بىلىملەر مۇنبىرى

 پارول قايتۇرىۋېلىش
 تىزىملىتىڭ

QQ بىلەن كىرىش

بەك قولاي، باشلاڭ

جەمئىي مىكروبلوگ 5988 تال  

مىكروبلوگ[ يېڭى | 24 سائەت | 7 كۈن | 30 كۈن ]

كۆرۈش: 228|ئىنكاس: 1
بېسىپ چىقىرىش ئالدىنقى تېما كېيىنكى تېما

خام ۋە پىششىق تۇخۇملارنى ئايرىپ بېقىڭ

[ئۇلانما كۆچۈرۈش]

بىكەتكە ئەزا نامىڭىز بىلەن كىرسىڭىز تېخىمۇ كۆپ ئۇچۇرلارنى كۆرەلەيسىز

مۇنبىرىمىزگە تىزىملىتىپ كىرسىڭىز ئاندىن قوشۇمچە ھۆججەتنى كۆرەلەيسىز ياكى چۈشۈرەلەيسىز . تېخى تىزىملاتمىغانمۇ؟ تىزىملىتىڭ

x
خام ۋە پىششىق تۇخۇملارنى ئايرىش
       بىر ئاشپەز يۈز دانە تۇخۇم سېتىۋېلىپ ،ئۇنىڭ يېرىمىنى پىشۇرۇپ ئايرىم قاچىغا ئېلىپ      قويۇپتۇ.لېكىن يېڭى كەلگەن يەنە بىر ئاشپەز پىششىق تۇخۇم بىلەن خام تۇخۇمنى ئارىلاشتۇرۇپ قويۇپتۇ. يېڭى ئاشپەز بېشىنى تاتىلاپ تۇرۇپ: - بۇ...بۇنى قانداق قىلارمىز؟ -دەپتۇ.
-ئالدىرىما ،ئامال بار،-دەپتۇ كونا ئاشپەز.
كونا ئاشپەز تۇخۇملارنى ئۈستەلگە قويۇپتۇ-دە ،بىر-بىرلەپ پىرقىراتقىلى تۇرۇپتۇ. ئۇ پىرقىرىغان تۇخۇملارغا قاراپ ،ماۋۇ پىششىق، ئاۋۇ خام، دەپ بىردەمدىلا 100 تۇخۇمنى ئايرىپ بوپتۇ. بۇ قانداق ئىش ؟

ھەمبەھرىلەش:  QQ دوست ۋە توپQQ دوست ۋە توپ QQ ھويلىسىQQ ھويلىسى تېڭشۈن مىكروبلوگىتېڭشۈن مىكروبلوگى تېڭشۈن دوستلارتېڭشۈن دوستلار
ساقلاشساقلاش ھەمبەھرھەمبەھر ھەمبەھرقېزىلما ئىسىلئىسىل ناچار ناچار ئۈندىدارغا يوللاشئۈندىدارغا يوللاش
بىلمىگەننى بىلىملەردىن بىل!
دىۋان
ۋاقتى: 2017-1-3 14:29:22 يانفوندا يوللانغان | ئايرىم كۆرۈش
پششىق تۇخۇم ئشتىك ئايلىندۇ خام تۇخۇم ئاستا ئايلىندۇ ئەمەسما

بىلمىگەننى بىلىملەردىن بىل!
كىرگەندىن كېيىن ئىنكاس يازالايسىز كىرىش | تىزىملىتىڭ

سەھىپە جۇغلانما قائىدىسى

QQ|قاماقخانا|رەسىمسىز ھالەت|يانفۇن|بىلىملەر تورى ( 冀ICP备14002886号-3

GMT+8, 2017-5-9 08:19 , Processed in 0.228758 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.2(NurQut Team)

© 2001-2013 Comsenz Inc.

تېز ئىنكاس چوققىغا قايتىش سەھىپىگە قايتىش