مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 1ئىنكاس
  • 7687كۆرىلىشى

لىجى راك قورىمىسى [ئادىرسىنى كۇچۇرۇش]

دەرىجە: ئاشپەز ئۇستام
 
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2417
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 19
ئومۇمىي يازما: 1326
ئۇنۋان:ئالاھىدە ھازىرغىچە1326دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 16745 دوللار
تۆھپــــــــــە: 90 ھەسسە
توردىكى :379(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-02-28
ئاخىرقى: 2014-07-12
شەرەپ مىدالى

يازما   يوللانغان ۋاقتى : 2012-07-15 13:37:39
— بۇ تېماaxtuzi جەۋھەرلەش(2012-07-16) —
ئاساسى ماتىرىيال: لىجى مىۋىسى 10 تال ، چوڭ راك 10 تال



تەم خۇرۇچلار: تۇز، شىكەر، سامساق ، ھۆل كىراخمال، تېتتقۇ
ئىشلەش ئۇسۇلى: ئالدى بىلەن لىجىنى ئاقلاپ ئۇرۇقچىللىرىنى چىقىرىۋىتىمىز، راكنى قاسىرقىدىن ئاجىرىتىپ تۇز، تېتتقۇ سېلىپ تەملەندۈرىمىز .
ئاندىن سامساقنى ئۇشاق چاناپ ، شىكەرنى پىيالىگە سېلىپ سۇدا ئىرىتىۋالىمىز، بىر تال راكنى بىرتال لىجىنىڭ ئۇرۇقچىسىنى چىقارغان ئورۇنغا بېشى تەرەپنى ئىچىگە قىلىپ تىقىپ تەييارلايمىز .




قازانغا ئاز ماي قۇيۇپ قىزىغاندا سامساقنى سېلىپ كەينىدىن تەييارلانغان لىجى راكنى سېلىپ قورۇيمىز .




راك پىشىشقا ئۆتكەندە ئىرىتىۋالغان شىكەر سۈيىنى قۇيۇپ قورۇپ سۈيى تارتىلاي دىگەندە كىراخمال بىرىپ قويۇلدۇرۇپ ئېلىپ تەخسىگە چىرايلىق ، رەتلىك تىزىپ كەلتۈرىمىز .








تەبىئىتى: ئىسسىق
(



جەمئىي2دانە باھاتۆھپــــــــــە+1سودا پۇلــــى+3
ئەزىز سودا پۇلــــى +3 - 2012-07-21
ئەزىز تۆھپــــــــــە +1 - 2012-07-21

مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

ھەيران

تەسرلىك

خوشال

رەنجىش

ئالامەت

ياخشى

رەھمەت
دەرىجە: دائىملىق ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 6287
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 26
ئۇنۋان:رەسمىي ھازىرغىچە26دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 230 دوللار
تۆھپــــــــــە: 0 ھەسسە
توردىكى :47(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-01-20
ئاخىرقى: 2014-02-21
چاققان   يوللانغان ۋاقتى : 2012-07-17 12:50:32
رەخمەت . يەنە بىر قورىمىنى  ئۈگىنىۋالدۇق.قولىڭىزغا دەت كەلمىگەي.

تىز سۈرئەتئىنكاس
چەكلىك250 بايت
ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
 
ئالدىنقىسى كېيىنكىسى