oznur.cn abduheni
شەخلا

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 311
نادىر تېما : 15
يازما سانى : 870
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 668(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

گۆش كاتلىت
خۇرۇچلىرى:
لوق كالا گۆشى، لوق قوي گۆشى، باش پىياز، تۇخۇم، قارىمۇچ، تۇز، ماش ئۇنى، ياڭيۇ، سەۋزە، پالىك.
تەييارلاش ئۇسۇلى :
1. يېرىمىغا لوق كالا گۆشى  ، يېرىمىغا لوق قوي گۆشى قىلىپ پىياز بىلەن ئۇششاق چانايمىز، ئاندىن توغرالغان قىيمىنى داسقا سېلىپ ئۇنىڭغا تۇخۇم چېقىپ تۇز، قارىمۇچ ۋە ماش ئۇنىنى ئارىلاشتۇرىمىز، سۇغۇق سۇ بىلەن  ئارىلاشتۇرىمىز، ئاندىن قازانغا ماي قۇيۇپ قىزىغاندىن  تۇخۇمدەك چوڭلۇقتا ئېلىپ ياپىلاق قىلىپ مايدا قىزارتىپ ئالىمىز.
2.قازانغا ماينى قۇيۇپ قىزىغاندىن كىيىن ،يالپاقلاپ توغرالغان ياڭيۇ بىلەن سەۋزىنى بوشراق مايدا  سىڭدۇرۇپ  پۇشۇرۇپ سۈزىۋالىمىز .
3.سۆڭەكلىك گۆشتە ئازراق شورپا تەييارلاپ،تۇز تەمىنى تەڭشەپ  يۇقىرىدىكى مايدا قىزدۇرۇلغان گۆشنى شورپىغا سېلىپ (شورپا ئازراق بولىدۇ)ئۇنىڭ ئۈستىگە پالەكنى پۈتۈن پېتى سېلىپ، يېرىم سائەت ئەتراپىدا دۈملەيمىز، ئاندىن لىگەنگە ئالدى بىلەن مايدا پىشۇرۇلغان ياڭيۇ بىلەن سەۋزىنى، ئاندىن گۆشنى، ئۇنىڭ ئۈستىگە پالەكنى قويۇپ، تۇز تەمى تەڭشەلگەن شورپىنى قۇيساق، گۆش كاتلىت تەييار بولىدۇ.
بۇ يازمىنىڭ يېقىنقى باھالىنىش ئەھۋالى :
  • مۇنبەرپۇلى:+20(تۇز) تىلى گۈزەل ئ ..
  • چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-09-27 12:48 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شەخلا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ئاق چىچەك
    دەرىجىسى : تۆھپىكار ئەزا


    UID نۇمۇرى : 1080
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 196
    شۆھرىتى: 2065 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 2300 دوللار
    تۆھپە: 3 ھەسسە
    ياخشى باھا: 220 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 103(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2010-09-02
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-05
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    رەھمەت سزگە، بەك ياخشى تىما بۇپتۇ .
    چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-27 13:18 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ئاق چىچەك ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    خوشامەت
    دەرىجىسى : چولپان ئەزا


    UID نۇمۇرى : 3224
    نادىر تېما : 3
    يازما سانى : 1232
    شۆھرىتى: 12800 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 13010 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 1406 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 374(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-06-02
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    رەسىمىلىك قىلىۋەتكەن بولسىڭىز تېخىمۇ پەچەت بولاركەن
    رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
    چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-27 14:32 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( خوشامەت ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    ھۇزۇر
    دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


    UID نۇمۇرى : 2254
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 719
    شۆھرىتى: 7330 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 7530 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 760 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 221(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-09
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    شۇ رەسىمگە تارىتىغىدەك ئاپپارات بۇلسا تاتىپ يۇللىمامدۇ دەيمەن،.
    چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-27 14:49 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ھۇزۇر ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    mukam88
    دەرىجىسى : ئوت يۈرەك


    UID نۇمۇرى : 4093
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 89
    شۆھرىتى: 900 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 900 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 92 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 47(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-09-15
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    گوشنى تاۋداندا پۇشۇرسىگىز تىخىمۇ ياخشى چىقىدۇ.
    چوققا [4 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-28 01:17 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( mukam88 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    لەيلى35
    دەرىجىسى : دائىملىق ئەزا


    UID نۇمۇرى : 5213
    نادىر تېما : 0
    يازما سانى : 18
    شۆھرىتى: 180 كىشلىك
    مۇنبەرپۇلى: 180 دوللار
    تۆھپە: 0 ھەسسە
    ياخشى باھا: 18 نومۇر
    توردىكى ۋاقتى : 4(سائەت)
    تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-12-10
    ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-12
    خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

    ===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

    مەن بىر قېتىم ئېتىپ باققان بىراق تازا چىرايلىق چىقمىدى، تەمىغۇ خېلى ياخشى بولغان، ئەگەر سىنئالغۇدا چۈشەندۈرۈلگەن بولسا بەكمۇ ياخشى بولاتتىكەن
    چوققا [5 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-12-10 18:46 |

     ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

    ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( لەيلى35 ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

    كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
    ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » قوي گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
    ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


    '; ShowAd(); /**/