hantagri illikdunya.biz sohpat
ئاشپەز
ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


UID نۇمۇرى : 2
نادىر تېما : 63
يازما سانى : 1638
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 1105(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-06-12
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

باشقۇرۇش ئەسكەرىتمىسى :
بۇ يازمىنى ئاشپەز ئىلگىرلەتتى .(2011-05-01)
ماتىريالى:بەرەنكە 2تال(ياڭيۇ)، كىراخمال ،سۇماي،
تەم خۇرۇچلىرى :ئارلاشما تەم(تۇز،ئاقمۇچ،زىرە،يۇمشاق قىزىلمۇچ............)
تەييارلاش :بەرەنكىنى ئادالاپ پاكىز يۇيۇپ قەلەمچە شەكلىدە (بېگىز بارماق)
شەكلىدە توغراپ،سوغاق سۇدا ئۇچ قېتىم يۇيۇپ قۇرۇق كىراخمال بىلەن ئارلاشتۇرۇپ
تەييارلايمىز.

قورۇش :قازانغا بىر كىلوگىرام ماي قۇيۇپ ماي نۇرمال قىزىغاندا تەييارلانغان
بەرەنكىنى مايغا سېلىپ چاپلاشتۇرۇپ قويماي سارغايتىپ پىشۇرۇپ سۇزىۋالىمىز.
ئۇستىگە ئارلاشماتەملىك تېتىتقۇ سىپىپ ئىستىمال قىلساق بۇلىدۇ


تېخىمۇ تەپسىلى ئۆگەنمەكچى بولسىڭىز سىن ھۆججىتىنى بۇيەردىن كۇرۇڭ


ئەسكەرتىش : بەرەنكىنى سۇدا چالاپىشۇرۋېلىپ ئاندىن قۇرۇق كىراخمال بىلەن
ئارلاشتۇرۇپ مايغا سالساق ئۇنۇمى تېخمۇ ياخشى بۇلىدۇ .
مايدىن سۇزۋالغاندا ئۆ ياقتۇرىشىڭىزغا قارىتا ئاق شېكەر سىپىپ ئىستىمال قىلسىڭىزمۇ بۇلىدۇ
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • شۆھرىتى:+20(تۇز) .
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2009-05-19 14:55 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئاشپەز
    ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


    UID نۇمۇرى : 2
    نادىر تېما : 63
    يازما سانى : 1638
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 1105(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-06-12
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    ھەرقانداق قورىمىلارنى مايدىن ئوتكۇزۇپ بولغاندىن كىيىنكى ماينى قايتا ئىشلىتىشكە بۇلىدۇ
    پەقەت لازىملىقى بىر كىلوگىرام ئەمىلى قورايدىغىنى يۇز گىرام ئەتىراپىدا بۇلىدۇ دىمەك ھەرگىزمۇ ئىسراپ بولمايدۇ
    xukran
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-06-27 15:15 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    uylove
    ئاشپەز
    ئويغۇر تائاملىرىنى دۇنياغا يۇزلەندۇرەيلى

    دەرىجىسى : مۇنبەرباشلىقى


    UID نۇمۇرى : 2
    نادىر تېما : 63
    يازما سانى : 1638
    شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
    تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
    ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 1105(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-02-12
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-06-12
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مۇمكىن بولسا ھەممىڭلارغا قورۇپ بەرسەم دەيمەن
    http://bilimzar.com
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2010-08-20 20:34 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » قورىما تاييارلاش تاماق ئىتىش سۈرەتلىك فېلىملىرى
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا