ئەركىنلىك ياشىسۇن!!!
دەرىجە: باش ۋەزىر
UID: 59
نادىر تىمام: 111
يازمام: 9277
شۆھرىتى: 35030 نومۇر
پۇلى: 484227 RMB
تۆھپە: 50 نومۇر
تىزىملاتقان : 2008-03-12
ئاخىرقى قېتىم: 2009-04-02

 گۆشنان ئىتىشنى ئۆگىنىۋېلىڭ

ئاق ئۇن بىر كىلوگرام، سۇ 500 گرام، قوي گۆشى بىر كىلوگرام، پىياز 500 گرام، قارىمۇچ ئازراق، ئەپجەش ياغ 70 گرام، زىرە مۇۋاپىق، تۇز مۇۋاپىق مىقداردا، خېمىرتۇرۇچ ئازراق.

1 . گۆشنى ئۇششاق توغراپ ياكى ماشىنىدىن ئۆتكۈزۈپ، ئۇنىڭغا ئۇششاق توغرالغان پىياز، تۇز، سوققان زىرە، قارىمۇچ ئارىلاشتۇرۇپ قىيما تەييارلىنىدۇ. 
 2. خېمىرتۇرۇچ قاتتىق بولسا، سۇغا سېلىپ ئېزىپ، ئۇنغا سېلىپ تۇز قۇيۇپ خېمىر يۇغۇرۇپ، ئازراق تىندۈرۈپ، ئۇنىڭدىن 200 گرام ۋە 140 گرام قىلىپ زوۋۇلا ئۈزۈپ تاۋلاپ، ھەربىر زوۋۇلىنىڭ گىرۋىكىنى نېپىز، ئوتتۇرىسىنى قېلىنراق قىلىپ جىلت ئېچىپ، چوڭ جىلتقا تەييارلانغان قىيمىنى تەكشى يېيىتىپ، ئۈستىدىن كىچىك جىلتنى يېپىپ چوڭ جىلتنىڭ گىرۋەكلىرىنى ياندۇرۇپ كىچىك جىلتنىڭ گىرۋىكى بىلەن چىمدىپ يېپىشتۇرۇپ، گۆشنان (قىيملىق نان) تەييارلىنىدۇ. 
 3. قىزىغان تاۋىنى ياكى قازاننى ياغلاپ، گۆشناننى سېلىپ ھەر ئىككى تەرىپىنى تەكشى سارغايتىپ پىشۇرۇپ، سەككىز پارچىلاپ داستىخانغا كەلتۈرۈلىدۇ. بۇ ناننىڭ خېمىرىنى كۆپتۈرمەيلا پېتىر قىلىپ ياسىغاندا، خېمىر نېپىز قىلىپ يېپىلىدۇ."
دەرىجە: سەركەردە
UID: 1998
نادىر تىمام: 0
يازمام: 468
شۆھرىتى: 2206 نومۇر
پۇلى: 3745 RMB
تۆھپە: 0 نومۇر
تىزىملاتقان : 2008-07-23
ئاخىرقى قېتىم: 2009-04-02
1 - قەۋەت  بۇ تىما : 21 كۈن ئىلگىرى يوللانغان
گۆشناننىڭ خېمىرىغا خېمىرتۇرۇچ سالىدۇ دىگەن گەپنى ئاڭلىماپتىكەنمەن. بۇ بىر يېڭى گەپ بولدىغۇ ئەمدى.
awazlik
 
دەرىجە: يېڭى قاراۋۇل
UID: 7633
نادىر تىمام: 0
يازمام: 16
شۆھرىتى: 165 نومۇر
پۇلى: 60 RMB
تۆھپە: 5 نومۇر
تىزىملاتقان : 2009-03-19
ئاخىرقى قېتىم: 2009-03-21
2 - قەۋەت  بۇ تىما : 14 كۈن ئىلگىرى يوللانغان
بۇ قىزلار ئۆگەنسە بولغۇدەك ..!
دەرىجە: تۈتۈن بېشى
UID: 7320
نادىر تىمام: 0
يازمام: 25
شۆھرىتى: 255 نومۇر
پۇلى: 300 RMB
تۆھپە: 5 نومۇر
تىزىملاتقان : 2009-03-04
ئاخىرقى قېتىم: 2009-04-02
3 - قەۋەت  بۇ تىما : 9 كۈن ئىلگىرى يوللانغان
قىزلا ئۇگۇنىۋىلىڭلا جۇمۇ.