===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================
======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( 108 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( 109 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( 173 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( بىگۈل ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( sleepingbeau ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( 000 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( Ali_Telak ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاي0908 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
نەقىلبۇ مەزمون11قەۋەتتىكىnurlanنىڭ2009-04-06 13:33دە يوللىغان يازمىسى :لەغمەن ، بوسو قاتارلىق تائاملارنىڭ ئىتىش ئۇسۇلىنى تۇنۇشتۇرغان بولسىڭىز بوپتىكەن.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاشپەز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.
ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( سابىر ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ.