مۇنبەر ئۇسلۇبىنى ئالماشتۇرۇشكەڭ ئېكران

  • 10ئىنكاس
  • 4599كۆرىلىشى

قايناتما تەييارلاش [ئادىرسىنى كۇچۇرۇش]

دەرىجە: ئاشپەز ئۇستام
 
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2417
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 19
ئومۇمىي يازما: 1326
ئۇنۋان:ئالاھىدە ھازىرغىچە1326دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 16745 دوللار
تۆھپــــــــــە: 90 ھەسسە
توردىكى :379(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-02-28
ئاخىرقى: 2014-07-12
شەرەپ مىدالى

يازما   يوللانغان ۋاقتى : 2012-02-13 21:01:56
< قايناتما > بۇمۇ ئەجداتلىرىمىزدىن قالغان ئىسىل غىزالىق تائام بولۇپ  بارغانسىرى ئۇنتۇلۇپ قالماقتا
ماتىرياللىرى: قۇناق ئۇنى، چاۋا ياغ ، پىياز، گۆش ، تۇز، ئېچىتقۇ ، قايناق سۇ
ئىشلەش ئۇسۇلى : قوناق ئۇنىغا مۇۋاپىق تۇز، ئېچىتقۇ سېلىپ ئىسىق سۇ بىلەن  بوشارق خېمىر يۇغىرىمىز.
چاۋا ياغ ، گۆش، پىيازلارنى ئۇششاق توغىراپ تۇز بىلەن ئارلاشتۇرۇپ قىيما تەييارلايمىز . دىققەت  قىيمىدا < 50% چاۋا ياغ ،35 % گۆش، 15 % پىياز > بولسۇن
ئەمدى خېمىرغا تەييار بولغان قىيمىنى ئارلاشتۇرۇپ  ، ئىستىمالىمىزغا قاراپ زۇۋلا قىلىپ ، قولىمىز بىلەن بېسىپ ئېچىپ قىزىتىلغان تونۇرغا ياقىمىز
پىشقاندا قومۇرۇپ ئالىمىزدە ، ئىسىقىدا ئېغىزغا سالىمىز ،

ئەسكەرتىش: تونۇرغا ياقساق  خېمىرغا ئېچۇتقۇ سالمىساقمۇ بولىدۇ ، مەن بۇ مۇنبەردىن پايدىلانغانلارنىڭ كۆپۈنچىسىنى دوخۇپكا ئىشلىتىدۇ دەپ
ئېچىتقۇنى قوشتۇم ، دوخۇپكىدا قىلغاندا ئېچىتقۇ قوشمىساق قاينىمايدۇ ،

ئالاھىدىلىكى :  قىيمىدا چاۋا ياغ ئاساس بولغاچقا ، تونۇردىن يېڭى قومۇرغاندا ياغلىرى نان تۆپىدە قايناپ چىققان بولىدۇ
سىڭىشلىق ، يىيىشلىك .

بۇرۇن مۇشۇ تائاملار كۆپ ئىستىمال قىلىنىدىغان ۋاقىتتا ھېچ قانداق كىسەللەر يوقتى ، ھازىرچۇ؟
  

مەزكۇريازماغا بولغان كۆز - قارىشىڭىزنى يوللاپ بېقىڭ

ھەيران

تەسرلىك

خوشال

رەنجىش

ئالامەت

ياخشى

رەھمەت
 
دەرىجە: چولپان ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2256
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 2
ئومۇمىي يازما: 962
ئۇنۋان:مۇنبەرداش ھازىرغىچە962دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 10090 دوللار
تۆھپــــــــــە: 1 ھەسسە
توردىكى :294(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-02-09
ئاخىرقى: 2014-07-10
چاققان   يوللانغان ۋاقتى : 2012-02-13 21:27:02
رەھمەت ،،،،،،،،،بۇنى ئانام بىزگە دائىم يىقىپ بىرىدۇ، بىزنىڭ بۇ تەرەپلەردە ھازىرمۇ ئائىلىلەردە ئىسىل تائام سۈپپىتىدە تەييارلىنىپ كىلىۋاتىدۇ.

