مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 8ئىنكاس
  • 1176كۆرىلىشى

ياردەم سورايمەن [ئادىرسىنى كۇچۇرۇش]

دەرىجە: ئوت يۈرەك
 
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10180
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 140
ئۇنۋان:دائىملىق ھازىرغىچە140دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 56 دوللار
تۆھپــــــــــە: 28 ھەسسە
توردىكى :113(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-03-20
ئاخىرقى: 2014-06-21
يازما   يوللانغان ۋاقتى : 2013-09-12 18:41:34
ياخشىمۇ سىلەر تورداشلار، مەن سىلەردىن بىر مەسلىھەت سورىماقچى ئىدىم، ماڭا بىر ياردەم قىلغان بولساڭلار ،
ياز پەسلىنىڭ ئاخىرلىشىشىغا ئەگىشىپ كۈز پەسلىمۇ يىتىپ كەلدى، مەن قىشتا ئىشلىتىدىغانغا چىلەككە شوخلا، ۋە لازا سېلىۋالاي دىگەنتىم،
قانداق سالسام تەمى ۋە رەڭگى ئۆزگەرمەيدۇ،مەن چوڭلارنىڭ تۇز بىلەن سالغىنىنى ئاڭلىغان ئۇنداق قىلسام قانداق ئۇسۇلدا سالىمەن،
ئېغىر كۆرمەي ماڭا بىر ياردەم قىلغاان بولساڭلار،

تېما تەستىقلىغۇچى: admin
تەستىق ۋاقتى: 2013-09-14, 13:55

مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

ھەيران

تەسرلىك

خوشال

رەنجىش

ئالامەت

ياخشى

رەھمەت
 
دەرىجە: دائىملىق ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 8852
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 25
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە25دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 140 دوللار
تۆھپــــــــــە: 6 ھەسسە
توردىكى :16(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-08-13
ئاخىرقى: 2013-11-16
چاققان   يوللانغان ۋاقتى : 2013-09-14 21:17:20
بوتۇلكىغا سىلىپ ساقلىسىڭىز ئۇچۇن مۇددەت ساقلىيالايتىڭىز،بوپتۇ بۇمۇ ئۆزىڭىزنىڭ ئەركىنلىكىڭىز،
مەن تۆۋەندىكى تەكلىپلەرنى بىرەي،چىلەكلەرنى قايناق سودا قاينىتىپ دىزىمفىكسىيەلەپ ئاپتاپقا سىلىپ قۇرۇتۇپ ئاندىن شوخلىلرنى چاناپ تۇز سىلىپ چىەككە قاچىلاپ ئاغزىنى چىڭ ئىتىپ قۇرغاق جايغا قۇيۇپ قۇيسىڭىز مەلۇم ۋاقىتتىن كىيىن قىيامغا ئايلىندۇ ،قىشچە خاتىرجەم ئىستىمال قىلسىڭىز بولىدۇ،
قالغىننى مۇنبەردىكى ئۇستاملار بىر نىمە دەپ باقسۇن،

دەرىجە: ئالىي ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2254
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 1075
ئۇنۋان:ئالاھىدە ھازىرغىچە1075دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 10191 دوللار
تۆھپــــــــــە: 24 ھەسسە
توردىكى :788(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-02-09
ئاخىرقى: 2014-03-01
شەرەپ مىدالى

ئەگەشكۇچى   يوللانغان ۋاقتى : 2013-09-14 22:52:40
مۇشۇ تۇغۇرلۇق مۇنبىرىمىزنىڭ غۇللۇق ئەزاسى ( باشقۇرغۇچىسى ) ئاشتۇزى ئۇستامنىڭ بىر ئىنكاس شەكلىدە قالدۇرۇپ قۇيغان بىر يازمىسى بۇلدىغان مەن ئىزدەپ باقاي تىپىپ قالسام ئىنكاس شەكلىدە قالدۇرۇپ قۇيمەن.

دەرىجە: باشقۇرغۇچى
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 64
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 40
ئومۇمىي يازما: 3013
ئۇنۋان:خۇشخۇي ھازىرغىچە3013دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 4860 دوللار
تۆھپــــــــــە: 62 ھەسسە
توردىكى :1049(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2009-02-18
ئاخىرقى: 2014-07-13
شەرەپ مىدالى

3-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-09-16 14:13:38
1. پەمىدۇرنى قاينىتىپ شوپىكى بوشىغاندا سۈزىۋېلىپ  سوۋۇتۇپ ، شوپىكىنى ئاقلايسىز .
2. پاكىز ، قۇرۇق ئەينەك قۇتا ياكى ساپال كوزىغا بىر قەۋەت پەمىدۇر تىزىپ تۇز چاچىسىز ، ئۈستىگە يەنە پەمىدۇر تىزىپ يەنە تۇز چاچىسىز ، ھەممىسىنى مۇشۇ ئۇسۇلدا تەييارلاپ بولۇپ ، پەمىدۇرنى سوۋۇتقان چاغدا چىققان سۈيىنى ئۈستىگە قۇيىۋېتىپ ، كوزىنىڭ ئاغزىنى  ئېتىپ 15- 30 كۈن تەخىر قىلىسىز ........... ئاندىن ئېلىپ يىسىڭىز بولىدۇ ....

