قارمۇچ تەملىك ئىتالىيە چۆپىنى تەييارلاش ئۇسۇلى
; z `9 Z& |; J% Dخام ماتىريالى:ئىتالىيەچۆپى،كالاگۇشى،پىياز،كوك-قىزىلمۇچ
: e2 a E0 ?4 y/ V
; \& H |5 R/ A# ^1 z7 Pتەم خۇرۇچلىرى:ياغ (سېرىق ماي) ،تۇز، قارمۇچ،جاڭيو
% d: D( i% J u k/ F
" T2 B$ K3 {2 N" I2 m Xتەييارلاش ئۇسۇلى: قازانغا سۇ قۇيۇپ، بىر نەچچە تېمىم زەيتۇن مېيى تېمىتىمىز ،قازان قاينىغاندىن كىيىن ، ئىتالىيە چۆپىنى سېلىپ پۇشۇرىمىز.پىشقان ئىتالىيە چۆپىنى سۈزۈپ ، سۇغۇق سۇداچايقايمىز
* a, Y" n7 ^9 E: U
2 w! M" ?8 k: i, P8 k( iكالاگۇشى،پىياز، كوك-قىزىلمۇچلارنى قەلەمچە قىلىپ تۇغرايمىز
z/ O5 k5 E" ^2 r' T
! n# B8 @% R; o" P m6 Zقورۇش ئۇسۇلى: قازانغا ياغ قۇيىمىز ، قازان قىزىغاندىن كىيىن كالا گۆشىنى سالىمىز ، پىيازنى سىلىپ تەمى چىققۇچە قۇرۇيمىز.ئاندىن كوك-قىزىلمۇچلارنى سالىمىز تۇز ،قارىمۇچ تالقىنى سېلىپ كەينىدىن تەييارلانغان ئىتالىيە چۆپىنى سېلىپ ، ئازراق جاڭيو قۇيۇپ ئىلەشتۈرىمىزۋە تەمىنى تېتىپ تەخسىگە ئۇسۇپ تەييارلىساق بۇلىدۇ .
; O* B+ \5 m2 F4 k1 v
D! x6 r! A3 S+ l
تەپسىلى ئوگەنمەكچى بولسىڭىز فىلىمنى كۇرۇڭ
% R& U! S1 T/ ?5 @+ b: A" b1 D7 Y5 }* q) k; [& H1 s
4 \8 r- Z% ]" O8 x: M8 |! c
ئەسكەرتىش:ئىتالىيە چۆپىنى پىشۇرۇشتىن بۇرۇن يېرىم سائەت سۇغا چىلاپ قۇيۇپ ئاندىن پىشۇرساق تېخىمۇ ياخشى بۇلىدۇ
7 O9 ^) r% V1 q ?