دەرىجە: چولپان ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 5341
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 1
ئومۇمىي يازما: 1086
ئۇنۋان:ئالاھىدە ھازىرغىچە1086دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 9858 دوللار
تۆھپــــــــــە: 2 ھەسسە
گۇرۇپپا:
توردىكى :275(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-12-18
ئاخىرقى: 2014-07-10
شەرەپ مىدالى

ئەگەشكۇچى   يوللانغان ۋاقتى : 2012-02-13 21:53:36
رەھمەت تىمىڭزغا،،،،،مەن ئۇقمايدىكەنمەن بىلىۋالدىم،قوناق تامىقىنى دوختۇرلار بۇيرۇيدىغان بولدى ھازىر رىتسىپ ئورنىدا قوناق تائاملىرىنىڭ ھەقىقەتەنمۇ پايدىلىق قىممىتى كۆپكەن،،،،،

دەرىجە: ئوت يۈرەك
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 1185
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 119
ئۇنۋان:دائىملىق ھازىرغىچە119دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 1205 دوللار
تۆھپــــــــــە: 0 ھەسسە
توردىكى :163(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2010-09-28
ئاخىرقى: 2013-01-29
شەرەپ مىدالى

3-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-02-13 23:49:53
ھازىرچۇ دەمسىز؟ ھازىر كېسەللەر بەك كۆپىيىپ كەتتى . يىمەكلىكلىرىمىز خىمىيىۋىلىك ، بۇرۇنقىدەك كۈچى يوق .

دەرىجە: تۆھپىكار ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 5460
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 264
ئۇنۋان:ياخشى ھازىرغىچە264دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 163 دوللار
تۆھپــــــــــە: 0 ھەسسە
توردىكى :200(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-12-24
ئاخىرقى: 2014-04-16
شەرەپ مىدالى

4-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-02-14 10:08:04
ما تاماق ئابدانكەن مىنە

dilinur
دەرىجە: چولپان ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2733
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 1
ئومۇمىي يازما: 536
ئۇنۋان:تېرىشچان ھازىرغىچە536دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 7458 دوللار
تۆھپــــــــــە: 40 ھەسسە
توردىكى :215(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-03-30
ئاخىرقى: 2014-06-11
5-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-02-14 20:43:16
رەھمەت دۇخۇپكامدا بىر پىشرايچۇ

دەرىجە: ئالىي ئەزا
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2273
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 1
ئومۇمىي يازما: 1080
ئۇنۋان:ئالاھىدە ھازىرغىچە1080دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 72 دوللار
تۆھپــــــــــە: 4 ھەسسە
گۇرۇپپا:
توردىكى :184(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-02-11
ئاخىرقى: 2014-07-02
شەرەپ مىدالى

6-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-02-15 18:35:56
مەن ئاڭلاپ باقمىغان تاماقكىنا بۇ؟

دەرىجە: ئوت يۈرەك
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 9000
جىنسى : ئايال (قىزچاق)
نادىر تېمىسى: 0
ئومۇمىي يازما: 197
ئۇنۋان:دائىملىق ھازىرغىچە197دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 31 دوللار
تۆھپــــــــــە: 25 ھەسسە
توردىكى :188(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2012-08-29
ئاخىرقى: 2012-10-27
7-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2012-09-29 21:43:18
دىئابىد بىمارلىرىغا بەك مۇۋاپىقكەن، بىر سىناپ باقسام بولغۇدەك

دەرىجە: ئوت يۈرەك
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 10479
جىنسى : يوشۇرۇن
نادىر تېمىسى: 2
ئومۇمىي يازما: 123
ئۇنۋان:دائىملىق ھازىرغىچە123دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 1113 دوللار
تۆھپــــــــــە: 55 ھەسسە
گۇرۇپپا:
توردىكى :139(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2013-06-04
ئاخىرقى: 2014-07-09
8-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-06-20 11:06:40
بۇ تائام ھەممىمىزگە ئلاھىدە تۇيۇلدى، قارىغاندا بىز ئەجدادلىرىمىز ئىستىمال قىلغان كۆپلىگەن تائاملىرىدىن بىخەۋەردەك قىلىمىز.

دەرىجە: ئاشپەز ئۇستام
ئەزا ئۇچۇرى تىزىم نومۇرى: 2417
جىنسى : ئەر (ئوغۇل)
نادىر تېمىسى: 19
ئومۇمىي يازما: 1326
ئۇنۋان:ئالاھىدە ھازىرغىچە1326دانە
شۆھـرىتـــــى: كىشلىك
مۇنبەرپۇلـــى: 16745 دوللار
تۆھپــــــــــە: 90 ھەسسە
توردىكى :379(سائەت)
ھازىر:
تىزىملىتىش: 2011-02-28
ئاخىرقى: 2014-07-12
شەرەپ مىدالى

9-قەۋەت  يوللانغان ۋاقتى : 2013-06-22 18:38:13
شۇنداق ھازىر  ياۋرۇپالىشىپ   سوتسىيازىملىشىپ  كۆپۈنچىسىدىن  خەۋەرسىز ھەم قۇرۇق قېلىۋاتىمىز

تىز سۈرئەتئىنكاس
چەكلىك250 بايت
ئىنكاس يوللىغاندا تىما بىلەن مۇناسىۋەتسىز ئىنكاسلارنى يوللىماڭ ، خاسلىقنى ساقلاڭ،  بىزنى قوللاڭ !!!
 
ئالدىنقىسى كېيىنكىسى