oznur.cn abduheni
شەخلا

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 311
نادىر تېما : 15
يازما سانى : 870
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 668(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بېلىن كاتلىت
خۇرۇچلار:  تۇخۇم،سۈت، تۇز، قوي گۆشى(كالا گۆشى بولسىمۇ بۇلىدۇ)، باش پىياز، گۈرۈچ، قارىمۇچ.
ئېتىش ئۇسۇلى :
گۆش ۋە پىيازنى ئۇششاق توغراپ تەييارلايمىز، ئاندىن قازانغا ئازراق ماينى قۇيۇپ، قىزىغاندا ئالدى بىلەن گۆشنى  ئاندىن پىيازنى سېلىپ چالا قورۇپ، ئاندىن مۇۋاپىق مىقداردىكى گۈرۈچنى پاكىز يۇيۇپ قازانغا سېلىپ بىر-ئىككى ئارىلاشتۇرۇپ، ئۇنىڭ ئۈستىگە تۇز، قارىمۇچنى سېلىپ ئاز مىقداردا سۇ قۇيۇپ بەش مىنۇت دۈملەپ، لىگەنگە يېيىپ، ئېلىپ سوۋۇتىمىز.
250 گرام خام سۈتكە يېرىم پىيالە سوۋۇتۇلغان قايناقسۇ، كىچىك بىر قۇشۇق تۇز، بەش دانە تۇخۇم قوشۇپ چالىمىز، ئاندىن مۇۋاپىق ئۇن سېلىپ يەنە چالىمىز، ئاندىن قازانغا ساپلىق قازانغا بىر چۈمۈچتىن قۇيۇپ ، تۇخۇم پوشكال تەييارلايمىز، ئاخىرىدا تەييارلىۋالغان تۇخۇم پوشكالنىڭ ئوتتۇرىغا سوۋۇتۇلغان قىيمىنى سېلىپ ئورايمىز. شۇنىڭ بىلەن بېلىن كاتلىت تەييار بولىدۇ
چوققا [باش يازما] ۋاقتى : 2011-09-27 12:48 | ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شەخلا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

ھۇزۇر
دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 2254
نادىر تېما : 0
يازما سانى : 720
شۆھرىتى: 7340 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 7540 دوللار
تۆھپە: 0 ھەسسە
ياخشى باھا: 761 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 222(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2011-02-09
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

ياۋپانا ئاڭلاپ باقمىغان تاماق تۈرلىرىنى رۇياپقا چىقىرۋىتىپسىزغۇ.نەچچە كۇننىڭ ياقى نىمانداق مۇنبەردە كۆرمەيمىزكى دېسەك ئەسلىدە ئاشپەزلىك كۇرۇستا ئۇقۇۋاتقان ئۇخشىمامسىز.
چوققا [1 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-27 14:52 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( ھۇزۇر ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۈلقىز
دەرىجىسى : ئالىي ئەزا


UID نۇمۇرى : 213
نادىر تېما : 1
يازما سانى : 901
شۆھرىتى: 9475 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 9510 دوللار
تۆھپە: 23 ھەسسە
ياخشى باھا: 959 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 366(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-04
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-09
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

بېلىن دىگەننى نىمە دەپ چۈشىنىمىز؟ چۈشىنەممىدىم.
رۇڭگېي ئالوي مەھسۇلاتلىرىغا قىزىقامسىز!!!
چوققا [2 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-27 15:05 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( كۈلقىز ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

شەخلا

دەرىجىسى : مۇنبەرباشقۇرغۇچى


UID نۇمۇرى : 311
نادىر تېما : 15
يازما سانى : 870
شۆھرىتى: 214748364 كىشلىك
مۇنبەرپۇلى: 2147483647 دوللار
تۆھپە: 2147483647 ھەسسە
ياخشى باھا: 8388607 نومۇر
توردىكى ۋاقتى : 668(سائەت)
تىزىملاتقان ۋاقىت:2009-04-18
ئاخىرقى كىرگىنى:2011-12-13
خەت چوڭلىقى : كىچىك نورمال چوڭ

===============مۇنبەر كۆرگەندە تېما ئىنكاس يېزىشنى ئۇنۇتماڭ=================

مەنمۇ بىلمەيدىكەنمەن . بىلىدىغان ئۇستاملار چۈشەندۇرسۇنچۇ!!!!!!!!
چوققا [3 - قەۋەت] ۋاقتى : 2011-09-27 15:16 |

 ======== ئاشپەز مۇنبىرىگە باسقان قەدىمىڭىزگە مەرھابا ========

ئۈستىدىكى مەزمۇن ئاشپەز ئەزاسى ( شەخلا ) نىڭ شەخسى كۆز قارىشىغا ۋەكىللىك قىلىدۇ. 

كۆرۈلگەن تېما خاتىرىسى كۆرۈلگەن سەھىپە خاتىرىسى
ئاشپەز مۇنازىرە مۇنبىرى » قوي گۆشى قورىمىلارنى تەييارلاش
ئۇيغۇرچە كۇنۇپكا


'; ShowAd(); /**/