- تىزىملاتقان
- 2013-9-19
- ئاخىرقى قېتىم
- 2015-4-23
- ھوقۇقى
- 1
- جۇغلانما
- 4712
- نادىر
- 0
- يازما
- 313
ئۆسۈش
  90.4%
|
苏氏牛肉面نىڭ ھەممە جەريانى مۇنتىزىم قېلىپلاشقان :
قانچىلىق خېمىر ، قانچىلىق خۇرۇچ، قانچىلىك سۇ، قانچىلىك ... سېلىشلارنى قېلىپلاشتۇرۇپ مۇكەممەل ئىشلەپچىقىرىش لىنىيىسىگە ئايلاندۇرغان،
غەرپنىڭ تېز تاماقلىرىمۇ شۇ. مەسىلەن كونتاكى، ئالبېك قاتارلىقلار.
بىر سۇئال تۇغۇلىدۇ:
ئۇيغۇر تائاملىرى نىمە ئۈچۈن قېلىپلىشالمايدۇ ،
ئەگەر قېلىپلىشىپ كەتسە، ئۇستامسىزمۇ تائاملارنى ھەرقانداق يەردە ئېتىش مۈمكىن .
بۇ چاغدا ئاندىن زەنجىرسىمان دۇكانلار يامغۇدىن كېيىنكى بامبۇك نوتىسىدەك كۆكلەيدۇ .
|
|