ قالىدۇ . بىلىۋېلىشقا تېگىشلىك نۇقتا شۇكى ، بۇ خىل ئۇسۇلنى داۋاملىق قوللىنىشقا بولمايدۇ. ئىككى ئايدا بىر قېتىم ئىشلەتسىڭىز كۇپايە. بۇ ئۇسۇل يەنە ئېغىز پۇراشنى يوقىتىدۇ.' I6 W" Z0 C$ b# O0 _: {
2 . ئاپېلسىن پوستىنى قۇرۇتۇپ ، ئېزىپ ئۇندەك قىلىپ ، چىش پاستىسىغا ئارىلاشتۇرۇپ چىش چوتكىلىسىمۇ چىشنى تېز ئاقارتقىلى بولىدۇ.
* @: d% Y2 _/ q. v) `' {, m0 a3 . چىش چوتكىلىغاندا چىش چوتكىسىغا ئازراق خېمىرتۇرۇچ پاراشۇكىنى سېپىپ چوتكىلىسا چىشنى تېز ئاقارتىش ئۈنۈمىگە ئېرىشكىلى بولىدۇ.
7 }4 {- n) ?/ t9 ?( t' k' q. j3 \' {4 . چىش چوتكىلاپ بولغاندىن كېيىن لىمۇن سۈيى بىلەن چىشىڭىزنى سۈرتىسىڭىزمۇ چىشنى ئاقارتىش مەقسىتىگە يەتكىلى بولىدۇ.3 B( Z) E! p! r9 e: }
5 . خام يەر ياڭىقىنى چايناپ ، يۇتۇۋەتمەي ، ئۇۋاقلىرىنى چىش پاستىسى ئورنىدا ئىشلەتسىمۇ چىش ئاقارتىش ئۈنۈمىگە ئېرىشكىلى بولىدۇ.
* }2 v5 V+ g/ [" @; {6 . سىياھ بېلىقنىڭ ئۇستىخىنىنى ئېزىپ چىش پاستىسى ئورنىدا ئىشلەتسىڭىزمۇ ئۈنۈمى ياخشى بولىدۇ ( سىياھ بېلىقنىڭ بەدىنىدە بىر چوڭ ئۇستىغان بولۇپ ، ئاق رەڭدە كېلىدۇ، ئۇنى قىرىپ پاراشۇك ھالەتكە كەلتۈرۈپ ، چىش پاستىسى ئورنىدا ئىشلەتسىڭىزمۇ چىشنى تېز ئاقارتىدۇ).9 z; }. `8 u! w+ I4 D
7 . يېمەكلىك سوداسى بىلەن چىشنى تازىلاش. چىش چوتكىسىغا ئازراق يېمەكلىك سوداسى سېپىپ چىشنى چوتكىلاپ بەرسە ھەمدە بۇ خىل ئۇسۇلنى ھەپتىدە بىردىن ئىككى قىتىمغىچە ، ھەر قېتىمدا ئۈچ مىنۇت داۋاملاشتۇرسا ، چىشنى پاكىز تازىلاپ ، پارقىرىتىدۇ.
' T1 v0 Q8 T: J8 z. ], {8 . چىش پاستىسىنى چوتكا ئۈستىگە سىقىپ چىقارغاندىن كېيىن يەنە ئازراق تۇزغا مىلەپ ، ھەر كۈنى ئەتىگەن ۋە كەچتە ئىككى قېتىم داۋاملاشتۇرسا ، بىر ھەپتىدىلا كۆرۈنەرلىك ئۈنۈمى بولىدۇ.
9 Q, Z7 p6 s! T$ |8 Bمەنبە؛ شىنجاڭ ئاياللىرىدىتال
كىرگۈزگۈچ
ئايال
بالا
پەن
ئىللىق |