oznur.cn abduheni
شەخلا

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 311
نادىر تېما : 15
يازما سانى : 869
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 668(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-11
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================



ئاق نانلىق قوي گۆشى توغرامچە قورىمىسى



خۇرۇچلىرى:  قوينىڭ سۆڭەكلىك گۆشى 1500 گىرام، پىياز 100 گىرام، شاكال بەدىيان بەش تال، زەنجىۋىل پارچىسى تۆت تال، كاۋاۋىچىن ئالتە تال، ئاق نان بىر دانە، جىياڭيۇ ئازراق، سوقۇلغان زىرە، تېتىتقۇ، يۇمغاقسۈت،تۇز مۇۋاپىق مىقداردا، ئاق شىكەر 30 گىرام،ئۆسۈملۈك يېغى 40 گىرام.
ئېتىش ئۇسۇلى:
  1 . سۆڭەكلىك گۆشنى ياڭاق چوڭلۇقىدا ئوخشاش پارچىلايمىز. پىيازنى نېپىز يالپاق توغرايمىز. يۇمغاقسۈتنى كالتە-كالتە توغراپ تەييارلاپ قويىمىز.
  2.قازانغا چۈچۈتۈلگەن ياغ قۇيۇپ، قىزىغاندا ئاق شىكەر سېلىپ، قوچۇپ كۆپۈك چىققاندا گۆشنى سېلىپ قورۇپ، رەڭگى تولۇق قىزارغاندا، ئۈستىگە پىياز، خام زەنجىۋىل، كاۋاۋېچىن، شاكال بەدىيان سېلىپ، پەس ئوت كۈچىدە قورۇپ،ئاندىن گۆشكە چىلاشقۇدەك سۇ قۇيۇپ ۋە دۈملەپ، گۆش سۆڭىكىدىن ئايرىلغۇچە يۇمشاق پىشۇرىمىز.
  3.ئاق ناننى سەككىز پارچە كېسىپ، چوڭ تەخسىگە قويۇپ، چۆرىسىنى زىننەتلەيمىز. قازاندىكى قورۇما پىشقاندا، تۇز تەمىنى تەڭشەپ، ئۈستىگە تېتىتقۇ، سوقۇلغان زىرە سېپىپ، ئارىلاشتۇرۇپ، ناننىڭ ئۈستىگە مۇۋاپىق مىقداردىكى شورپىسى بىلەن ئۇسۇپ، ئازراق يۇمغاقسۈت سېپىپ، مىھمان ئالدىغا ئەكىلىمىز.
ئالاھىدىلىكى:  شەكلى كۆركەم، گۆشى يۇمشاق، مەززىلىك، ئاق نان بىلەن بىللە ئىستىمال قىلىنىدۇ.، يىيىشلىك ، زىياپەتلەردە ئالاھىدە تەييارلىنىدۇ.

مەنبە:  «ئۇيغۇر تائاملىرى ۋە قورۇمىلىرى»
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+30(axtuzi) ئەجرىڭىزگە ب ..
  • مۇنبەرپۇلى:+3(axtuzi)
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-10-15 14:16 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شەخلا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    خوشامەت
    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 3224
    نادىر تېما : 3
    يازما سانى : 1229
    شۆھرىتى: 12770 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 12980 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 1403 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 371(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-06-02
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-06
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    رەھمەت .ماڭا بىر قاچا ئۇسۇڭا ئىسسىقىدا
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-15 17:13 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( خوشامەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئەلىف
    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 611
    نادىر تېما : 1
    يازما سانى : 812
    شۆھرىتى: 8635 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 8630 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 873 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 335(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-06-02
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-01
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن  سىناپ   باققانتىم  خېلى   ئوخشاپتۇ  ،  لىكىن  مۇشۇ  ناننى  8   پارچە  قىلالمىدىم  .   ناننى   كەسسەم    باشقا   يەردىن   دەز  كېتىپ  پەقەت    بولمىدى  
    رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-17 16:34 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئەلىف ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    archa
    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 435
    نادىر تېما : 3
    يازما سانى : 812
    شۆھرىتى: 8655 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 9745 دوللار
    تۆھپە: 8 ھەسسە
    ياخشى باھا: 897 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 212(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-05-01
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-11
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    نەقىل
    بۇ مەزمون2قەۋەتتىكىئەلىفنىڭ2011-10-17 16:34دە يوللىغان يازمىسى  :
    مەن  سىناپ   باققانتىم  خېلى   ئوخشاپتۇ  ،  لىكىن  مۇشۇ  ناننى  8   پارچە  قىلالمىدىم  .   ناننى   كەسسەم    باشقا   يەردىن   دەز  كېتىپ  پەقەت    بولمىدى  


    بۇنىڭغا يۇمشاق ئاقنان بولسا دەز كەتمەي كەسكىلى بولىۇدۇ، شۇڭا كۆپۈنچە بازارنىڭ ئاق نېنى تەييارلايمىز.
    سىە مايلىق توقاچ، سۈتلۈك توقاچلارنى كەسكەن ئوخشايسىز.
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-10-17 17:31 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( archa ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » قوي گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/