جان ئارامى  ئىزدىسەڭ  ئاشپەزگە كەل ،
شاھ تائامى  ئىزدىسەڭ  ئاشپەزگە كەل !
دەرىجە: باشقۇرغۇچى
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 64
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 40
ئومۇمىي يازما: 3013
ئۇنۋان:خۇشخۇي ھازىرغىچە3013دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 4860 دوللار
تۆھپــــــــــە: 62 ھەسسە
توردىكى :1049(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2009-02-18
ئاخىرقى: 2014-07-13
شەرەپ مىدالى

4-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-09-16 14:14:54
قىزىلمۇچنى ئىنچىكە قەلەمچە توغراپ ، چانالغان سامساق بىلەن  كوزىغا سېلىپ  تۇز ئارلاشتۇرسىڭىز  بولىدۇ.  بىر ھەپتىدە تەييار بولىدۇ.

جان ئارامى  ئىزدىسەڭ  ئاشپەزگە كەل ،
شاھ تائامى  ئىزدىسەڭ  ئاشپەزگە كەل !
دەرىجە: ئوت يۈرەك
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10180
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 140
ئۇنۋان:دائىملىق ھازىرغىچە140دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 56 دوللار
تۆھپــــــــــە: 28 ھەسسە
توردىكى :113(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-03-20
ئاخىرقى: 2014-06-21
5-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-09-18 17:51:09
رەخمەت سىلەرگە دوسلىرىم ئەمدى قانداق قىلىشنى بىلىۋالدىم ،

دەرىجە: يېڭى  ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10966
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 6
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە6دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 40 دوللار
تۆھپــــــــــە: 5 ھەسسە
توردىكى :5(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-09-16
ئاخىرقى: 2013-09-25
6-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-09-20 23:52:12
ئەڭ ئاددى ئۇسۇل، بازار دىن سېتىۋېلىپ يىسىڭىز بولمىدىمۇ  چاق -چاق قىپ قويدۇم

دەرىجە: دائىملىق ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10893
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 18
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە18دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 100 دوللار
تۆھپــــــــــە: 5 ھەسسە
توردىكى :32(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-08-23
ئاخىرقى: 2014-07-01
7-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-09-26 16:27:57
مەن ھەر يىلى توڭلاتقۇنىڭ توڭلىتىش ساندۇقىغا  پەمىدۇر، بىدە ، قوناقنى مەدىكىدىن قىرىپىۋېتىپ ساقلايمەن قىشىنچە تاماقلارغا ئىشلىتىمەن  شۇنداق ياخشى تۇردىكەنھازىرلا ئىتىزدىن ئۈزۈپ ئەكىرگەندەكلا

دەرىجە: دائىملىق ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10747
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 2
ئومۇمىي يازما: 7
ئۇنۋان:يېڭى ھازىرغىچە7دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 100 دوللار
تۆھپــــــــــە: 12 ھەسسە
توردىكى :9(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-07-26
ئاخىرقى: 2014-07-16
شەرەپ مىدالى

8-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-09-28 13:21:27
ئەڭ  ياخشىسى  پەمىدۇرنى مەڭلىسا قىزنىڭ دىگىنىدەڭ قىلىڭ . توڭلاتقۇنىڭ توڭلىتىش ساندۇقىغا كۇزدە بىر سېلىۋالغانچە قىشىچە ئىشلىتىڭ تەمى چىلىغاندىن ياخشىراق بۇلىدۇ، قازىغا كەلسەك ئاۋال لازىنى تەشمەي  پاكىزە يۇيۇپ پاكىزە تاختا ئۇستىگە قۇيۇپ بىر ئىككى سائەت تۇرغۇزۇپ قۇرىغاندىن كىيىن ساپال ئېدىش ياكى سۇلياۋ چىلەككە رەتتلىڭ تېزىپ چىلەكتىكى لازا چىلاشقىدەك قايناقسۇنى سۇۋۇتۇپ سۇۋۇغان قايناقسۇغا تۇز سېلىڭ تېتىپ باقسىڭىز ئېغىزىڭىز قىرتاق بولغىدەك تۇزلۇق بولغاندا سۇنى لازا ئۈستىگە تۇكۈپ چىلەك ياكى ئېدىشنىڭ ئاغزىنى چىڭ ئېتىپ 10كۈن تۇرغۇزسىڭىز چىلىنىپ پىشىدۇ.
1-چىلاش جەريانىدا چۈقۇم چىلەك،قولىڭىز ۋە ئىشلەتكەن ھەرقانداك نەرسە قەتئىي ماي بىلەن ئۇچراشماسلىقى كىرەك ،ئەگەر قولىڭىز ماي يۇقى بولسىمۇ ئۇچكۈندىلا بۇزۇلۇپ كىتىدۇ.
2-چىلەك ياكى ئېدىش ئېغزىدىن قەتئىي چاڭ تۇزان كىرمەسلىكى كىرەك.
كىيىنچە ۋاقىت چىىقسا  چۈچۈمەل سەي،چىلىغانسەي،تۇزلىغان سەيلەرنىڭ پەرقى ۋەچىلاش ئۇسۇلى توغرىسىدا تەپسىلى بىر تىما يوللايمەن. ئىنشائاللاھ.

تىز سۈرئەتئىنكاس
چەكلىك250 بايت
ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
 
ئالدىنقىسى كېيىنكىسى