مائارىپ
ئەسلى تېما:يۇقۇملۇق زۇكامنىڭ ئالىدىنى ئالىدىغان يېمەكلىكلەر.$ O9 x. {+ \0 a: `
سامساق. يېڭى سامساق تەركىبىدىكى ئاكتىپ ماددىلار بەزى باكتېريەلەرنى ئۆلتۈرۈپ،يۇقۇملۇق زۇكامنىڭ ئالدىنى ئالىدۇ. تەم تەڭىشىگۇچلەرگە سېلىپ يېگەندە،ئۈنۈمى ياخشى بولىدۇ.
3 K5 H: m$ p8 p( [ |0 ?7 @, Dدانلىق يېمەكلىكلەر.دانلىق يېمەكلىكلەر تەركىبىدىكى سىنىك ئممۇنىتېت كۈچىنى ئاشۇرۇشتا ئىنتايىن مۇھىم،شۇڭا كۆپرەك يەپ بېرىش كېرەك.
8 {) v% C! P* `بانان.بانان تەركىبىدىكى مول بولغان ۋىتامىن B6 نىڭ قارشى تۇرۇش رولى بۇلۇپ، ئممۇنىتېت ئىقتىدارىنى ئاشۇرىدۇ.
3 q; X9 \. s/ `0 |قىزىلمۇچ.قىزىلمۇچ تەركىبىدىكى ئاكتىپ ماددىلار يۇقۇملۇق زۇكامدىن بولغان بۇرۇن پۈتۈپ قېلىش نەپەسلىنىش قىينلىشىشنىڭ ئالدىنى ئالىدۇ.- B0 B; T" V7 @; c
تاتلىقياڭيۇ. تاتلىقياڭيۇنىڭ ئادەم بەدىنىدىكى ئاق قان دانچسىنى ئىشلەپچىقىرىشقا پايدىسى بولۇپ،يۇقۇملۇق زۇكامدىن كېلىپ چىققان ياللۇغنىڭ ئالدىنى ئالىدۇ.
H, g# z( e, ?/ h8 |3 S$ ]& n& J8 h: }
& d, Y0 N E3 ]) _( vمەنبەسى : شىنجاڭ مائارىپى رەسىم
كىرگۈزگۈچ
ئايال
بالا
پەن
ئىللىق |